Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Palton bărbătesc sau cum să îmbini stilul cu eleganța

Palton bărbătesc sau cum să îmbini stilul cu eleganța

Sezonul rece revine, iar vremea devine neprietenoasă, un palton bărbătesc fiind potrivit pentru o ținută masculină completă. Majoritatea oamenilor cred că bărbații nu au probleme în materie vestimentară, atunci sigur nu ați auzit dilemele pe care aceștia le au, dintotdeauna, în legătură cu ținutele lor. Palton sau geacă? Pantofi sport sau pantofi eleganți? Cravată sau papion? Cu siguranță, prin acest articol te vom învăța cum să îmbini stilul cu eleganța și cum să alegi și să accesorizezi paltonul bărbătesc potrivit stilului tău vestimentar.

Cum aleg paltonul bărbătesc potrivit stilului meu?

Înainte de a cumpăra paltonul, trebuie să ții cont de anumite aspecte în legătură cu alegerea potrivită a acestuia. Patonul ideal trebuie să aibă un croi lejer, suficient încât să îți permită suprapunerea lui peste un sacou sau peste un pulover mai gros. Paltonul trebuie să aibă un material calitativ pentru a arăta de milioane, să fie suficient de călduros, dar care să îți asigure confortul și look-ul de excepție. Materialele groase, precum stofa din cașmir sau din lână sunt ideale, dar poți alege lână în combinație cu material textil.

De ce să alegi un palton 100% din lână? Lâna folosită în confecționarea paltoanelor este o alegere potrivită dacă îți dorești un articol vestimentar deosebit și de durată. Țesătura lânii este călduroasă, dar are și o rezistență de foarte lungă durată în timp.

De ce să alegi un palton din cașmir? 

Cașmirul este un material elegant și stilat, dar care necesită puțin mai multă îngrijire, deoarece acesta este puțin mai pretențios.

Paltonul din lână și material sintetic? 

Acest mix de materiale este foarte inspirat pentru că este confortabil, durabil datorită rezistenței țesăturii și nu în ultimul rând, accesibil ca preț.

Cum să îmbini stilul cu eleganța? Lungimea paltonului contează?

La apariția sa, paltonul a fost creat ca un tip de haină lungă, aproape de glezne, dar odată cu trecerea timpului și cu dezvoltarea industriei textile, au fost introduse o multitudine de modele, cu lungimi și design-uri diferite.

 Varianta clasică, elegantă, este perfectă pentru a obține un look de gentleman îmbinând stilul cu eleganța. Acest tip de palton este perfect de ales pentru o întâlnire de afaceri sau un eveniment de gală. În timp ce un palton modern, scurt sau de lungimea unui sacou obișnuit este potrivit pentru un eveniment casual, dar și elegant, deoarece este o ținută relaxată, lejeră și foarte stilată. Acest palton este ideal pentru o plimbare în parc sau pentru o întâlnire romantică.  Îl poți purta în combinație cu o pereche de jeanși și o maletă, accesorizat cu un colier bărbați care să îți evidențieze personalitatea masculină.

Care este culoarea potrivită pentru un palton bărbătesc, astfel încât să îmbini stilul cu eleganța?

Culaorea reprezintă un criteriu definitoriu pentru stil și eleganță în alegerea paltonului ideal. Culorile atemporale sunt practice și perfecte pentru un palton, deoarece tendințele modei sunt trecătoare, iar o culoare stridentă poate fi la modă doar un sezon. Nuanțele neutre de bej, bleumarin, crem sau negru sunt potrivite pentru a fi purtate în ținutele de zi cu zi, dar și în cele de ocazie pentru că se pot asorta în diferite mixuri cromatice, indiferent de tendințele vestimentare. Pentru un eveniment care necesită o ținută elegantă ( gale business, nuntă sau botez) sunt potrivite nuanțe care să iasă în evidență, dar totodată practice, indiferent de modă, precum verdele smarald sau bordeaux.

Ce alegi, casual sau elegant?

Cel mai dificil lucru la alegerea unui palton bărbătesc este stilul. Caracteristicile care dau eleganță unui palton elegant sunt linia clasică și rafinată, reverul (ascuțit sau drept) și cei doi nasturi.

 Detaliul reverului este foarte important deoarece un rever ascuțit oferă un efect de lățire al umerilor ceea ce reprezintă un plus de masculinitate. În timp ce un rever drept, deschis, este o variantă clasică foarte versatilă. Un gentleman adevărat are întotdeauna în garderoba sa elegantă un astfel de costum.

Un palton cu două rânduri de nasturi, este perfect pentru un eveniment elegant pentru a crea o ținută business.  Acest tip de palton este creat pentru o siluetă atletică, iar dacă vrei o notă degajată te sfătuim să îl porți deschis. Paltonul cu un singur rând de nasturi, este perfect pentru un bărbat care își dorește să fie mereu în pas cu moda. Acest tip de palton subțiază talia datorită zonei de mijloc cu mai puțin material.

Colier bărbați este accesoriul ideal pentru orice ținută, datorită eleganței și stilului pe care ți-l oferă. Accesorizează fiecare ținută pe care o îmbraci cu scopul de a o personaliza și pentru a ieși din anonimat.


 

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!