Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Greșeli vestimentare de care să ții cont

Greșeli vestimentare de care să ții cont

Greșeli vestimentare – care sunt aspectele de care trebuie să ții cont? Care sunt cele mai întâlnite greșeli vestimentare și cum le poți evita?

Moda a fost și este în continuare un subiect atât de dezbătut care a ridicat o grămadă de întrebări și neclarități în rândul multora dintre noi. Acest lucru se întâmplă din cauza faptului că regulile sale sunt schimbătoare, suferind mereu transformări, uneori chiar drastice și mult prea abstracte.

  Tendințele în modă trebuie respectate cu strictețe?

   Cele care au fost încă de la început pasionate de acest subiect pus adesea sub semnul întrebării, au fost femeile, care întotdeauna au ținut cont de felul în care se îngrijesc și de aspectul lor fizic. Ne place să ieșim în evidență să atragem privirile celorlalți și să ne simți apreciate, inclusiv din acest punct de vedere. În plus, este o modalitate de a ne impune personalitatea, de a forma o impresie despre noi celorlalți, de a arăta cum suntem ca oameni și ce preferințe avem. 

   Având toate personalități puternice, de multe ori femeile ajung să fie ca într-o competiție, dorind inclusiv în fața celorlalte femei să arate o imagine impecabilă prin care să transmită eleganță și prin care să le eclipseze. Lucrurile nu trebuie să fie așa totuși, iar hainele alese este indicat să fie în funcție de preferințele fiecăreia, de circumstanțe, de siluete și de personalitate. 

   Însă, din dorința mult prea mare de a impresiona, de multe ori ajungem să nu ne mai regăsim în stilul pentru care optăm, în modelele hainelor pe care le îmbrăcăm și evident acest lucru este transmis celorlalți fără a vrea sau fără a ne da seama că se întâmplă. În acest mod ajungem adesea să arătăm ridicol, în loc să obținem rezultatul la care sperăm de fapt. De multe ori, acest ridicol este creat prin asortarea accesoriilor cât mai ieșite din comun și mai evidente, precum cercei damă de dimensiuni foarte mari sau numeroase brățări și coliere care nu funcționează împreună. 

   Ce greșeli vestimentare trebuie să evităm?

    Secretul este să nu ne mai alegem ținutele orientându-ne după ce poartă ceilalți sau ce vedem la marii creatori că prezintă ca fiind la modă. Este necesar să respectăm unele reguli, în privința combinațiilor de culori și materiale, a lungimilor pe care le au hainele și a asortării lor ca stil, însă nu este indicat să alegem ceva ce nu ne reprezintă, pentru simplu fapt că sunt obiecte vestimentare îndrăgite de alții. 

   Așadar, atunci când ne alcătuim ținutele, putem să ținem cont de ideile pe care le prezintă ceilalți, dacă acestea ne inspiră, însă trebuie să le dăm o notă personală. Important este să ne simțim bine în pielea noastră, cu ținutele pe care le purtăm și să nu facem greșeli majore prin  care să lăsăm o impresie mai puțin bună celor din jur. 

    Un prim lucru de care trebuie să ținem cont este alegerea stilului vestimentar. Deși de-a lungul timpului testăm mai multe astfel de stiluri, după o perioadă, deja ne cunoaștem mai bine și știm  care este cel care ni se potrivește perfect, dar acest lucru nu înseamnă că nu vor mai apărea schimbări pe parcurs. Astfel, este important să ne putem adapta la situațiile în care vom fi puși. 

 Alt aspect important care necesită atenția noastră, constă în alegerea măsurilor pentru haine. Ideal este să optăm pentru măsurile care ne vin, ele putând să difere de la un obiect vestimentar la altul, motiv pentru care cel mai bine este să le probăm înainte de a le cumpăra. Ele trebuie să fie în conformitate cu tipul de siluetă pe care îl avem. Nu sunt indicate hainele oversize pentru persoanele cu câteva kilograme în plus, ci din contră, ele ajută mai degrabă persoanele slăbuțe, dând impresia de volum. 

  În egală măsură este obligatoriu să ținem cont de lungimile hainelor pentru a nu exagera. Prin lungimile lor, obiectele vestimentare pot strica aspectul unei ținute, putând fie să o facă să pară învechită sau bătrânicioasă, fie să o ducă într-o zonă de vulgaritate. Niciuna dintre cele două situații nu trebuie testată, fiind neadecvate.

  De asemenea, este indicat ca accesoriile, fie că vorbim despre cercei damă, coliere, inele, brățări sau orice altceva, trebuie să fie în conformitate cu ținuta, dar să se și asorteze între ele.

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!