Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Make-up pentru nuntă – 3 idei pentru un look de invidiat

Make-up pentru nuntă – 3 idei pentru un look de invidiat

 Indiferent de locul în care mergem, la job, la un interviu, o întâlnire cu prietenii sau un eveniment special, aspectul fizic este primul care atrage atenția.

Hainele pe care le purtăm, felul în care ne aranjăm părul și cel în care ne machiem, sunt aspecte importante în formarea unei prime impresii. De aceea, prin look-ul nostru este de preferat să creăm o impresie plăcută celor din jur, încercând să arătăm impecabil. Atenția celorlalți poate fi captată fie de o piesă vestimentară specială, fie de bijuterii, precum un colier damă, brățări sau inele prețioase. Cu toate acestea, un make-up nereușit poate strica aspectul complet, exact ce nu ai dori într-o zi importantă din viața ta. 

    Nunta este printre cele mai așteptate evenimente, pentru majoritatea oamenilor, și trebuie să fie o zi de neuitat. Pentru femei, alegerea rochiei ideale pentru această zi, este un obiectiv greu de atins, însă la fel de important este și machiajul. Acesta trebuie să fie un machiaj profesional, cât mai rezistent și să arate uimitor, atât privit în realitate, de aproape, cât și în fotografii. 

   Spre deosebire de un machiaj obișnuit, machiajul de mireasă trebuie să aibă un aspect natural, să nu fie strident și să fie potrivit pe timpul zilei, dar și seara. Tenul trebuie pregătit în avans pentru a fi impecabil, iar posibilele imperfecțiuni vor fi acoperite.

   Cea mai bună idee prin care poți alege machiajul de mireasă perfect pentru tine este aceea de a apela la un make-up artist. O persoană cu o experiență vastă și cunoștințe în domeniu, te va ajuta să alegi un machiaj în conformitate cu toate detaliile nunții și a trăsăturilor tale.

    După ce ai deja o idee conturată despre cum vrei să arați în ziua nunții tale, urmează să încerci mai multe stiluri de make-up care să te pună în evidență. Ședințele de probă se fac, de regulă, cu maxim două săptămâni înainte de marele eveniment și durează aproximativ două ore. Machiajul trebuie ales și în funcție de bijuteriile pe care le vei purta. De exemplu, dacă vei purta o pereche de cercei mari sau un colier damă extravagant, cu atât mai mult este de preferat un machiaj simplu. 

    Dacă vrei ca în ziua nunții tale să ai un make-up profesional care să atragă privirile tuturor, ține cont de câteva aspecte esențiale. 

  • Pregătirea tenului, un prim pas care face diferența. 

    Pentru un look luminos și proaspăt, primul pas este utilizarea unui scrub și a unei măști înainte de începerea machiajului, de preferat cu o seară înaintea nunții. Utilizează apoi creme potrivite pentru tenul tău și serumuri care să hidrateze în profunzime. 

  Make-up artiștii celebrităților recomandă pentru machiajul ochilor, nuanțele calde, bej, rozurile diafane și bronzul. Blush-ul poate fi în nuanțe de roz sau piersică, iar pentru ruj alege nuanțe discrete de roz sau nude.

  • Aplicarea corectă a fondului de ten oferă un aspect natural.

    Fondul de ten trebuie aplicat în două straturi și este de preferat sa fie semi-mat. Tehnica de conturing trebuie să fie una subtilă, fără folosirea în exces a iluminatorului sau a unui bronzer, mai ales dacă este de o nuanță prea închisă. Blush-ul poate fi în nuanțe de roz sau piersică, aplicat în cantități mici.

  • Machiajul ochilor trebuie să fie cât mai discret.

   Make-up artiștii celebrităților recomandă pentru machiajul ochilor, nuanțele calde, bej, rozurile diafane și bronzul. Poți utiliza și nuanțe sidefate, în colțul intern al ochilor, dar și pe pleoapa superioară, în funcție de preferințe. Dacă dorești un machiaj mai intens și o privire cât mai pătrunzătoare, conturarea ochilor cu un creion maro sau negru este ideală. De asemenea, poți utiliza un eyeliner pentru alungirea ochilor. În final, aplică mascara sau gene false bandă, ori individuale, care să creeze un look feminin, senzual. 

    Nu uita că este una dintre cele mai importante zile din viața ta! Alege un machiaj care să te reprezinte și care să fie realizat cu produse de calitate pentru un aspect de invidiat. 

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!