Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Cum se poartă bijuteriile de un bărbat?

Cum se poartă bijuteriile de un bărbat?

Bijuteriile se poartă și de bărbați, fie că vorbim despre brățări bărbați, fie că vorbim doar despre niște simple accesorii. Iar acest lucru a putut fi observat încă din cele mai vechi timpuri. Pornind de la cataramele de la curea și până la butoni din aur și argint, bărbații au purtat dintotdeauna bijuterii. 

Iată mai jos câteva reguli care arată cum se poartă bijuteriile:

  • Nu lăsați marca la vedere!

Bijuteriile înseamnă finețe și rafinament și de aceea ele nu trebuie expuse într-un mod grosolan. Chiar dacă sunt valoroase, chiar dacă aparțin unor branduri cunoscute, bijuteriile nu trebuie expuse în acest fel. Adu-ți aminte că ele trebuie să ne completeze ținuta și nu să demonstreze valoarea. De aceea, nu încerca să îi impresionezi pe cei din jur cu anumite elemente de brand pe care le conțin, cu dimensiunea sau cu gramajul acestora. De această dată nu faci nimic altceva decât să te expui ridicolului. Indiferent cum, o bijuterie va atrage atenția dacă este asortată așa  cum trebuie.

  • Nu purta niciodată mai multe bijuterii deodată!

Iată un sfat al designerilor de bijuterii – se spune că mai înainte de a adăuga un accesoriu în plus este bine să te uiți cu atenție în oglindă. Mai mult ca sigur vei remarca că mai multe deodată nu stau bine puse în același loc. De aceea, în materie de bijuterii încearcă să ții cont că mult nu înseamnă întotdeauna bine. În materie de bijuterii, bărbații poartă uneori un inel și un lănțișor subțire, iar acest lucru nu face notă discordantă!

  • Evită să porți bijuterii supradimensionate!

Cine nu  remarcat bărbații care poartă bijuterii mult prea mari, din aur sau din metale care seamănă cu aurul. Zalele lanțurilor atârnă în jurul  gâtului pronunțat și toate acestea sunt purtate pentru a-și oferi un anumit statut. Pentru cei mai mulți, acest gen de a purta bijuterii supradimensionate, nu înseamnă bun gust sau rafinament, ba chiar nici măcar avuție. De aceea, evită bijuteriile supradimensionate!

  • Poartă bijuterii conform proporțiilor voastre

De exemplu, dacă ai o mână mică, nu purta inele sau brățări mari, la fel cum dacă ai degete groase, poate că ar fi bine ca inelul să fie mai bine dimensionat. Încheieturile subțiri ale mâinii se potrivesc perfect cu brățări bărbați din pietre semiprețioase, prezente pe dargen.ro.

  • Bijuterii cu semnificație

Ai putea alege acele bijuterii pe care să le porți pentru că au o anumită semnificație pentru tine. De exemplu, ai primit un ceas scump de la o persoană dragă sau este o marcă cunoscută, pe care ți-ai dorit-o de ceva vreme. La fel, inelul sau brățara sunt primite de la iubita ta sau cu ocazia unei zile aniversare. De aceea, nu ezita să porți ceea ce îți aduce o bună amintire.

  • Bijuterii din metale asortate

Nu amesteca aurul cu argintul sau argitul cu platina, la  fel cum nu este bine să porți pietre prețioase cu pietre semiprețioase. Nu uita: există oameni care nu agreează acest gen de combinație de metale. Poți opta pentru acele modele care să fie realizate astfel. De exemplu, ai putea alege o brățară confecționată direct și din aur și din argint și mai mult ca sigur bijuteria va fi mult mai reușită.

  • Poartă bijuterii în funcție de ocazie

Nu purta butoni cu orice ocazie, la fel cum n este bine să porți ceasuri scumpe Rolex dacă vei merge la serviciu. Fiecare bijuterie trebuie purtată cu grijă, ținând cont de ocazie. De exemplu, la o petrecere sofisticată ar fi bine să iei în calcul să porți atât butoni scumpi, cât și nasturi de cămașă sau chiar cleme pentru cravată. Ceasul Rolex va fi un accesoriu apreciat în rândul celor ce cunosc tipul bijuteriilor purtate. În funcție de dress code-ul evenimentului, vei alege și bijuteriile perfecte.
În concluzie, fiecare dintre noi  purtăm bijuterii în funcție de ceea ce ne place, dar pentru a fi un etalon în materie de rafinament trebuie să observăm cu atenție dress code-ul și să ne asortăm perfect cu acesta.

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!