Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Îmbracă-te pentru succes!

Îmbracă-te pentru succes!

Îmbracă-te pentru succes! Iată că și atunci când vine vorba de vestimentație poți orienta totul spre succesul afacerii tale.

Nu există „nu se poate atunci” când vine vorba de business și antreprenoriat, există acel cod de care să ții cont ori de câte ori vrei să creionezi ceva diferit, atunci când vrei să scoți în evidență acel plus de personalitate, perfect pentru afacerea pe care o deții.

Atunci când arunci o privire în garderobă, nu ai cum să nu știi care haine sunt potrivite pentru un stil vestimentar îndreptat spre succes și care sunt potrivite doar pentru simplele ieșiri în parc, alături de prieteni. 
 

Iată mai jos 5 idei de care să ții cont atunci când vrei să te îmbraci pentru succes:

 

  • Optează pentru casual business

Un stil lejer, pe de o parte, dar în același timp cu accente puse pe detalii bine așezate. Un stil ce poate fi purtat în cadrul unor evenimente de tip workshop, ateliere, teambuiding-uri, acolo unde te întâlnești cu numeroși oameni de afaceri. Nu este nimic greșit să porți casual business, mai ales atunci când acesta este și anunțat. Accesorizează totuși ținuta cu acele bijuterii, precum aceste perechi de cercei care să pună în evidență și mai bine ținuta. Poți alege ceva supradimensionat, dar nu foarte strident sau, mai bine spus, evident.

 

  • Alege costumul clasic în schimbul rochiilor lejere

Dacă vrei să îți îndrepți atenția spre succes, poate că ar fi bine să alegi costumul clasic, în culori neutre, din materiale de bună calitate, cu atenție pe croială, care să îți scoată în evidență și mai mult silueta. De cele mai multe ori, nu știi să asortezi bine o rochie cu perechea de pantofi, așa că alege mai bine ceea ce știi sigur că este potrivit pentru evenimentul la care urmează să participi.

 

  • Pantofii înalți – potriviți pentru succesul tău

Tocurile îți vor scoate în evidență ținuta, mersul, dar mai ales siguranța. Dacă vrei să mergi spre succes, alege pantofi lejeri, dar mai ales pantofi înalți, care să îți creeze cadrul unui antreprenor sigur pe forțele sale proprii. Se spune adesea că succesul este demonstrat prin modul în care pășești sau mergi, așa că nu ezita să optezi pentru încălțăminte comodă, practică, ușor de purtat, dar care să te scoată și mai mult în evidență.

 

  • Mătasea, în schimbul rochiilor de jeans

Mătasea este un material fin, rafinat și elegant. Poartă întotdeauna o rochie din mătase ușoară în schimbul unor materiale simple. Vei ieși destul de mult în evidență și mai ales vei spune multe prin ținuta pe care o porți despre tine și despre gusturile tale. Alege materialele fine, naturale, alege rafinamentul și eleganța și mai mult ca sigur te vei distinge din rândul celor obișnuiți.

 

  • Potrivește-ți stilul în funcție de eveniment

Iată un alt lucru cât se poate de interesant. În funcție de eveniment, potrivește-ți ținuta și alege să porți ceea ce trebuie. Casual business, glam, office, black tie - toate acestea se vor potrivi în funcție de locație și tipul evenimentului. De aceea, nu ezita să scoți în evidență atât ținuta, cât și cunoașterea detaliilor vestimentare. Pentru a nu greși, atunci când nu ești sigură că tot ceea ce alegi să porți, încadrându-te în tipul evenimentului respectiv, ai putea să le ceri tuturor detalii despre evenimentul la care urmezi să participi, dar și despre codul vestimentar etalon al evenimentului respectiv.

Vestimentație bine aleasă, bijuterii și accesorii, paletă cromatică potrivită – toate acestea sunt detalii care te vor pune destul de mult în valoare, care te vor îndrepta întotdeauna spre succes, care îți vor trasa acea linie dreaptă spre podiumul la care aspiri întotdeauna. Așadar, alege să porți diferit, să porți bine, să porți ce se poartă și mai mult ca sigur vei fi remarcată de cei ce cunosc că detaliile reușesc să spună atât de multe despre tine.

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!