Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Geanta vișinie- cu ce o asortezi?

Geanta vișinie- cu ce o asortezi?

Geanta vișinie – cu ce ținute poate fi asortată?

Geanta este accesoriul de nelipsit din mâna unei femei, Acela pe care îl poartă pretutindeni. Aceasta îți face viața mai ușoară cu nenumăratele ei întrebuințări. În geantă îți pui strictul necesar care pe tot parcursul zilei îți este de folos. 

O geantă vișinie este de nelipsit din garderoba oricărei femei, având o culoare care atrage. Tocmai de aceea trebuie să ai mereu la îndemână și seturi pentru femei cu care să se asorteze la nevoie. Toate femeile apreciază frumosul. O geantă calitativă și bine construită, adaptată nevoilor și dorințelor tale este ideală. Poșeta vișinie te poate scoate din anonimat. Orice femeie vrea să iasă în evidență cu ajutorul unui astfel de accesoriu. Geanta vișinie dă o notă de eleganță stilului tău vestimentar.

Asortarea culorilor este foarte importantă, tocmai de aceea vișiniul trebuie asortat cu nuanțe cât mai calde sau chiar cu unele neutre, depinde de preferințele fiecăruia. Pentru femeile care își doresc o combinație deosebită, vișiniul iese bine în evidență lângă nuanțe de galben sau albastru, dar dacă îți dorești un contrast mai natural îl poți obține prin combinarea vișiniului cu nuanțe de violet, portocaliu sau alte nuanțe de roșu. 

Te-ai gândit vreodată că geanta poate vorbi în locul tău? Sau că geanta ta preferată îți reprezintă anumite trăsături ale personalității? Chiar și culoarea genții poate spune multe despre trăsăturile tale de caracter. Geanta spune multe despre tine și felul tău de a fi.

Dacă geanta ta preferată este una de o mărime voluminoasă poate arăta că ești o persoană deschisă la lucruri noi. Geanta mica va caracteriza persoana care nu are nevoie de multe lucruri materiale pentru a putea fi fericit. 

Geanta clasică denotă rafinamentul. Geanta de firmă este aleasă de persoanele care simt nevoia de afirmare, nevoia de atenție. O geantă de culoare închisă sugerează o persoană care nu dorește să iasă în evidență, o personalitate introvertită. Geanta colorată sugerează dorința de afirmare și de a se face remarcată.

Poți asorta geanta vișinie cu pantofii? 

Geanta și pantofii asortați este una dintre primele idei care îți vin în minte când vine vorba de cromatica culorilor. Asortarea genții cu pantofii este cunoscută de foarte mult timp în urmă. Aceasta este o regula știută de majoritatea femeilor. Poți opta la alegerea unei perechi de pantofi cu un imprimeu simplu din care culoarea vișiniu să nu lipsească la care să adaugi o poșetă vișinie. Dar, acest fapt nu dovedește că trebuie să avem câte o geanta care să se fie în aceeași nuanță cu fiecare pereche de pantofi pe care o deținem. Geanta poate fi asortată cu mult mai multe lucruri din garderoba ta. Poți combina geanta vișinie cu ținuta?

Poți combina o geantă vișinie cu ținute în culori complementare sau diferite. Dacă nu ai idee cum se pot combina culorile poți alege să te uiți pe roata culorilor, iar alegerea nuanței potrivite va fi uimitor de ușoară. Aici poți găsi o varietate de combinații de culori - de la combinații îndrăznețe, dramatice, până la combinații liniștitoare. Nu este nevoie ca întotdeauna geanta să completeze cromatica culorilor ținutei tale, aceasta poate ieși în evidență prin culoarea vișinie

Poți asorta geanta cu bijuteriile?

 Geanta o poți asorta cu seturi damă. Geanta vișinie se asortează perfect cu bijuteriile pe care le găsești în multe variante de modele și culori. Aceasta poate fi o combinația îndrăzneață pentru look-ul tău. Combini simplu și ușor fară prea mult efort și te bucuri de viață. Poți alege orice culoare, de la cele mai îndrăznețe până la cele mai liniștitoare pentru ca tu să fii fericită.

 Poșeta trebuie să fie încăpătoare pentru că toate lucrurile necesare pe tot parcursul zilei trebuie așezate în ea. La o petrecere elegantă este necesar un clutch pentru o notă de rafinament. La potrivirea genții vișinii trebuie să ai în vedere felul în care aceasta se asortează cu întreagă ta ținută, de la pantofi și haine și până la bijuterii. Geanta nu trebuie să vină mereu în completarea ținutei tale, așadar dacă alegi geanta vișinie nu trebuie să fie în totalitatea complementară, iar tonalitatea culorilor poate fi chiar una de contrast, depinde doar de preferințele și dorințele pe care le ai.

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!