Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Paltonul din stofă – cum îl alegi pe cel care îți vine bine

Paltonul din stofă – cum îl alegi pe cel care îți vine bine

Dacă nu știai până acum, află că paltonul din stofă se află în topul tendințelor din lumea modei! Paltonul din stofă și-a câștigat popularitatea prin intermediul aspectului plăcut pe care ți-l oferă, odată ce alegi să îl porți.


Un aspect important de care trebuie să ții cont atunci când te hotărăști să porți paltonul din stofă, este că trebuie să îl alegi pe cel potrivit pentru tine. Iată care sunt criteriile de care să ții cont atunci când îți alegi paltonul din stofă:

  • În funcție de șolduri.

Șoldurile sunt primul criteriu important, de care să ții cont atunci când îți alegi paltonul din stofă. Spre exemplu, dacă ai șoldurile late, poți alege cu încredere paltonul din stofă evazat. De ce? Pentru că acest model te va ajuta să îți subliniezi talia și să maschezi diferitele aspecte care nu îți sunt tocmai plăcute. Altfel spus, paltonul de stofă evazat te va ajuta să ai acel aspect la care ai aspirat! Totul este simplu și rapid. La fel de bine, cureaua cu care este accesorizat paltonul din stofă te va ajuta să îți pui în evidență corpul și te vei putea bucura de toată admirația primită. Poți opta chiar și pentru acel palton evazat care are cordonul detașabilă, iar astfel, rămâne la libera ta alegere când să porți cureaua respectivă. Aspectul plăcut se va menține! În schimb, dacă ai șoldurile înguste, optează cu încredere pentru paltonul din stofă drept. Nu rata această ocazie, de a arăta fantastic! 

  • În funcție de statură. 

Un alt criteriu de care trebuie să ții cont atunci când îți alegi paltonul din stofă, se referă la statură. Statura nu este un dezavantaj în nici un context! Drept urmare, dacă ești o persoană mică de statură, optează pentru acel palton evazat care este mai scurt, eventual care să se așeze deasupra genunchiului.  Încearcă să eviți acel palton de stofă care este lung și care îți vine după genunchi, fiindcă va părea foarte mare pe tine. În schimb, un palton din stofă scurt te va ajuta să te evidențiezi plăcut și va fi un contrast plăcut. Dacă ești o persoană înaltă, noi îți recomandăm să fii atentă la cum îți vin mânecile. Ai grijă ca mânecile să fie perfecte pentru tine, fiindcă dacă sunt prea lungi va părea că paltonul este mult prea mare pentru tine, iar mânecile mici vor face ca paltonul să pară prea mic. Indiferent de lungimea paltonului, ce este recomandat să vizezi se referă la mâneci și la modul în care acestea se așează pe mâna ta. Nu te descuraja! Există o gamă largă de modele ale paltoanelor din stofă, deci cu siguranță vei găsi acel palton potrivit pentru tine, de care să te bucuri cu plăcere. Chiar dacă nu mai este vreme potrivită pentru brățări picior, poți purta paltonul în combinație cu seturile de inele, ai certitudinea că vei obține acel outfit la care ai visat! 
  • Alege culoarea care te avantajează! 

Un avantaj al paltoanelor din stofă este acela că îți vor permite să alegi acel model care te avantajează. Paltoanele din stofă se regăsesc într-o gamă extinsă de culori, deci nu trebuie să îți faci griji! Vei găsi ceva pe placul tău, care să te evidențieze mai plăcut decât te-ai aștepta. Dacă vrei ceva care să poată fi purtat oricând și care să te avantajeze indiferent de culoarea părului, optează pentru paltoanele de stofă care au culori neutre. Acestea sunt accesibile, ușor de purtat și de integrat în orice context și alături de oricare alt element vestimentar. Mai mult de atât, paltoanele de stofă ce au culori neutre nu se vor demoda prea curând! Deci va fi un accesoriu fundamental din garderoba ta, iar tu îl vei putea purta oricând dorești, cu încredere.

Paltoanele din stofă sunt un articol vestimentar ce merită să fie încercat de tine, fiindcă avantajele aduse de acesta și imaginea plăcută din punct de vedere estetic pe care o vei obține te vor surprinde plăcut. Nu mai sta pe gânduri și încearcă chiar acum! 

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!