Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Geanta din piele naturală și ținutele unde o poți adăuga

Geanta din piele naturală și ținutele unde o poți adăuga

Geanta din piele naturală, un accesoriu de nelipsit din fiecare garderobă. Iată mai jos de ce!

Gențile din piele naturală au fost întotdeauna un accesoriu preferat de femei. Aceste genți sunt în măsură să schimbe radical aspectul unei ținute datorită unicității texturii materialului, confortul de care dă dovadă și stralucirea acesteia. Eleganța și rafinamentul este dat doar de o geantă din piele naturală .

Cât de repede se deteriorează o geantă din piele naturală?

Gențile din piele naturală au un material durabil, elastic și puternic care are posibilitatea de a se reface cu ușurință, acest fapt dând dovadă că sunt foarte rezistente în timp. O piele naturală de calitate nu atrage mirosuri neplăcute, și nici nu poate lua foc, ceea ce denotă calitatea ei superioară față de o geantă din piele sintetică.

Ce dă rezistență genții din piele naturală?

Poți găsi spre comercializare genți din piele naturală în diferite modele și texturi, dar trebuie sa fii foarte atentă la pielea din care este confecționată. Pielea naturală care este tăbăcită vegetal cu taninuri este mai compactă și mai rezistentă datorită ingredientului care se folosește, pe când  pielea care se tăbăcește prin ingrediente chimice nu este la fel de elastică și rezistentă. Pielea provenită de la bovine are o calitate net superioară și nu este subțire.

Idei de ținute la care poți asorta genți din piele naturală

În funcție de ocazie sau de dress code-ul evenimentului, ținuta ta trebuie să fie impecabilă și accesorizată perfect, fie că este vorba despre ținute lejere sau ținute office, elegante de seară, de gală, de petrecere, de cocktail, de business sau ținute pentru covorul roșu. Femeile iubesc gențile, dar și ținutele în trend și tocmai de aceea ne-am gândit să îți oferim o mică inspirație pentru outfit-urile tale și un mic ajutor în accesorizarea acestora cu seturi damă demne de o femeie cu personalitate puternică.
        1.Ținuta casual

Pentru o ținută casual alcatuită din pantaloni scurți, tricou și pantofi sport, alege o geantă din piele naturală cu un model simplu, dar totodată elegantă și rafinată pentru a-ți evidenția personalitatea. Nicio ținută nu este completă fără accesorizare, prin urmare îți propunem seturile pentru femei pentru a-ți pune amprenta în outfitul tău.

        2.Ținuta office

O geantă din piele naturală cu o structură încăpătoare sau o servietă elegantă de damă se potrivește perfect la o ținută office. Pentru birou, alegerea perfectă este un costum cu sacou și fustă sau pantaloni asortat cu seturile de bijuterii pentru damă și care să te scoată din anonimat. Alege culoarea preferată pentru a fi unică.

       3.Ținuta semi-formală

Când ai o zi cu foarte multe target-uri de îndeplinit, alege o ținută semi-formală, alcătuită dintr-o pereche de jeanși skinny cu o tunică sau un sacou alături de o geantă din piele naturală foarte încăpătoare și practică. Accesorizează fiecare ținută cu seturi damă în culori strălucitoare, iar look-ul tău nu va fi niciodată anost.

        4.O ținută elegantă pentru un eveniment cu un anumit dress-code se potrivește perfect cu o rochie de cocktail sau o rochie lungă. Accesorizarea este cheia fiecărei ținute, o geantă plic din piele naturală este alegerea perfectă, iar pentru ca toți bărbații să se întoarcă în urma ta alege bijuteriile perfecte din multitudinea de accesorii pe care noi ți le oferim.

O regulă de care trebuie să ții cont într-o ținută este legată de accesoriile metalice, acest fapt determină ca niciodată să nu asociezi o bijuterie aurie sau roz, ca de exemplu un lănțișor, cu mânerele unei genți de tip lanț argintiu.

Fiecare ținută trebuie să îți exprime personalitatea, iar fiecare geantă reprezintă un indiciu despre caracterul tău pentru fiecare om cu care te întâlnești. Alege să fii unică și să creezi cu fiecare ocazie ceva diferit, demn de invidiat.

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!