Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Paltonul din piele, accesoriul ideal pentru orice bărbat

Paltonul din piele, accesoriul ideal pentru orice bărbat

O piesă de rezistență în garderoba oricărui bărbat este paltonul din piele. Un bărbat modern trebuie să pună preț pe vestimentația lui, și tocmai de aceea paltonul din piele este accesoriul ideal. Acesta pune în valoare pe oricine îl poartă, și îi conferă eleganță și mult confort.

Te gândești să adaugi un palton din piele garderobei tale? Trebuie să stii că există o mulțime de opțiuni și modele, atât de multe variante încât te pot simți copleșit. Paltonul din piele, oferă o acoperire mai mare a corpului datorită diferitelor mărimi din care poți alege, dar și un aspect modern, modalitatea excelentă de a adăuga un articol vestimentar călduros, rezistent și elegant în colecția ta.  Poți alege un palton din piele cu un model și un aspect potrivit stilului și personalității tale, pe care îl poți accesoriza cu seturi bărbați, astfel încât ținuta ta să fie una completă.

Cum să îți alegi paltonul din piele potrivit stilului tău?

În sezonul rece îți poți proteja corpul de frig cu ajutorul unui palton din piele. Cei mai mulți bărbați aleg varianta peste șolduri, dar poți alege varianta până la genunchi, sau până la podea pentru un stil clasic. Paltoanele din piele sunt croite pe corp și devin conice în talie. În funcție de preferințele pe care le ai, poți alege un palton din piele cu guler tradițional și revere sau dacă îți dorești să fii la modă alege un guler modern.

Paltoanele lungi din piele au, de obicei, închiderea cu nasturi în față, în centrul hainei și au mai mulți nasturi cu cât paltonul este mai lung. Acest articol vestimentar este prevăzut, cu două buzunare suplimentare aflate în cele două părți laterale.

Fiind o piesă vestimentară foarte versatilă și pe care o poți purta mult timp datorită rezistenței ei, este confecționat din piele naturală, fină și plăcută la atingere, din piele de capră sau piele de miel. Această piele se simte extrem de netedă și moale la atingere, iar în același timp permite paltonului să cadă extrem de frumos pe corp. Poți alege orice culoare din varietatea pe care o găsești pe piață, dar sfatul nostru este să alegi o culaore precum bej deschis, maro, cafeniu, negru sau alb deoarece aceste culori se asortează la orice și le poți integra în orice ținută elegantă, office sau casual. Designerii de modă ne sfătuiesc să alegem culori neutre pentru ca piesa vestimentară să fie cât mai atemporală.

Ținute la modă și paltonul de piele

Dacă îți dorești un look de invidiat, asortează paltonul din piele cu o pereche de mănuși din piele, într-un stil asemănător sau într-o culoare complementară. Paltoanele reprezintă o decizie inspirată, deoarece sunt senzaționale, elegante și te ajută la creionarea unei ținute cu bun gust. Pentru că sunt foarte versatile poți alege orice model, pentru că îl poți integra în ținute smart, business sau casual elegant.

Paltonul din piele nu se alege la întâmplare! Alege un palton din piele care să se potrivească:

  • Cu design clasic pe care îl poți integra unei ținute formate din cămașă și pantaloni clasici, accesorizată cu o pereche de pantofi din piele,
  • În ținute business elegante în care poți asorta un pulover cu guler înalt, pantaloni clasici și o pereche de botine,
  • În ținute casual, astfel îl poți asorta cu o pereche de blugi simpli și bluze cu mânecă lungă.

Pentru stilizări elegante, paltonul din piele este piesa cheie, iar pentru bărbații care pun preț pe confort acesta este piesa vestimentară ideală. Alege să adaugi personalitate în ținutele tale și oferă un plus de culaore cu ajutorul seturi bărbați care îți vor scoate masculinitatea în evidență.

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!