Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Cum să porți articolele vestimentare din denim?

Cum să porți articolele vestimentare din denim?

Articolele vestimentare din denim – cum să le porți? Ce avantaje aduc ținutele din venim și cum te poți evidenția datorită lor?

De-a lungul timpului încercăm o mulțime de stiluri vestimentare pentru a ne putea defini un stil propriu în care să se regăsească fiecare parte a personalității noastre. Acesta poate fi schimbat pe tot parcursul vieții, în funcție de noile tendințe și de preferințele pe care le avem. De asemenea, trebuie să respectăm și unele limite impuse de vârstă, întrucât nu ne dorim niciodată să exagerăm și să arătăm caraghios. 

  Articole vestimentare insuficiente sau lipsă de idei?

   Cât de des li se întămplă femeilor să aibă o garderobă vastă, care să cuprindă orice tip de articol vestimentar, și totuși, să creadă că nu au ce haine să poarte? O întrebare simplă, cu un răspuns pe măsură, mereu. Oricâte obiecte vestimentare ar avea, femeile parcă niciodată nu au destule. Desigur că acest lucru nu este exclus nici în cazul bărbaților, care sunt la fel de preocupați de tot ceea ce înseamnă modă și înfățișare generală. 

   Totuși, problema nu constă mereu în numărul de articole, ci în combinarea lor, care uneori poate părea atât de dificilă, în special atunci când te aștepți mai puțin, când ești în întârziere, ori când temperaturile de afară nu îți permit să porți ceea ce îți dorești. Înnoirea garderobei este utilă, desigur, însă ținutele de actualitate pot fi realizate și altfel. Combinarea diferită a hainelor pe care le-ai achiziționat, chiar acum mult timp, poate să îți scoată ținutele din anonimat, să le facă să aibă viață din nou, fiind mai moderne decât au fost vreodată. Cu un articol de îmbrăcăminte care ți se pare banal, poți realiza un look impecabil, corect și în care să te simți confortabil. 

   Piesele vestimentare din denim – la modă dintotdeauna și pentru totdeauna 

   Denim-ul este utilizat pentru confecționarea diverselor articole vestimentare și a accesoriilor. De la obiecte de încălțăminte, genți, curele, bretele, brâuri, până la accesorii de păr, denim-ul este nelipsit. Este ușor de purtat și de accesorizat, fiind adecvat persoanelor de orice vârstă. Este adesea întâlnit în stilul casual, însă poate fi adaptat și la alte stiluri. Investirea în obiecte vestimentare din denim nu este niciodată o alegerea greșită, tocmai pentru faptul că acestea nu se demodează. 

   O pereche de jeans va fi mereu ușor de combinat cu alte articole, atât în sezonul rece, cât și în cel cald. Anul acesta rămân în continuare la modă pantalonii evazați, purtați cu o pereche de încălțăminte cu talpă groasă și pulovere, bluze sau tricouri, peste care poți adăuga un palton, un pardesiu, ori o geacă scurtă din piele. Accesorizarea este variată, în funcție de bijuteriile pe care le preferi, putând să cuprindă orice tip de accesoriu, brățări femei, coliere, ceasuri, care să fie în ton cu vestimentația aleasă. 

   De asemenea, sunt adorate de multe femei, și modelele de tip boyfriend, care se încadrează perfect în stilul casual, sau blugii mom fit, care evidențiază talia și creează ideea de alungire a picioarelor, la fel ca modelul evazat.  

   Dacă îți dorești o ținută completă all denim, poți purta perechea ta favorită de jeans împreună cu o cămașă sau cu o geacă din același material. În sezonul cald, poți scoate din garderobă și rochiile din denim, cu care îți poți alcătui o ținută elegantă, adecvată și locului de muncă, dacă acesta nu impune un dress code strict. 

   În cazul în care rochiile sau fustele nu ți se potrivesc, ai ocazia să creezi o ținută elegantă și cu ajutorul pantalonilor din denim, adăugând la aceștia o cămașă, de preferat simplă, uni, poate chiar una cu jabou, cu mâneci bufante sau umerii goi. Încălțămintea va trebui clar să constea într-o pereche de pantofi, indicați fiind cei Stiletto, Mary Jane sau Oxford, iar pentru a avea ținuta completă tot ce îți mai trebuie este geanta potrivită și un set de brățări femei, cercei și un colier rafinat. 

     Încearcă ținute noi cu obiectele de îmbrăcăminte deja existente în garderoba ta și vei realiza că aceastea nu s-au demodat, ci ideile tale fuseseră epuizate. Acum ai look-uri noi de testat cu articolele vestimentare favorite. 

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!