Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Mănușile colorate din piele, un trend al anului 2022

Mănușile colorate din piele, un trend al anului 2022

Spiritul eleganței din vestimentațiile doamnelor nu trebuie să lipsească, chiar dacă sezonul rece se întoarce. Armele feminității sunt rafinamentul și eleganța, dar oare ce te scoate mai mult în evidență decât o bijuterie frumoasă? Seturi damă este alegerea perfectă! La orice ținută, opteză pentru accesoriile potrivite, dar și pentru o pereche de mănuși din piele pentru a putea completa outfitul.

Mănușile din piele sunt accesorii cu trecut, viitor și prezent care nu trebuie să lipsească din garderoba niciunei femei. Voalul, cluch-uri, pălăriile și mănușile sunt accesorii care fac parte din armele de seducție ale femeilor puternice și definesc senzualitatea și șarmul. Aceste accesorii sunt purtate de vedetele de la Hollywood, de marile actrițe din filmele vechi și de doamnele care vor să iasă în evidență.

Stil și fashion

Pentru ținutele de iarnă, mănușile pot fi inseparabile de eleganță, dar și de outfiturile sportive. Există atât de multe modele de mănuși pe piață încât este imposibil să nu găsești o pereche potrivită stilului tău. Poți alege:

  • Pentru un look formal, iar în rol principal un palton lung și elegant, poți alege o pereche de mănuși feminine din piele natural netedă.
  • Pentru mjoritatea ținutelor de iarnă, poți alege o pereche de mănuși din piele, negre, în variantă clasică, acestea vor fi mereu un accesoriu la modă.
  • Modelele în culoarea maro sau griuri colorate sunt mereu o alegere perfectă pentru că sunt la fel de elegante și potrivite precum mănușile negre la orice ținută.
  • Mănușile din piele roșie pot fi alese pentru că vor sublinia întotdeauna feminitatea
  • O pereche de mănuși din piele întoarsă dacă îți dorești un look casual și totodată călduros.
  • Modelele cu căptușeală și blană la manșetă deoarece îți vor asigura întotdeauna confortul termic de care ai nevoie în zilele friguroase.
  • Pentru zilele călduroase poți alege mânușile din piele colorate, mai subțiri și mai flexibile.

Practice și în trend

O pereche de mănuși trebuie să ofere căldură și confort, dar cele mai populare modele sunt cele cu 5 degete deoarece cu acestea îți poți folosi mâinile cu ușurință, fără să îți scoți mănușile, și au o croială formală care să se potrivească cu orice ținută. Femeile care își doresc mai mult confort termic, optează pentru mănușile cu un singur deget, în acest model este separat doar degetul mare de restul, celelalte aflându-se în același compartiment, se încălzesc reciproc. Dacă îți dorești un look unic, alege mănușile cu fermoare, cristale și perle, cu un astfel de accesoriu vei rămâne mereu elegantă chiar și în timpul celei mai friguroase ierni.

Ce model de mănuși colorate să alegi?

În următoarele rânduri îți vom prezenta câteva idei de stilizare. Alege o pereche de mănuși din piele colorate scurte, adânc decupate, în stil moto accesorizate cu fermoar sau catarame, dar și cele lungi, foarte eleganate, care contribuie la mai mult sex-appeal.

  • Mănușile colorate din piele, scurte, adânc decupate

Acesta este cel mai versatil model pentru sezaonele de primăvară-toamnă, pot reprezenta ultimul retuș pentru un outfit elegant.

  • Mănușile colorate din piele, lungi, cu blăniță

Acestea mănuși, lungi, cu blăniță la manșete sunt ideale pentru o ținută casual sau elegantă. Datorită faptului că sunt îmblănite pe interior îți oferă confortul termic de care ai nevoie.

  • Mănușile colorate din piele, clasice

Modelele clasice de mănuși din piele sunt foarte versatile, și tocmai de aceea se pot purta sezon după sezon. Optează pentru o culoare îndrăzneață care să te scoată din anonimat

  • Mănuși colorate din piele, decupate în față

Acestea sunt extrem de călduroase, confortabile, dar și fashion datorită decupajului aplicat în față. Sunt extrem de sexy deoarece lasă suficient de multă piele la vedere atunci când îți îmbraci haina de blană.

Mănușile colorate din piele sunt accesoriul care îți completează fiecare ținută din orice sezon, fie că îți dorești să emani eleganță și rafinament, fie că îți place stilul moto. Crează o ținută moto și combină o jachetă de piele biker, jeanși rupți și o pereche de bocanci înalți sau poți alege o ținută elegantă în care haina de blană este piesa centrală a outfitului. Aceesorizarea este punctul cheie al fiecărei ținute, alege seturi damă și astfel vei fi unică.

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!