Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Haine bărbați pentru sezonul rece

Haine bărbați pentru sezonul rece

 Sezonul rece este mereu iubit de copii, adulți sau vârstnicii nostalgici.

E perioada din an cu cele mai multe și mai luminate sărbători, momentul acela când dintr-o dată totul devine alb, imaculat, când gerul îți taie răsuflarea, dar nimic nu te împiedică să simți acea bucurie mare. Această bucurie vine la pachet și cu unele inconveniente cum ar fi ținutele, care spre deosebire de restul anului, necesită o  mai mare atenție atunci când ți le alegi în funcție de temperatura de afară. Fie femeie, copil sau bărbat, trebuie să avem mereu grijă să ne protejăm pentru a evita răcelile sezoniere, motiv pentru care trebuie să purtăm pe noi un întreg arsenal de obiecte atunci când ieșim din casă.

 Asemeni femeilor, și bărbații trebuie să își stabilească o adevărată disciplină în această direcție. Este nevoie să îți achiziționezi din vreme obiecte de îmbrăcăminte groase, fie pentru a le purta cu cele pe care deja le deții, fie pentru a-ți crea ținute noi, accesorii potrivite cu stilul vestimentar abordat precum și obiecte de igienă, geluri și creme de față pentru sezonul rece. 

          Haine bărbați, adolescenți și tineri adulți 

             În general, bărbații din această categorie, au preponderent ca stil vestimentar, stilul sport. Fie din comoditate, fie din lejeritatea pe care o dă, stilul sport accede și spre celelalte categorii de vârstă, însă oarecum limitat. Dacă ești adeptul acestui stil vestimentar îți poți crea cu ușurință o multitudine de ținute cu destul de puține obiecte. E suficient să îți achiziționezi geci adecvate timpului rece pe care le poți îmbrăca fie cu tricouri, fie cu helancă la baza gâtului sau cu pulovere, jeanși de diferite nuanțe și texturi, adidas sau ghete adidas dar purtate neapărat cu seturi bărbați compuse din fes, fular și mănuși. Având în vedere multitudinea de site-uri de unde îți poți achiziționam acum haine, este foarte ușor să îți creezi ținute care să te facă să te simți confortabil dar care îți dau în același timp o eleganță aparte.

           Haine bărbați trecuți de prima tinerețe

   Așa cum aminteam mai sus, stilul sport este adecvat oricărei categorii de vârstă, însă pentru bărbații trecuți de prima tinerețe, alegerea acestor obiecte vestimentare trebuie făcută cu mult tact. Nu tot ce este în trend este și potrivit fiecăruia dintre noi, plus că vârsta impune o anumită decență, stilul vestimentar trebuie oarecum diversificat în funcție de locul unde mergi, în funcție de activitățile zilnice pe care le desfășori. Dacă mergi în parc să faci sport sau la o sală pentru a-ți întreține aspectul fizic, desigur, este recomandată ținuta sport, dacă mergi la cumpărături poți schimba cu o ținută formată din pantalon, pulover și geacă, dar dacă mergi la job și ai contact permanent cu diverse categorii de persoane, atunci ținuta ta trebuie să fie una office. 

      Se impune să îmbraci în sezonul rece costum cu helancă la baza gâtului sau cămașă și cravată, pantof sau gheată de piele. Pentru exterior îmbracă un palton uni din stofă, cu revere lungi accesorizat cu seturi bărbați compuse din fular din material delicat sau o eșarfă cu imprimeuri, mănuși din piele în culoarea încălțămintei și opțional, pălărie sau șapcă din fetru în culoarea paltonului. Cu siguranță vei obține o ținută cu mult charm și vei respecta dress code-ul impus la  locul tău de muncă.

        Haine bărbați - moment de relaxare

        Dacă lucrezi într-o companie vei participa cu siguranță la petrecerea firmei de sfârșit de an. Trebuie să fii îmbrăcat cu stil dar în același timp comod pentru a te putea bucura din plin de momentele petrecute alături de colegii tăi de breaslă. Poți îmbrăca un pantalon din cașmir de culoare deschisă, bej, maro deschis sau gri asortat cu o helancă din material fin și o pereche de pantofi sau ghete din piele, de asemenea, un costum cu healncă la baza gâtului sau o cămașă slim. La venire, îți faci intrarea acoperit de un palton din stofă de calitate, accesorizat cu set bărbați format din eșarfă de mătase și mănuși din piele asortate cu încălțămintea. Vei fi la înălțime așteptărilor, ținută nu va trece neobservată, iar tu cu siguranță te vei simți în largul tău. 

          Încearcă să îți creezi ținute în sezonul rece care te apără de frig, dar care lasă să se vadă frumusețea chipului și oarecum conformația corpului, evită să te acoperi în totalitate și învață să te îmbraci gros în măsura în care este nevoie  nu doar pentru faptul că te afli în acest sezon. 

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!