🔄 Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile ↩️

📢 Ai 70% reducere la categoria accesorii si bijuterii🚨

Iată care sunt ținutele pe care le poți asorta perfect cu o eșarfă!

Iată care sunt ținutele pe care le poți asorta perfect cu o eșarfă!

       Ne place să ne asortăm ținutele și să adăugăm mereu piese de rezistență. Căutăm întotdeauna accesorii care să adauge un plus de valoare fiecărui outfit, fără să încarce inestetic ținuta. Fiecare zi este o nouă oportunitate de a construi outfit-uri fabuloase care să ne fie alături la fiecare pas. Tocmai de aceea, piesele vestimentare și accesoriile fac parte din viața noastră.

       Există multe accesorii pe care le putem include în rutina de zi cu zi: bijuterii, genți, pălării, ochelari sau umbrele. Toate au o frumusețe aparte. Pe lângă acestea mai există un accesoriu care a captat atenția iubitoarelor de modă încă de la prima sa apariție. Este vorba despre eșarfă, obiectul care personalizează fiecare ținută reușind să își facă loc în orice outfit. 

Cum poți purta eșarfa?

       Atunci când întâlnim această întrebare avem impresia că știm deja răspunsul: în jurul gâtului. Încă din cele mai vechi timpuri, eșarfa se purta în jurul gâtului fiind o modalitate prin care doamnele stilizau ținuta și protejau gâtul de vremea capricioasă. Dacă ne gândim la această întrebare acum, în viața modernă, putem să identificăm câteva moduri distincte în care eșarfa poate fi inclusă într-un outfit. 

       Eșarfa poate fi inclusă în foarte multe ținute, de la cele mai extravagante până la cele mai simpliste. Ținutele office, casual sau urbane sunt doar câteva dintre cele care se potrivesc cu o eșarfă. Iată 5 modalități în care eșarfa poate fi inclusă într-o ținută:

1.În jurul gâtului

       Este un mod potrivit pentru doamnele care preferă stilul clasic. Eșarfa în jurul gâtului se potrivește foarte bine cu ținutele decente, office mai ales dacă este o eșarfă din mătase. Poate fi inclusă într-o ținută formată dintr-o cămașă albă și o fustă creion. Fiind poziționată în jurul gâtului, nu poate fi purtată împreună cu coliere. Dacă doriți să accesorizați o astfel de ținută, puteți opta simplu pentru o brățară damă.  

2.În jurul taliei

       Eșarfa poate înlocui cureaua într-o ținută, tocmai de aceea poate fi poziționată în jurul taliei. Se poate atașa la fustă sau pantaloni atâta, timp cât există orificii special concepute pentru curea. Această modalitate se potrivește stilului casual, în care ținuta este formată dintr-un tricou și o pereche de pantaloni comozi. 

3.În păr

       Eșarfa poate fi poziționată în păr în mai multe moduri: fie în coadă, fie în coc, fie în jurul capului. Toate cele trei variante sunt destul de des întâlnite în lumea modei și se potrivesc cu stilul streetwear, casual și smart casual. Această modalitate de poziționare a eșarfei este foarte întâlnită în perioada verii și se potrivește cu rochiile vaporoase de vară, dar și cu jeanșii skinny.

4.La poșetă

       Eșarfa este un accesoriu inedit chiar și dacă este poziționat la un alt accesoriu. Aici putem vorbi despre cât de bine arată poșeta care are atașată o eșarfă de mâner și despre cât de frumos se completează una cu cealaltă. Ținutele urbane și nonconformiste sunt cele care adoptă adesea astfel de combinații.

5.La încheietură

       Atunci când optezi pentru acest mod de poziționare a eșarfei este indicat să renunți la bijuterii, mai ales când este vorba de aceeași încheietură. Eșarfa nu arată estetic dacă este poziționată lângă o brățară, însă poți alege o brățară damă pentru mâna cealaltă, dacă totuși îți dorești acest lucru. Astfel de modalitate de poziționare a eșarfei se potrivește foarte bine cu ținutele din jeans. 

       După cum putem observa, eșarfa se poate purta în foarte multe ținute și poate fi poziționată în mult mai multe moduri decât ne-am fi putut imagina. Eșarfa chiar este un accesoriu plin de rafinament care are un grad foarte ridicat de versatilitate. Datorită acestui fapt, eșarfa nu își va pierde niciodată frumusețea și va fi mereu prezentă în garderoba tuturor. 

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!