Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

De ce trebuie să ții cont înainte de a-ți alege ținuta?

De ce trebuie să ții cont înainte de a-ți alege ținuta?

Fiecare persoană își exprimă personalitatea prin ținutele pe care le îmbracă. De fiecare dată când ne alegem o ținută ne dorim să ne reprezinte, iar în același timp să fie și la modă, din această cauză apare întrebarea, de fiecare dată, „Cu ce mă îmbrac?”. Toate doamnele își doresc să găsească acea ținută wow, care să primească reacții admirative și să fure privirile tuturor.

Cât timp pierzi în fiecare zi în fața dressing-ului? De cele mai multe ori, ești pe fugă și alegi mereu să îmbraci aceleași haine, doar ca să nu întârzii. Pentru o femeie este important să își pună în evidență toate atuurile, și tocmai de aceea, în următoarele rânduri îți vom prezenta de ce trebuie să ții cont înainte de a-ți alege ținuta perfectă:

  • Organizarea garderobei 

Dacă garderoba ta este organizată îți poți alege cu mult mai ușor ținuta. Ideal ar fi să îți organizezi hainele în funcție de stiluri vestimentare și categorii, în acest fel vei ști exact în ce loc să cauți. O organizare corectă include și sortarea hainelor pe care nu le mai îmbraci și care sunt încă pe rafturile tale datorită gândului că „ o să le mai îmbraci într-o zi.”

  • Pune în evidență feminitatea

Fiecare dintre ținutele pe care le alegi trebuie să îți pună în evidență feminitatea prin forma corpului pe care o ai. Acest lucru nu înseamnă doar forme, ci trebuie să pui în evidență acea formă a corpului considerată ideală, „clepsidră”. Această formă a corpului, este relativ simplu de observat. Trebuie doar să creezi cu ajutorul bijuteriilor și al hainelor iluzia unei clepsidre, șolduri și umeri proporționale și talie îngustă. Orientează-te către acele culori care te avantajează și nu alege ținute care să te facă să te simți inconfortabil.

  • Proporționalitatea corpului

La alegerea oricărei ținute, corpul trebuie să pară proporționat, deoarece nu fiecare corp este perfect. Dacă alegi hainele și accesoriile corect, totul o să arate ideal. Un anotimp romantic precum primăvara te îndeamnă să folosești nuanțe pastelate în ținutele tale, să alegi imprimeuri florale cu materiale fluide și accesorii cu un efect strălucitor. Poți alege o rochie din dantelă, voaluri sau sifon cu un colier damă care să îți exprime feminitatea.

  • Experimentează

Pentru a experimenta diferite stilul vestimentare poți începe în magazin, pentru ca mai apoi să fii tu propriul stilist vestimentar. Poți alege o rochie tip sac, pune o curea lată în talie și accesorizează cu un colier damă la o ținută simplă pentru a scoate ținuta din monotonie.

  1. Stilul vestimentar

Felul cum te îmbraci îți va exprima întotdeauna feminitatea. Iar, ținutele vestimentare nu fac doar atât, ele te fac să te simți mai încrezătoare. Unele femei nu se îmbracă așa cum îți doresc deoarece au tendința să își pună singure bariere. Acestea ar trebui să îți aleagă hainele în care se simt cel mai bine, hainele care simt că le reprezintă.

  • Machiajul și coafura

Pentru un look uimitor, fiecare ținută trebuie să aibă un machiaj și o coafura care să se asorteze de minune cu ținuta aleasă. Alege un machiaj simplu pentru o zi încărcată, iar dacă timpul îți permite, fă-ți niște bucle lejere.

  • Vârsta

În alegerea culorilor, lungimilor și materialelor vârsta este un criteriu foarte important. Dar, nu uita că vârsta reprezintă doar o stare de spirit. Bucură-te de fiecare perioadă a vieții și fii îndrăzneață!

La alegerea ținutei perfecte trebuie să fii creativă, iar indiferent de evenimentul la care participi, chiar dacă ieși la o plimbare cu prietenele în parc, fii tu cea care întoarce toate privirile cu ajutorul feminității și eleganței tale. Completează orice ținută cu accesoriile tale preferate pentru a-ți pune amprenta și a contura stilul vestimentar.



 

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!