Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Elemente vestimentare nelipsite din garderoba unei femei

Elemente vestimentare nelipsite din garderoba unei femei

   Femeia, considerată simbolul frumuseții încă din antichitate, asemuită și în zilele noastre cu o zeiță, definiția sensibilității și a drăgălășeniei, veșnic consideră că are o garderobă de invidiat dar, în același timp, niciodată nu găsește ceva de îmbrăcat care să o mulțumească.

Evenimentele care se succed în viața ei o fac să își pună mereu semne de întrebare dacă este corect stilul pe care l-a abordat, dacă este potrivită ținuta pentru evenimentul la care participă, dacă are o coafură și un machiaj adecvat. Dacă, dacă, dacă...Pentru a nu-ți mai pune mereu aceste întrebări, în  continuare vor fi prezentate câteva elemente care nu trebuie să lipsească niciodată din garderoba ta, femeie sau adolescentă. Combinate cu puțină imaginație și câteva cunoștințe despre trendurile actuale, te vor ajuta să nu dai greș în nici o situație.

          Sacoul - mereu la modă

          Sacoul, emblema eleganței, nelipsit din stilul office, este elementul de bază în compunerea unei ținute. Culoarea are o deosebită importanță în alegerea lui, dar de preferat este să alegi sacouri de culori calde, alb, nude dar trebuie musai să deții și unul negru. Negrul rămâne în continuare simbolul eleganței, îl poți asorta foarte ușor, dacă are un croi clasic, oricărui tip de fustă sau rochie. Imaginează-ți că porți o rochie albă, ușor cambrată care în jos se umple de volum, un sacou negru până în talie, botine sau teniși în picioare, iar la gât, un colier damă. Aceasta este o ținută ușoară, de ieșit cu prietenii, de mers în parc sau la o terasă. Același sacou îți poate da o elegență aparte dacă îl îmbraci cu o fustă creion, o camașă albă cu jabou și un pantof negru sau nude cu toc fin, de maxim 12 cm.

            Fusta din piele pentru un look aparte

            Fusta de piele poate să ofere un look office, fie ea scurtă, amplă sau tip creion. Materialul din care este confecționată trebuie să fie unul foarte bun, nu trebuie să aibe o elasticitate foarte mare, nu trebuie să prezinte urme de întindere sau cusătură. Culoarea, la fel ca în cazul sacoului, trebuie să fie plăcută ochiului, de obicei neagră, nude, maro  sau gri închis. Astfel, le vei putea integra foarte ușor în ținuta dorită, le vei adapta frumos unui machiaj și unei coafuri pe cât de simplă, pe atât de elegantă.

            Body-ul, de ce să îl alegi în ținuta elegantă?

         Un body cu guler înalt dă ținutei tale un rafinament aparte, purtat fie cu o fustă cu volum și teniși, fie cu un pantalon cu talie înaltă și pantof cu toc cui, fie cu o fustă dreaptă de lungime mini sau midi. Aici te poți juca ușor în alegerea culorilor, alb și negru de nelipsit, dar și culori tari, cum ar fi culorile neon, pentru vestimentația street style. Se aleg cu grijă în funcție de culoarea tenului și a părului, și se recomandă să nu se completeze în ținută cu elemente vestimentare de culoare neagră, aceasta din urmă estompând efectul produs de body-ul de culoare neon. Pentru a fi chic îl poți accesoriza cu un colier damă.

         Din nou la modă pantalonii cu talie înaltă

         Pantalonii cu talie înaltă și cordon sunt inspirați din moda anilor 2019-2020, când salopetele cu cordon în talie erau la mare căutare. Îi poți asorta ușor, fie cu un body, fie cu o cămașă albă, simplă sau tip jabou, dar și cu un tricou din material fin, tip bumbac, combinat cu vâscoză, ușor mulat și, desigur, pantof cu toc mediu de 8-10 cm. Cularea poate varia de la alb, nude, gri, maro, bordo, negru. 

        Rochiile, elementele vestimentare care te scot mereu din încurcătură

        Rochia tip cămașă nu trebuie să lipsescă din garderoba ta. Ea te lasă să te joci în alegerea celorlalte elemente care o completează, atât ca forme, cât și ca nuanțe. Poți opta în completarea ținutei, pentru pălării din materiale ușoare, incălțăminte de tip teniși, converși sau balerini și  pantofi cu toc mic, brățări, cercei și coliere.

        Rochia neagră (little black dress) este un alt obiect vestimentar care nu se va demoda niciodată, având în vedere atât culoarea neagră, dar și croiul elegant. Ea trebuie accesorizată în ton cu machiajul și coafura, dar și cu o geantă de tip plic și pantofi fini cu toc.

        Acestea sunt doar câteva din obiectele vestimentare pe care, dacă le deții în garderoba ta, te vor ajuta să faci mereu combinații frumoase și îți vor scoate mereu la suprafață frumusețea și feminiatea. Îndrăznește, alege cu gust, și nu vei da greș chiar dacă ținuta ta nu este una scumpă.

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!