Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Hainele din material strălucitor, de ce sunt o alegere potrivită?

Hainele din material strălucitor, de ce sunt o alegere potrivită?

Hainele sunt modul prin care fiecare persoană își exprimă personalitatea, indiferent de stilul vestimentar pe care îl abordăm, fie că este casual sau formal, fie că alegem piese vestimentare la prețuri mari, extravagante, sau unele mai ieftine. Astfel, fiecare om își exprimă individualitatea, ceea ce a dat naștere diversității. Prin alegerea ținutei într-o zi îți poți schimba instant starea de spirit și modul în care te privesc persoanele din jurul tău. Alegerea bijuteriilor este importantă, la fel ca și hainele, ele exprimă personalitatea pe care o ai, iar o ținută nu este completă fără accesorizare. O brățară damă este alegerea perfectă pentru orice ținută.

Sezonul acesta se poartă materialele strălucitoare, noile colecții aduc în prim-plan aspectul prețios al aurului, argintului, dar nu numai. Aceste material sunt considerate deja un laitmotiv în ținutele de seară, însă designerii de modă au creat  piese vestimentare din materiale strălucitoare pentru outfit-uri de zi cu zi. Specialiștii în modă vin în ajutorul pasionatelor cu o mulțime de propuneri, mai colorate, mai extravagante și mai sofisticate.

Hainele din material strălucitor realizate din satin, lurex, cusute cu fir argintiu sau auriu sau cele bătute cu detalii prețioase precum pietre, se regăsesc în preferințele designerilor. Fie că îți alegi un stil futurist sau incluzi materialele în ținute relaxate și totodată sofisticate, aceste haine sunt printre favoritele sezonului de primăvară-vară.

Trebuie să fii foarte atentă cum asortezi o astfel de ținută, secretul este să o păstrezi relativ simplă, deoarece nu trebuie încărcată și astfel, să distragi atenția de la culoare. Pentru a crea un look uimitor, asortează bijuteriile cu ținuta, un set damă este modul perfect pentru a face acest lucru.

Cum să porți cu stil hainele din material strălucitor? Cum să alegi ținuta potrivită?

De obicei, hainele din materiale strălucitoare sunt îmbrăcate la evenimente speciale, dar nu trebuie să-ți fie teamă. În această perioadă, mizează pe un look cât mai puternic, îndrăzneț și glamorous. Hainele din material strălucitor sunt alegerea potrivită pentru a îți pune personalitatea și creativitatea în evidență.

Ținute de zi

Îți poți crea o ținută spectaculoasă de zi cu ajutorul materialelor strălucitoare, dar trebuie să fii foarte atentă, deoarece nu sunt întotdeauna foarte ușor de asortat.  Echilibrul dintre elementele vestimentare este cheia unei ținute reușite. Dacă îți dorești o astfel de ținută nu trebuie să o asortezi cu piese vestimentare complementare. Un top cu paiete îl poți asorta cu o fustă tricotată sau o pereche de pantofi cu talpă joasă. Asortează o pereche de pantaloni metalici cu un top și o pereche de ghete negre. Astfel, poți obține ținute de zi uimitoare și în tendințe. În crearea unei astfel de ținute este important să te concentrezi pe un singur element din materiale strălucitoare.

Ținute elegante

Tonurile de platină, auriu, argintiu, arămiu, bronz și alte nuanțe metalice au calitatea de a te transforma într-o apariție demnă de revistele de modă. Materialele peliculizate sau paietele sunt greu de accesorizat, dar în acest sezon îți este permis să strălucești. Dacă îți place să fii mereu în centrul atenției, alege pentru evenimentul la care mergi o rochie din material strălucitor. Vei arăta atrăgătoare și spectaculoasă datorită culorii și texturii sclipitoare care se vor completa perfect și îți vor oferi o apriție glam, cu personalitate.

Folosește material strălucitor pentru acest sezon, fii îndrăzneață și pune-ți imaginația la încercare pentru a crea ținute uimitoare. Bijuteriile sunt cheia oricărei ținute! Acestea au puterea de a te face să strălucești și de a-ți pune frumusețea în valoare. Asortează în orice ținută coliere, cercei, brățări damă, deoarece acestea reprezintă arta prin care femeile se pot exprima și pot arăta întregii lumi că sunt unice și memorabile.

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!