🔄 Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile ↩️

📢 Ai 70% reducere la categoria accesorii si bijuterii🚨

De ce să alegi detaliile cu franjuri pentru ținutele tale?

De ce să alegi detaliile cu franjuri pentru ținutele tale?

       Se pare că vechile trenduri din anii 20 au început să reapară printre noi, iar franjurile sunt din nou un element foarte cool. Ele au fost întotdeauna asociate cu stilul cowboy și s-au bucurat de un real succes în perioada anilor 20. Acestea au făcut furori întotdeauna încă de la apariție, însă s-au confruntat și cu perioade în care existau alte elemente mai îndrăznețe care să le înlocuiască în unele ținute. 

       Chiar dacă în unele perioade franjurile nu au fost prezente în toate ținutele, în realitate, acestea nu au dispărut niciodată din garderoba marilor iubitori de modă. Franjurile au fost și sunt în continuare apreciate pentru faptul că sunt foarte versatile și pot fi incluse în orice ținută, dar și pentru faptul că oferă un look îndrăzneț oricărui purtător. 

Cele mai îndrăgite articole vestimentare și accesorii cu franjuri

       La început, franjurile au apărut ca o modalitate de a evita deșirarea țesăturilor rupte, însă în timp, acestea au căpătat o importantă funcție estetică. Rolul lor este foarte interesant și se pare că din ce în ce mai multe haine și accesorii sunt concepute sub forma acestui stil. Chiar dacă par extrem de ușor de purtat și de asortat, există totuși și momente în care ținuta poate fi formată din elemente nepotrivite. 

       Există câteva articole vestimentare și accesorii pe care toată lumea le îndrăgește și sunt purtate în foarte multe ținute. Acestea sunt:

  1. Geaca de piele cu franjuri.
  2. Geanta cu franjuri.
  3. Cureaua cu franjuri.
  4. Tricoul cu franjuri.
  5. Ghetele cu franjuri.

       Cu siguranță ați văzut măcar o dată aceste piese, dacă nu chiar se află în garderoba voastră și știți deja cât de speciale sunt atunci când sunt incluse într-o ținută. O ținută poate include un singur element cu franjuri sau mai multe, în funcție de propriile preferințe. Este totuși foarte important ca rezultatul final să arate plăcut din punct de vedere estetic și să fie asortat cu propria personalitate. 

Care este rolul detaliilor cu franjuri într-o ținută?

        Se spune că fiecare piesă vestimentară pe care o alegem are un anumit  rol asupra outfit-ului complet, rol care nu poate fi ignorat. Același aspect se aplică și în cazul accesoriilor, cele care ar trebui să fie nelipsite din fiecare ținută. Ținând cont de aceste aspecte, putem să conturăm câteva roluri pe care articolele cu franjuri le joacă în imaginea de ansamblu finală a oricărei persoane. 

1.Contribuie la construirea unei ținute în stil cowboy sau boho-chic

       Acestea sunt două stiluri vestimentare apreciate și râvnite de către multe persoane și pot fi construite cu ușurință dacă sunt incluse articole ce conțin franjuri. Ne putem limita la 2-3 piese, astfel încât să nu pară ținuta foarte încărcată. Spre exemplu, dacă ne dorim să obținem unul dintre aceste stiluri, putem opta pentru o geacă de piele cu franjuri și o pereche de ghete cu franjuri. Totul se poate completa cu o pereche de jeanși, o pălărie și un tricou. Acestea sunt elemente simple, care combinate obțin un rezultat cu adevărat wow.

2.Scot la iveală o personalitate puternică

        Accesoriile cu franjuri sunt destul de îndrăznețe și foarte multe persoane evită să le poarte în viața de zi cu zi. Persoanele care aleg totuși să-și înfrumusețeze ținutele cu astfel de elemente arată că au o personalitate puternică și știu cum să o transpună în ținute. Puteți opta pentru accesorizarea unor ținute prin cercei damă cu franjuri sau puteți alege o geantă simplistă, dar care conține franjuri. Ambele accesorii vor adăuga un plus de valoare ținutei, iar dacă optați pentru cercei damă veți obține și mai multă feminitate. 

3.Se potrivesc cu majoritatea evenimentelor

       Franjurile sunt foarte versatile și pot fi purtate în foarte multe împrejurimi. Este adevărat faptul că nu se potrivesc deloc cu stilurile office sau business și este lesne de înțeles de ce, însă este bine de știut faptul că se potrivesc cu multe alte ieșiri alături de cei dragi. Franjurile pot fi incluse în ținutele de club, în ținutele pentru plimbările în oraș, în ținutele de festival sau în ținutele comode de ieșit la terasă. 

       Având în vedere toate aceste caracteristici ale franjurilor, ne putem da seama deja că avem multe motive care ne îndeamnă să purtăm franjurile în ținutele noastre de zi cu zi. Ne ajută să obținem ținute speciale și extravagante, potrivite pentru fiecare ocazie. 

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!