Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Moda unisex – care sunt piesele de bază?

Moda unisex – care sunt piesele de bază?

Moda unisex există, chiar dacă suntem caracterizați de un stil vestimentar elegant, sport sau casual. Există acele piese de bază unisex, pe care le putem împrumuta unii de la ceilalți, fără probleme. Ce iese? O combinație stilistică total aparte, un stil propriu, o ținută după care mulți ar putea întoarce capul.

Dacă vrei să faci o schimbare în look-ul tău, dacă vrei să îndrăznești să fii puțin diferit, ar fi bine să iei în calcul toate acele piese de bază dintr-o vestimentație unisex. Acestea sunt ușor de identificat, dar mai ales de introdus într-o ținută casual, acolo unde predomină stilul lejer, ușor diferit, un stil care pune mult accent pe personalitatea celor ce îl poartă.

Iată mai jos câteva piese unisex ce nu trebuie să lipsească din garderoba ta:

Jeanșii

Era de la sine înțeles că aceștia sunt de nelipsit din garderoba oricui. Sunt potriviți atât pentru femei, cât și pentru bărbați și se pot asorta cu multă lejeritate cu aproape orice. Tricou, cămașă, top elegant – toate acestea sunt elemente cu care se pot asorta.

Cămașa albă

Acesta este o altă piesă vestimentară unisex. Este un articol versatil, astfel că atunci când alegi să îl porți nu vei da greș niciodată. Îl poți asorta cu o fustă sau cu o pereche de pantaloni eleganți sau chiar cu o pereche de blugi slim. Nu uita de acele brățări femei pe care le poți purta pentru  o completare a ținutei tale.

Sacou

Îl întâlnim atât la femei, cât și la bărbați, deopotrivă și nu este deloc greșit. Ideea este una simplă – acesta trebuie să se regăsească atât pe umerașele din dressing-ul unei femei, cât și din dressing-ul unui bărbat. Poate fi asortat cu fustă și cămașă, dar și cu o rochie elegantă.

Pantaloni negri

La fel ca și cămașa albă, pantalonii negri fac parte din piesele unisex și se află în garderoba unei femei preocupată de stil și frumos. În funcție de tipul de siluetă, alege acel model de pantaloni negri care ți se potrivește și care reușesc să te pună mai mult în evidență.

Pantaloni din piele

Vrei să fii o nonconformistă în vestimentație? Vrei un outfit personal? Alege pantalonii de piele și mai mult ca sigur te vei face remarcată în rândul celor dragi și de ce nu, în rândul celor din cadrul evenimentului la care participi. Sunt îndrăzneți, dar mai ales perfecți pentru o ieșire plină de adrenalină.

Pantaloni nude

Iată un alt must pentru garderoba ta. Îi poți alege pentru că poți să îi potrivești cu orice alt element din garderobă, grație culorii pe care o poartă. Îi poți asorta cu un tricou, top sau cu o cămașă ori sacou. Opțiunile îți aparțin de această dată și sunt numeroase.

Tricouri unisex

Iată o altă opțiune cât se poate de bună. Albe, largi, lungi – tricourile unisex se găsesc atât în garderoba doamnelor, cât și în dressing-ul domnilor. De ce oare? Pentru că sunt ușor de asortat, ușor de purtat și oferă o notă elegantă, perfectă ținutei tale. În plus, un tricou poate fi la fel de potrivit pentru un stil lejer, așa cum este și pentru un stil ușor sofisticat, așa cum ar fi casual business.

În funcție de ceea ce alegi să porți ar fi bine să îți asortezi și încălțămintea. Tricoului lejer sau jeașilor le-ar fi potrivite niște perechi de teniși high top sau o pereche de sneakerși. Dacă vrei să mergi spre o notă ușor mai elegantă, ai putea opta pentru o pereche de pantofi înalți sau de botine perfecte pentru toamnă.

Indiferent care vor fi alegerile tale, optează pentru acele ținute lejere, care te definesc 100%. De asemenea, un sfat prietenesc: nu uita de accesorii, de acele brățări damă, cercei sau coliere care te vor pune și mai mult în evidență prin ceea ce porți.

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!