Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Fresh & refresh în dressing

Fresh & refresh în dressing

Aproape în fiecare an, femeile își schimbă în mare parte dressing-ul, adăugând piese vestimentare noi, care să fie la modă, dar care să le reprezinte stilul propriu. 

Vara este sezonul culorilor, extravaganței, afișării, însă simplitatea și eleganța nu se demodează niciodată, indiferent de sezon sau de trenduri. O ținută simplă, dar de impact, cu siguranță va atrage priviri și curiozități. Foarte des se întâmplă, atunci când o femeie vede pe o altă femeie purtând o anumită ținută sau un anumit accesoriu, să o complimenteze, iar ulterior să o întrebe de unde a achiziționat acea piesă minunată. 

Ținute lejera vara

În timpul sezonului cald, putem opta pentru o ținută simplă, formată dintr-o pereche de pantaloni scurți din material de jeans, un top crop alb sau colorat, cu un mic model sau fără model, iar pentru a da un plus de valoare ținutei vom adăuga una dintre acele brățari de picior care să iasă în evidență. Deși piesele vestimentare pe care le punem pe noi sunt extrem de simple, lejere și obișnuite, alături de brățară vor fi total transformate, părând o ținută ieșită din tipare și foarte interesantă. Această ținută o putem purta când mergem în parc, la o ieșire cu prietenii la terasă sau în orice moment al zilei. Dacă brățara de picior are o anumită strălucire și poate și câteva charm-uri care să atârne, cum ar fi niște fluturași, atunci cu siguranță ținuta noastră va fi una reușită. 

Eleganță pentru seară

Când vine vorba de o ieșire pe timp de seară la un restaurant, de exemplu, putem din nou apela la accesorii pentru a transforma ținuta în una elegantă, feminină și senzuală. Putem opta pentru o rochie simplă, neagră, lungă până în pământ și cu o despicătură pe un picior, iar la acel picior care este la vedere putem adăuga o brățară destul de simplă, dar categoric, de efect. Putem alege o brățară de picior din oțel inoxidabil, care să aibă niște charm-uri micuțe, finuțe, cu simbolul infinitului. În acest fel, dintr-o rochie simplă, dar totuși puțin sexy, o vom duce la un alt nivel cu ajutorul brățării de picior. 

Fresh la mare

Brățările de picior sunt foarte populare pe litoral, acolo unde ținutele sunt formate din foarte puține elemente vestimentare și foarte puține accesorii, deoarece la mare vrei să te simți în largul tău, vrei să fii relaxată și nu vrei să îți fie teamă că ți-ai putea pierde bijuteriile prețioase. Așadar, într-o zi de plajă, în care te îmbraci cu costumul de baie viu colorat și îți pui geanta de plajă pe umăr, alege să dai un plus ținutei printr-un accesoriu simplu atârnat de picior, care are un mecanism prin care poți fi sigură că nu va cădea de la piciorul tău, chiar dacă intri în apa mării. Cu siguranţa vei atrage atenţia cu acest mic detaliu, dar totuşi un detaliu care defineşte ţinuta. 

Brăţările de acest fel, pentru picior, se aleg în funcţie de gusturile fiecărei femei, de personalitatea sa. Dacă eşti o fire mai copilăroasă, cu siguranţă ai alege o brăţară de picior cu charm-uri în formă de fluturași, dacă ești o persoană visătoare, imaginativă, creativă, poate că ți s-ar potrivi brățara de picior cu charm-uri în formă de simbolul infinitului, iar dacă ești o persoană stabilă, credincioasă, cu siguranța este potrivită pentru tine o brățară de picior care are atârnate charm-uri în formă de cruciulițe. 

Oricare ar fi stilul tău, asigură-te că îl pui în valoare la maxim prin accesoriile și ținutele pe care le porți, nu te lăsa influențată neapărat de trend dacă acel trend nu te definește în totalitate pe tine. Este foarte important ca ținutele purtate să fie în acord cu felul nostru de a fi, așa că, fii jucăușă, dar nu purta ce nu îți place!

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!