Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Fusta mini, ce beneficii îți poate aduce și cum te avantajează?

Fusta mini, ce beneficii îți poate aduce și cum te avantajează?

Încă de când a apărut, în anii 60, fusta mini a rămas și va rămâne în topul preferințelor femeilor și designerilor de modă. Și spre bucuria tuturor, orice este mini e în tendințe, fie că vorbim despre fuste sau topuri. Fusta mini are o poveste lungă și a pătruns cu ușurință în marile case de modă de la Chanel, Versace, Prada, Gucci și până la Stella McCartney.

Marea creatoare de modă Mary Quant  a inventat fusta mini în anul 1965, datorită dorinței femeilor de emancipare, protestele tinerilor, mișcărilor de libertate sexuală. Denumrea acestei fuste a fost inspirată de mașina preferată a lui Quant, Mini Cooper. În acea perioadă, fusta mini reflecta energia revoluționară, libertatea de convenții și tinerețea, ceea ce a reprezentat un real succes, astfel devenind un curent în întreaga lume.

Tendințele modei anului 2022 pun în prim plan fustele mini. Din ce în ce mai scurte, din material și nuanțe variate, sunt potrivite întotdeauna pentru o plimbare în parc, chiar și pentru o cină în oraș, pot fi integrate în orice ținută din sezonul primăvară-vară și cu siguranță, nu vei da greș.

În următoarele rânduri îți vom prezenta fustele mini preferate de majoritatea femeilor și avantajele pe care acestea ți le oferă.

Fusta mini din denim

Acestă fustă are avantajul de a nu se demoda niciodată și se potrivește perfect la orice eveniment. Poți alege o fustă din denim, cu o nuanță mai deschisă sau mai închisă, în funcție de preferințele tale. Poți opta pentru o fustă mini, din denim, cu talie înaltă, pentru a-ți evidenția talia și a da senzația de lungire a picioarelor, accesorizează ținuta cu o pereche de pantofi cu toc sau platforme pentru un aer feminin, iar aceste seturi damă îți va completa look-ul și va lăsa ca personalitatea ta să iasă în evidență. 

Fusta mini vaporoasă

Alege culoarea preferată: roșu, albastru, verde sau alege culoarea din tendințele de anul acesta, albastrul very peri. Optează pentru o fustă mini croită din material lejer (voal, vâscoză, in sau amestecuri de fibre)  și bucură-te de zilele călduroase de vară. Această fustă este clasică și nu își pierde relevanța niciodată, îți oferă libertatea de mișcare de care ai nevoie și te vei simți mereu relaxată, frumoasă, feminină și plină de viață.

Fusta mini pentru evenimente speciale

Dacă ai o personalitate îndrăzneață, alege o fustă mini din material strălucitor sau cu paiete, în nuanțe de auriu, argintiu sau arămiu și sigur vei fi în centrul atenției. Alege să fii seducătoare  și crează o ținută cu un astfel de material, dar păstrează echilibrul, nu alege piesele din aceeași categorie. Avantajul acestei fuste este că te poți îmbrăca foarte ușor și rapid și sunt adevărate comori pentru femeile cărora nu le place să calce.

Un aspect important, care nu este de neglijat cu privire la fustele mini este că aduc un beneficiu major femeilor care le poartă, acela de a fi foarte atente cu regimul alimentar și stilul de viață pe care îl au. Fustele mini nu arată la fel de bine pe o femeie cu mai multe kilograme în plus.

Majoritatea femeilor poartă fuste mini, deoarece se simt sexy și admirate. Picioarele par mai lungi și mai subțiri, spre deosebire de o fustă mai lungă, fusta mini oferă o priveliște plăcută ochiului. Fiind foarte confortabile și ușor de integrat în orice ținută, femeile le adoră și profită de orice ocazie cu care le pot îmbrăca, pe plajă, la plimbare, la o cină romantică sau la cumpărături. Accesorizarea este la fel de importantă, și tocmai de aceea, fiecare femeie adoră să poarte seturi damă pentru a avea un look complet.


 

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!