Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Jacheta varsity, când este potrivită?

Jacheta varsity, când este potrivită?

Jachetele varsity sunt inspirate din cultura americană, acestea îți oferă un look relaxat, în tendințe în sezonul primăvară-vară din anul 2022. Această jachetă se mai numește și bomber, deoarece a fost popularizată de către piloții bombardierelor americane. A fost confecționată pentru prima data în anii `50, sub numele de cod MA-1. Inițial a fost concepută  cu exteriorul olive din polistiren, iar interiorul portocaliu. În zilele noaste, o poți găsi pe piață sub diferite forme, culori, țesături, este o piesă vestimentară reinventată, foarte versatilă și purtată de majoritatea persoanelor, bărbați și femei.

Iubitoarele de modă sunt foarte încântate că jacheta bomber a revenit în tendințe. Sezonul acesta fii creativă și combină stilul sport cu cel elegant, pune-ți imaginația la încercare și crează ținute spectaculoase cu jacheta varsity, dar nu uita accesorizarea. Un look complet conține o bijuterie care să te reprezinte, alege un colier damă pentru ca toate privirile bărbaților să fie ațintite asupra ta. În următoarele rânduri îți vom da o mică inspirație, din creațiile designerilor de modă, pentru a descoperi și personaliza ținutelele tale perfecte pentru sezonul primăvară-vară.

Jacheta varsity în versiunea lady

Combină stiluri! Asortează jacheta varsity cu o fustă mini din denim, o bluză și o pereche de pantofi cu toc pentru un look relaxat și totodată sexy. Este o ținută ușor de creat, interesantă și îți dă încrederea de sine de care ai nevoie. Alege o jachetă simplă, pentru a putea crea mai multe ținute pentru ieșirile cu prietenii.

Jacheta varsity cu imprimeuri

Această jachetă este jucăușă și cu ajutorul ei poți crea ținute uimitoare. Alege imprimeuri mari, unghiulare și distinctive și combină-le cu piese vestimentare simple. Secretul este să ai o singură culoare pentru un look simplu și totodată atrăgător.

Jacheta varsity neagră

Ce părere ai despre o ținută compusă dintr-o astfel de jachetă, o fustă de blugi într-o nuanță deschisă, cu nasturi în față și o pereche de cizme cu toc înalt? Poate că nu îți surâde ideea, dar rezultatul este unul 100% în tendințe, potrivită perfect pentru stradă. Atunci când piesa vestimentară este în stilul sport, culoarea neagră este cel mai bun aliat. Astfel, o poți combina și cu ținute mai formale în care să poți merge la locul de muncă.

Jacheta varsity din materiale strălucitoare

Când unei jachete varsity i se adaugă paiete exprimă o notă de festival, îți dă un aer de senzualitate și totodată relaxare. Alege o fustă mini și un tricou, apoi adaugă jacheta și astfel ai creat un outfit perfect pentru o seară cu prietenii sau pentru o plimbare în oraș.

Jacheta varsity și ținutele monocromatice 

Poți crea o ținută monocromă în nuanțe de verde, portocaliu sau albastru, care să nu fie de aceeași culoare cu jacheta și astfel, vei ieși în evidență. Alege să îmbraci această ținută la o plimbare în parc sau la o sesiune de cumpăraturi cu cea mai bună prietenă.

Jacheta varsity și stilul anilor `90

Stilul anilor `90 se întoarce cu ajutorul jachetei varsity. Combină jacheta cu pulovere sau hanorace care îți amintesc de acea perioadă, accesorizează cu o pereche de botine și cu un colier damă.

Jacheta varsity și o ținută simplă

Nu trebuie să îți faci griji în privința unei ținute de zi cu zi dacă alegi o pereche de pantofi stiletto, o pereche de blugi și o jachetă varsity. Simplu, comod și rapid, nu trebuie să stai prea mult pe gânduri.

Dacă îți dorești să atragi toate privirile, trebuie să fii în ton cu moda, dar nu uita să îți pui propria amprentă în crearea fiecărei ținute pe care o îmbraci. Fii unică și combină tendințele modei cu personalitatea ta puternică și astfel vei crea look-ul perfect.

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!