Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Organizarea bijuteriilor din dressing – soluții

Organizarea bijuteriilor din dressing – soluții

Tuturor ne place să avem cât mai multe bijuterii și accesorii pe care să le purtăm împreună cu ținutele preferate din garderoba noastră. Niciodată nu ne oprim din achiziționat atunci când vedem o bijuterie frumoasă chiar dacă suntem conștienți de faptul că mai avem și alte obiecte de acest tip în propriul dressing. Achiziționarea nu este însă adevărata problemă căci aceasta apare defapt atunci când vrem să depozităm bijuteriile într-un mod cât mai plăcut.

Cu siguranță și tu te-ai lovit de problemele legate de organizarea bijuteriilor mai ales atunci când timpul liber este limitat. Poate ai încercat deja de multe ori să aranjezi totul așa cum îți dorești însă niciodată nu ai dus procesul la bun sfârșit și în continuare bijuteriile tale sunt depozitate într-un mod haotic. Ei bine, ar trebui să mai încerci o dată luând în considerare câțiva pași importanți pentru organizarea bijuteriilor. 

1.Pași pentru aranjarea bijuteriilor

Dacă te-ai confruntat până acum cu problema negăsirii unui cercel sau te-ai observat purtând același colier damă în fiecare zi pentru că nu ai timp să găsești altul în cutia cu bijuterii, fă-ți curaj să iei atitudine. Următorii pași îți vor ușura viața cu adevărat.

2.Fă o listă cu toate bijuteriile pe care le ai

Primul pas este cel mai important pentru că te ajută să îți numeri toate bijuteriile astfel încât să știi câte obiecte din același fel ai. În felul acesta vei știi de ce ai nevoie pentru depozitarea acestora astfel încât să nu le înghesui pe toate în aceeași cutiuță. Tot ce trebuie să faci este să aduni totul într-un singur loc pentru a organiza bijuteriile pe categorii.

3.Sortează bijuteriile

Studiază fiecare bijuterie în parte pentru a putea vedea care dintre ele are nevoie de curățare sau reparare, pentru că acestea se pot deteriora în timp. Dacă ai astfel de bijuterii, pune-le separat de cele fără defecte și mergi apoi cu ele la un bijutier specializat care să te ajute să le repari pentru a putea fi purtate din nou.

4.Alege modul de depozitare al bijuteriilor

Este foarte important să te hotărăști dacă vrei ca bijuteriile tale să fie puse la vedere sau să fie ascunse. În felul acesta vei știi ce fel de organizator sau obiect de mobilier ai nevoie și vei ști către ce să te îndrepți. 

Dacă vei opta pentru un sertar care să ascundă bijuteriile trebuie să știi că în acest fel le vei feri de privirile celor care îți pătrund în locuință și le vei feri foarte bine de praf. În același timp, nu vei aglomera spațiul din încăpere.

Dacă vrei ca bijuteriile tale să fie la vedere, poți opta pentru un expozor pe care să îl plasezi în dressing, pe măsuța de machiaj. Acest expozor poate lua mai multe forme în funcție de tipul bijuteriei. Poate să fie o mână din ceramică pe care să poziționezi brățări și inele sau poate să fie un bust pe care să pui un colier damă. Totul depinde de propriile tare preferințe și de modul în care vrei să își depozitezi bijuteriile. 

5.Poziționează strategic organizatoarele de bijuterii

Atunci când vrei să depozitezi bijuteriile cât mai organizat înseamnă că vrei ca întregul tău dressing să fie organizat. Pentru a putea ușura procesul de căutare a unui accesoriu sau a unui articol vestimentar, este foarte importantă poziționarea mobilierului și a expozoarelor. 

Încearcă să aranjezi totul astfel încât să te poți mișca liniștită prin dressing fără să fii incomodată de un bust sau un dulapior. Aceste aspecte sunt extrem de importante mai ales când te pregătești să mergi la birou sau tocmai urmează să participi la un eveniment foarte important. Cu siguranță nu îți dorești să întârzii. 

 

 

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!