Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

 Outfit pentru botez - cum ne îmbrăcăm pentru a atrage privirile în cea mai importantă zi a copilului nostru

 Outfit pentru botez - cum ne îmbrăcăm pentru a atrage privirile în cea mai importantă zi a copilului nostru


Botezul copilului reprezintă unul dintre cele mai importante și cele mai frumoase evenimente. Pe lângă dorința desăvârșită de a decurge totul în cel mai ideal mod posibil, atenția trebuie îndreptată și către vestimentație, fiindcă rochia și accesorile dau acea notă de strălucire și un plus întregului moment, la care participi și ești mămică.


Ce coafură să alegem?

În funcție de lungimea părului tău, poți selecta o coafură mai mult sau mai puțin voluminoasă, cu împletituri sau fără. Pentru ca toate trăsăturile faciale să fie puse într-o lumină potrivită, îți recomandăm să optezi pentru o coafură care să îi permită feței tale să fie observată în totalitate. Cu cât fața este lăsată mai liberă, cu atât mai mult poți îndrăzni în cadrul accesoriilor selectate: spre exemplu, atunci când vorbim despre o coafură unde zona feței este descoperiă, poți opta pentru a purta o pereche de cercei simpli, însă în contrast plăcut cu rochia selectată. Având coafura și perechea de cercei potrivită, nu trebuie să îți faci griji în privința look-ului tău! Ai certitudinea că vei străluci, chiar și fără un număr spectaculos de accesorii, fiindcă, în ziua de astăzi, simplitatea redă un aspect mult mai bun și mai ales apreciat întregii înfățișări.  


Ce  rochie să alegem?

Rochia este un element cheie al întregului tău aspect. În raport cu înălțimea ta, poți opta pentru o rochie mai mult sau mai puțin lungă. Spre exemplu, dacă eșți înaltă, poți opta cu ușurință pentru o rochie lungă, fiindcă va fi potrivită cu înălțimea ta,  însă această regulă nu este neapărat obligatorie. Am putea spune să porți ce crezi că te reprezintă și asta pentru că, cu puțină istețime și cu niște accesorii și bijuterii potrivite, vei atrage mai mult ca sigur privirile invitaților. Asortează-te cu o brățară, o pereche de cercei ieșiți din tipare, un inel sau un colier damă și mai mult ca sigur outfit-ul tău de petrecere v-a străluci 100%. 


Pentru ce să optăm: cât mai multe sau cât mai puține bijuterii?

Deși există tendința de a crede că o gamă largă de accesorii și de bijuterii vor ajuta în completarea ținutei și că vor oferi un aspect plăcut și strălucitor, adevărul este că regula „less is more” este valabilă și aici.  Alege cât mai puține accesorii și bijuterii. În momentul în care alegi să porți cât mai multe accesorii, nu faci nimic altceva decât să prezinți un outfit încărcat, fără ca trăsăturile faciale, culoarea și detaliile rochiei, coafura să mai iasă în evidență într-un mod plăcut.


Cu atât mai mult, pentru a contura toate celelalte elemente necesare unui outfit adecvat, este nevoie să alegi cu atenție bijuteriile pe care le vei purta, analizând fiecare element al ținutei tale,  în mod individual, astfel încât să îți dai seama ce l-ar avantaja și ce l-ar pune într-o lumină mai bună. Astfel, simplitatea unui număr redus de accesorii îți poate oferi cu ușurință eleganța și aspectul ideal la care ai aspirat, fără să te complici prea mult, fiindcă, în realitate, simplitatea este mult mai plăcută și mult mai adecvată. Spre exemplu, putem opta pentru o pereche de cercei fină, ce își păstrează simplitatea, care să se asorteze cu un colier, iar asta este suficient pentru că aspectul tău să fie strălucitor.


Așadar, putem spune că fiecare element inclus în cadrul outfit-ului este relevant, fapt pentru care întreaga atenție trebuie să fie orientată asupra fiecărui detaliu, iar mai mult de atât, ar fi bine să ne raportăm recomandărilor oferite de specialiștii în modă și fashion, care ne spun mereu că simplitatea este mult mai elegantă și mai potrivită decât orice altceva. 

Poartă acceorii, alege-le cu stil, nu încărca ținuta și astfel vei ieși în evidență mult mai ușor!

 

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!