Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Haine bărbătești purtate cu succes în sezonul rece

Haine bărbătești purtate cu succes în sezonul rece

Care sunt cele mai potrivite ținute pentru bărbați în sezonul rece? Care sunt cele mai noi tendințe?

 Sezonul rece aduce cu el în fiecare an schimbări în ceea ce privește ținutele ce urmează să fie purtate atât de bărbați, cât și de femei. Oricare ar fi schimbările care intervin, linia ținutei, ca piese vestimentare, cel puțin în rândul bărbaților, rămâne aceeași. Dacă apar modificări în ceea ce privește croiala, cromatica, imprimeurile, textura materialelor folosite, în ceea ce privește elementele vestimentare care compun ținuta unui bărbat cu stil, acestea rămân neschimbate.      

 Mantoul, obiectul vestimentar chic în ținuta unui bărbat  

 Mantoul pentru bărbați sau bine cunoscutul palton bărbătesc, nu numai că este elementul chic în compunerea unui stil vestimentar, dar nu se va demoda niciodată. Cel clasic este foarte ușor de purtat având lărgime, fapt care permite să fie luat și peste costum. Cel modern, puțin cambrat, se îmbracă în general peste un pulover cu cămașă sau o helancă la baza gâtului sau cu guler înalt. Este foarte chic să porți la sacou chiar și un pulover din lână fină, cu guler înalt, în culori calde.

    El poate fi accesorizat cu seturi bărbați compuse din fular din cașmir uni sau eșarfă din mătase uni ori cu imprimeuri precum și mănuși din piele și pălărie din fetru ori șapcă cu cozorog îngust.
 

     Costumul bărbătesc mereu în trend

La fel de important este în alcătuirea unei ținute bărbătești costumul pentru bărbați. Acesta poate fi ales ținând cont de o multitudine de elemente cum ar fi croiul, clasic sau elegant, culoarea fie extravagantă, fie în culori neutre, textura materialului, respectiv, cașmir, lână sau stofă în amestec.

 De asemenea, în alegerea costumului bărbătesc trebuie avut în vedere pentru ce ocazie este ales sau cu ce va fi îmbrăcat în completarea ținutei. Dacă este ales pentru a merge la job, poți adopta atât stilul clasic, cât și cel modern, în trendurile actuale. Dacă mergi la un party poate fi adaptat situației, astfel că la un pantalon slim poți încadra un sacou de culoare mai puternică, uni sau în carouri, puțin cambrat peste un tricou din bumbac sau o helancă la baza gâtului accesorizat cu seturi bărbați.

     Dacă porți un costum pentru a merge la un eveniment în familie trebuie să alegi un unul elegant pentru a marca momentul, pentru a nu trece neobservat, dar și pentru a simți că din acest punct de vedere faci față cu brio. Fiind sezonul rece, costumul va fi din stofă, de lână sau cașmir, de preferat la două rânduri de nasturi, cu vestă în culoarea costumului sau în dungi, carouri dar poate fi purtat și fără aceasta. Poartă o cămașă clasică, cu cravată sau papion sau o cămașă slim descheiată și o batistă la buzunarul sacoului. În picioare poți să îți pui o pereche de pantofi cu vârful ușor ascuțit, din piele, și o curea din piele în culoarea acestora.                            

    Obiecte vestimentare alternative pentru sezoul rece

 Sezonul rece nu este doar despre mantouri, sacouri, costume și alte obiecte vestimentare din această categorie. Este și despre scurte din stofă clasice, ori stilul elvețian, care se potrivesc foarte bine cu o pereche de jeans, cu un pulover cu guler rol și o pereche de ghete din piele. Toate accesorizate cu seturi bărbătești compuse din mănuși, fular și căciulă din același material dau o eleganța aparte oricărui bărbat. Dar în acest sezon poți opta cu precădere pentru stilul caaual. Îmbracă astfel o pereche de jeans cu pulover, cu o geacă lungă sau până în talie, iar în picioare o pereche de bocanci din piele. Este ținta ideală pentru a ieși din casă în zilele geroase cu scopul de a merge la job, la cumpărături sau chiar la o cafenea cu prietenii. 

       Îmbracă-te comod, dar în același timp cu stil, alege ce ți se potrivește cromatic și din punct de vedere al croiului, învață să te imbraci comod, să fii tu indiferent de stilul vestimentar abordat, nu te sfii să fii în trend mai ales dacă elementele vestimentare alese îți dau lejeritatea și eleganța mult dorită. Este vorba despre tine, despre starea ta atunci când îmbraci anumite haine, despre cât de adecvate sunt pentru vremea de afară, dar și despre cât de mult te reprezintă pe tine ca bărbat.

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!