Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

La ce să fii atent la ținuta ta înainte de a pleca de acasă?

La ce să fii atent la ținuta ta înainte de a pleca de acasă?

    Un bărbat adevărat oferă foarte mare atenție outfit-ului său înainte de a pleca de acasă. Acesta este atent la micile detalii și acordă cea mai mare importanță aspectului său, începând de la piesele vestimentare basic și până la accesorii, înfățișare și atitudine. Pentru o ținută impecabilă, accesoriile fac diferența pentru un look perfect. Ele au puterea de a oferi o definiție bărbatului care le poartă, dar și o primă impresie despre stilul său de viață, caracter și despre personalitatea sa.

    Cu ani în urmă, majoritatea bărbaților nu puneau accent pe imaginea lor și în niciun caz nu erau atenți la ultimele tendințe în modă, dar în ultimii ani, acest lucru s-a schimbat. Fiecare bărbat este foarte atent la vestimentația lui și la dezvoltarea stilului personal. Iar dacă acest lucru reprezintă un impediment și nu știi la ce să fii atent atunci când ai în vedere ținuta ta înainte de a pleca de acasă, în următoarele rânduri, îți vom prezenta câteva dintre aspectele generale de care trebuie să ții cont:

  1. Fii atent la modele, printuri și texturi!

În legătură cu printurile, modelele și texturile, marii creatori de modă au inventat două reguli foarte importante pe care trebuie să le respectăm.

Un singur model, print și textură! Dacă outfit-ul tău este creat din culori solide și un imprimeu, poți asocia foarte ușor acel imprimeu cu o nuanță neutră sau poți asorta una dintre culorile pieselor vestimentare cu accesoriiile. De exemplu, dacă ai îmbrăcat o cămașă albastră, poți alege un papion colorat, în care să se regăsească și acea nuanță de albastru.

Două sau mai multe modele, printuri sau texturi! Dacă alegi să porți o astfel de ținută, asigură-te că mărimea diferă. Dacă porți papionul tău preferat cu dungi late, asigură-te că celălalt acesoriu, pantalonii, cureaua sau sacoul, are modelul, textura sau printrul mai mic. Bulinele mici se potrivesc cu acele elemente vestimentare mari, dungile late cu cele mici, dar și vice-versa.

  1. Fii atent la brățara purtată!

Anul acesta, brățările pentru bărbați sunt la modă! Pentru ca ținuta ta să fie perfectă, asigură-te, înainte să ieși din casă, că brățara aleasă se potrivește cu outfit-ul și cu stilul adoptat. Aceste brățări bărbați îți pot oferi foarte multe avantaje, pentru că sunt potrivite atât pentru ținute casual, cât și pentru cele formale. Dacă alegi o brățară mai lată, aceasta îi va oferi „greutate” încheieturii tale și, astfel, vei adăuga un plus de stil look-ului tău, chiar și personalității tale.

  1. Fii atent la servietă, geantă sau borsetă!

Servieta, geanta sau borseta sunt foarte practice în condițiile în care trebuie să porți după tine o mulțime de obiecte de care ai nevoie, precum: cheile, portofelul, ochelarii de soare, laptopul sau tableta. Aceste accesorii reprezintă soluția ideală pentru fiecare bărbat. În afara faptului că sunt foarte practice, sunt și foarte stilate, astfel, oferindu-ți un plus de șarm și rafinament datorită evidențierii ținutei și dezvăluindu-ți personalitatea atractivă.

Iată câteva lucruri de care trebuie să ții cont, înainte de a ieși din casă, dacă îți dorești să ai un look masculin și fermecător:

  • Nu alege pantalonii și sacoul în aceeași nuanță,

  • Nu uita că o trăsătură a stilurilor vestimentare este alternarea culorilor și versatilitatea,

  • Dacă alegi să porți un costum elegant, optează pentru o cravată într-o altă nuanță și confecționată dintr-un alt material decât batista,

  • Atunci când optezi pentru o ținută business casual, renunță la butoni,

  • Nu alege niciodată o pereche de pantofi mai deschiși la culoare decât costumul pe care îl îmbraci,

  • Optează pentru a personaliza fiecare ținută cu o bijuterie care să te reprezinte,

  • Ia în considerare aceste brățări bărbați, pentru că sunt cea mai bună alegere pentru o accesorizare simplă și rafinată.

Așadar, îmbracă-te cu stil!

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!