Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

De ce să ții cont pentru a alege o ținută care să te avantajeze?

De ce să ții cont pentru a alege o ținută care să te avantajeze?

În repetate rânduri, fiecare persoană a obsevat cât de dificil este să aleagă o ținută care să o avantajeze, care să fie la modă și care să o și reprezinte. Dacă ești o pasionată a modei sau dacă adori ca look-ul tău să arate uimitor de fiecare dată când ieși din casă, trebuie întotdeauna să fii atentă la realizarea ținutelor tale și la importanța accesoriilor pe care le alegi.

Accesorizarea fiecărei ținute este esențială, dar bijuteriile pot salva sau ruina outfit-ul dacă nu faci alegerile corecte. Cu o abordare corectă și fashion a modului în care accesorizezi ținuta nu vei avea cum să dai greș. În acest mod, stilul vestimentar va veni natural fără să te întrebi dacă o brățară este potrivită la ținuta pe care ai creat-o. Accesorizarea trebuie să fie îndrăzneață și să te reprezinte de fiecare dată. 

În următoarele rânduri îți vom prezenta câteva sfaturi de care trebuie să ții cont pentru a alege ținuta care să te avantajeze.

  • ,, Dă-i unei femei perechea de pantofi potrivită, poate cuceri lumea!”

O pereche de pantofi îți poate schimba ținuta radical, iar tocmai de aceea trebuie să alegi perechea perfectă. Fiecare femeie are o pasiune pentru pantofi și tocmai de aceea nu sunt niciodată prea mulți. Perechea de pantofi potrivită are puterea de a face ca look-ul tău să arăte fabulos. Pantofii cu toc sunt cei care transformă o ținută casual în care asortezi o pereche de pantaloni din denim cu o bluză, într-o ținută casual elegantă în doar câteva secunde. O pereche de pantofi de calitate te poate scoate din orice situație și va avea puterea să transforme ținuta astfel încât să îți evidențieze trăsăturile și să te avantajeze.

  • Accesorizează ținuta cu o curea

O curea bine aleasă îți poate schimba ținuta în doar câteva momente, deși utilitatea ei este bine definită, aceea de a te ajuta să nu îți cadă pantalonii, aceasta poate fi unul dintre accesoriile care pot face ținuta să te avantajeze. Poți alege o rochie midi cu un imprimeu interesant, pe care să o accesorizezi cu o curea din piele neagră și cu bijuterii din aceste seturi damă sau poți alege o rochie cămașă pe care să o transformi într-un mod inedit cu ajutorul unei curele.

  • Calitatea materialului

Oricât de bine ar fi lucrată și croită piesa vestimentară pe care ai ales-o, materialul calitativ iese mereu în evidență. Pentru ca o haină să arate impecabil, materialul ei trebuie să conțină cel mult 20% material sintetic. Chiar și accesoriile sau lucrurile strălucitoare pe care le porți au același efect precum materialele care nu sunt de calitate. Optează pentru bijuterii de calitate, precum seturi damă pentru a fi elegantă și rafinată.

  • Bijuteriile 

Bijuteriile nu trebuie să lipsească niciodată din outfit-urile feminine. Fie că alegi doar o simplă pereche de cercei pentru o ținută casual sau bijuterii strălucitoare pentru un eveniment special, acestea trebuie să fie elementul principal din ținuta ta. Pentru ca ținuta pe care o porți să fie completă, piesele vestimentare trebuie să te avantajeze și să te facă să radiezi, iar bijuteriile alese au rolul de a personaliza ținuta, iar aceasta să vorbească despre tine înainte de a spune orice cuvânt.

  • Nuanțele pieselor vestimentare

Pentru ca ținuta ta să te avantajeze, alege piese vestimentare în nuanțele care ți se potrivesc. Alege nuanțe care transmit eleganță, pentru un eveniment special, precum kaki, gri, bej și tonuri pământii, dar în orice context poți alege alb sau negru. Întotdeauna o ținută albă va reprezenta absolutul și va crea acea impresie pe care ți-o dorești. Vișiniul, albastrul sau roșul arată spectaculos dacă le vei integra în mod corect în ținută. Pentru ca outfit-ul ales să te avantajeze, mizează pe piese vestimentare simple, basic, realizate din materiale calitative și cu siguranță se vor potrivi formei corpului tău.


 

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!