Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Jacheta cu franjuri, accesoriul care te va scoate în evidență

Jacheta cu franjuri, accesoriul care te va scoate în evidență

Jachetele cu franjuri sunt accesoriile care te vor scoate în evidență în orice sezon. În cazul în care ai luat hotărârea să achiziționezi o astfel de piesă vestimentară, află ca stilul boho s-a extins de la Detroit, până la Paris și în fiecare garderobă feminină din lume. Jacheta din piele în stil occidental a fost înlocuită cu jachetele cu franjuri.

Stilul spontan și dinamic al acestei jachete cu franjuri este exact ceea ce aveam nevoie pentru a ieși din monotonia ținutelor de iarnă, iar pentru lunile mai calde care vor urma, acestea sunt alegerea ideală. Indiferent dacă alegi tăieturi clasice sau alegi să îți personalizezi singur jacheta, vei arăta uimitor. Nicio ținută nu este completă fără accesorizare, alege un colier damă, în culoarea ta preferată pentru a fi tu cea care întoarce privirile bărbaților pe care îi vei întâlni.

Iată câteva idei care să te inspire în alegerea jachetei cu franjuri care să te scoată în evidență:
       1.
Jachetă cu franjuri și glugă, din amestec de lână și cașmir

Adoptă stilul relaxat cu o astfel de piesă vestimentară și crează-ți o ținută pentru o ieșire în parc sau pentru o cină cu prietenii. Alege o jachetă cu franjuri în combinație cu pantaloni tricotați sau o pereche de pantaloni din piele.

       2.Jachetă cu franjuri, supradimensională

Captează stilul american și îmbracă această jachetă din lână atunci când vremea nu este tocmai prietenoasă. Alege o nuanță neutră, de bej sau griuri colorate și combină această jachetă cu o pereche de pantaloni în culori îndrăznețe (roșu aprins sau verde smarald) sau în nuanțe discrete.

       3.Jachetă cu franjuri, din piele

Alege un look îndrăzneț și dă o notă de culoare oricărei ținute negre cu ajutorul unei jachete cu franjuri. Aceasta îți pune în evidență silueta, și are un design modern cu guler ascuțit și nasturi în față, dar nu în ultimul rând, te poate proteja mereu de soarele arzător sau de o ploaie neașteptată.

        4.Jachetă cu franjuri din piele întoarsă

Pentru un look casual alege o astfel de piesă vestimentară și asorteaz-o cu o pereche de pantaloni din denim sau tricotați, cu talie înaltă. Pentru un plus de naturalețe alege o  culoare neutră, precum o nuanță de caramel.

        5.Jachetă cu franjuri pentru seară

Cu mâneci trei sferturi care să îți scoată în evidență topul preferat jacheta cu franjuri este o alegere ideală pentru o întâlnire romantică. O poți asorta cu o pereche de pantaloni de piele, lână sau denim și o pereche de pantofi cu toc.

 Jacheta cu franjuri este alegerea ideală și a rămas în topurile creatorilor de modă, și fără îndoială va mai rămâne mult timp. Aspectul acestor jachete este unul impunător, puternic și are o notă de vibrații rock chic. Aceasta a devenit o piesă esențială în garderobele feminine pentru look-urile casual sau cool off-duty. Fie că optezi pentru o versiune complet neagră, una în nuanțe naturale sau mai strălucitoare, aceste modele sunt adorate de iubitoarele de modă din întreaga lume.

O ținută pentru festival trebuie să fie unică și tocmai de aceea poți să optezi pentru o jachetă cu franjuri în culori vibrante. Dacă ești o femeie curajoasă, optează pentru piese vestimentare unice și care să te scoată în evidență.

Stilul fanky este preferat de multe femei, iar în ultimul timp este din ce în ce mai des văzut pe străzi. Unele doamne doresc să iasă în evidență cu jacheta cu franjuri drept piesă principală a ținutei, în timp ce restul pieselor vestimentare nu sunt la fel de vii. Alte doamne, aleg să iasă în evidență, prin ținută și cu accesorii, și astfel aleg un colier damă care să le scoată din anonimat.  

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!