Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Idei pentru un outfit de toamnă

Idei pentru un outfit de toamnă

Atunci când spui septembrie îți dai seama că toamna se apropie cu pași repezi și de aceea garderoba ta trebuie să se schimbe cu  acele ținute care să ofere vibrații naturale aspectului zilnic, dar mai ales care să ne inspire și să ne transmită acea notă de entuziasm de care avem nevoie pentru o zi perfectă.

Chiar dacă vine toamna și ținutele par să nu mai fie tot atât de colorate sau îndrăznețe, cu puține trucuri vom reuși să ne bucurăm de același outfit bine conturat care să ne pună în valoare atât silueta, cât mai ales să ne ofere acea notă de eleganță, diferențiindu-ne  printr-un  stil total aparte.

Ofertele din magazine sunt numeroase, am putea spune că totul se îndreaptăcătre noi cu noi și noi propuneri venite chiar de la designeri, în așa fel încât să ne stilizăm ținuta de toamnă spre cele mai noi tendințe, dar mai ales se reușim să creem un outfit care să ne placă și să ne pună în valoare cât mai bine.

De la tricotaje confortabile, rochii stil pulover și până la bluze supradimensionate, ținute în culori neutre, toate acestea sunt potrivite pentru toamnă.

Iată mai jos câteva idei:

1. Poartă neutru

Toamna este bine să porți culori neutre sau culori asortate în nuanțe pământii, pornind de la galben pal și până la maroniu sau kaki. Ai putea opta pentru o rochie tricotată în culori neutre, ușor supradimensionată fiind bine asortată cu o pereche de cizme înalte, subțiri, de toamnă, până la genunchi.

Ai putea alege din aceste seturi pentru femei  o brățară sau o pereche de cercei cu care să îți poți asorta ținuta. Chiar dacă este toamnă, accesoriile nu trebuie să lipsească din vestimentația unei femei, ba chiar nici măcar din cea a unui bărbat. Un lănțișor purtat la baza gâtului mai ales atunci când rochia  prezintă un decolteu fin  ar putea completa destul de bine ceea ce porți.

2. Un costum -  soluția perfectă pentru zilele reci de toamnă

Nu vei greși niciodată dacă vei alege un costum compus din pantalon și sacou, la care îi vei adăuga o cămașă simplă de culoare albă sau chiar un tricou mai elegant. Este o ținută recomandată de designerii vestimentari pentru toamnă  care îți  oferă confort și căldură. Atunci când afară este frig ar putea fi considerată o ținută perfectă, mai ales pentru zilele posomorâte de toamnă sau pentru acele dimineți deloc prietenoase.

3. Stilul „școlărița” ar putea fi prezent în ținutele de toamnă

Se cunoaște deja că toamnă începe școala, astfel că am putea da startul pentru ținute cu accente școlare. O vestă stil pulover ar putea fi o revenire a noastră în perioada în care am fost elevi. Nu este nimic greșit să porți această vestă asortată cu o brățară 7 chakra sau cu o pereche de cercei cu pietre supradimensionate, evidențiind și mai mult ținuta.

4. Și toamna se poartă casual

Chiar dacă e toamnă poți purta în continuare casual. O pereche de jeanși asortați cu încălțăminte lejeră, cu un tricou sau cu o vestă cu glugă ar putea fi tendința numărul 1 prezentă mai ales pe rețelele de socializare. Desigur, de această dată poți combina totul cu ușurință. Ai putea alege să înlocuiești vesta cu un pulover supradimensionat sau jeanșii cu o pereche de pantaloni de piele trei sferturi și mai mult ca sigur vei aduce acea notă adolescentină ținutei tale.

5. Îndrăznește să fii colorat

Chiar dacă toamna se poartă arămiu, maroniu, culori neutre, ai putea îndrăzni să fii colorat. De exemplu,  designerii vestimentari ne spun că am putea adăuga acea pată de culoare verde perfectă pentru ținuta de toamnă. Așadar, am putea spune că ți-ai putea aduce  vara în garderoba de toamnă și totul va arăta perfect pentru tine.

Ținutele de toamnă nu diferă foarte mult de ceea ce ești tu cu adevărat. De aceea, înțelege-ți stilul vestimentar și construiește în jurul lui - outfitul perfect.

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!