Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Mâneci bufante - ce variante de ținute ai?

Mâneci bufante - ce variante de ținute ai?

Stilul vestimentar al unei femei trebuie întotdeauna să fie bine definit pentru a o putea caracteriza. Defininește propriul tău stil cu ajutorul unei combinații cât mai bune a pieselor de vestimentație din garderobă și accesorizând într-un mod nemaivăzut. Cu toți știm că tendințele în modă se schimbă anual de aceea la achiziționarea unui obiect vestimentar sau a unei bijuterii trebuie să acordăm o deosebită atenție. Produsele noastre sunt variate și nu se demodează niciodată.

 Personalitatea fiecărui om se observă și ținutele pe care le poartă. Alegerea unei ținute, combinarea articolelor de îmbrăcăminte, dar și purtarea acestora într-un mod cât mai elegant, rafinat și inedit îți poate schimba viață și perspectivele. O ținută accesorizată corect îți dă mult mai multă încredere în tine și te face să te simți specială. De câte ori ai pierdut timp prețios gandindu-te cu ce să te îmbraci și mai ales cu ce să accesorizezi ținuta. Cu ajutorul colierelor pe care le poți găsi în magazin îți vei crea o poveste în fiecare zi. Nu uita: o femeie adevărată trebuie să aibă grijă de aspectul ei fizic, o femeie de succes este una plină de încredere.

Îți dorești să te simți specială cu fiecare pas? Îți dorești să îți creezi propriul stil? Alege vestimentația și accesoriile, așa cum ar fi acest colier damă și astfel vei ieși mai mult în evidență.Fiecare colier îți inspiră, în funcție de starea ta de spirit, un nou stil vestimentar și vei da dovadă de atitudine. Crează-ți propria poveste, inspiră-te din produsele noastre variate de coliere pentru damă și reinventeaza-te cu fiecare pas. Fă ca lumea să fie propria ta scenă, iar tu un model de urmat pentru fiecare om care te privește.

De multe or ne-am creat o impresie despre o persoană la prima vedere, despre felul în care se îmbracă, accesorizeaza și aranjamentul. În zilele noastre hainele te definesc, acest fapt determinând principala forma de comunicare nonverbala. Hainele, încălțămintea, accesoriile transmit un mesaj și vorbesc pentru noi fără că tu nici să nu te gândești. 

 În diferitele situațiile care ți se ivesc în viață este important să lași o impresie bună. O dată ce ai luat contact cu o persoană, în primul rând, aceasta se  observă cu ceea ce ești îmbrăcat și își formează o impresie preconcepută. Acesta este motivul pentru că o femeie ar fi bine să fie întotdeauna pregătită de orice.

Ar fi bine ca indiferent de stilul vestimentar pe care îl ai un colier damă împreună cu tricouri, cămăși, bluze sau rochii cu mâneci bufante te vor transpune într-un cadru feeric, de basm, în care tu eșți cea mai importantă. 

O rochie sau o bluză cu mâneci bufante denotă eleganță și totodată este și foarte confortabilă. Ușor de adăugat în orice ținută, mânecile bufante îți dau un suflu elegantă și emană relaxare. Acestea reprezintă articole ce se poartă acest an, prezente în garderoba oricărei femei. Mânecile bufante sunt diafane și elegante, acestea fiind o inspirație pentru femei așa că nu îți rămâne decât să le accesorizezi cu un colier splendid din gama noastră variată.

 În momentul în care îți alegi ținuta vestimentară creezi o poveste în jurul tău, iar cu accesorizarea acesteia vei reuși să formezi o aură pentru întregirea poveștii. Fiecare poveste începe cu tine, tu ești cea în măsură să creezi basmul din care vrei să faci parte. Accesorizarea este cel mai important aspect în completarea ținutei. 

Un colier damă ales cu grijă din varietatea modelelor noastre de pe site îi va aduce o notă de rafinament ținutei tale, iar împreună cu mânecile bufante te vei simți precum o regină într-un castel reprezentat de întreagă lume care te înconjoară.

Tipuri de ținute:

       1.Bluze cu mâneci bufante, asortate cu jeansi

Reprezintă o alegere ideală pentru un look lejer, dar totodată feminin.

       2.Rochie cu mâneci bufante asortate cu pantofi stiletto

Pantofii stiletto sunt cei mai apreciați de către femei. Aceștia sunt eleganți și se potrivesc de minune cu o rochiță diafană cu mâneci bufante.

       3.Bluze cu mâneci bufante asortate cu fustă

Mânecile bufante se potrivesc perfect cu o fustă mulată pe șolduri. Silueta și toate calitățile tale vor fi scoase în evidență, iar look-ul tău va atrage din ce în ce mai mult privirile celor din jur.

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!