Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Cum să arăți bine la vârsta a doua?

Cum să arăți bine la vârsta a doua?

Femeia a reprezentat dintotdeauna simbolul purității, întruchiparea frumosului și a sensibilității, însă nu este suficientă definirea femeii fără a fi înfăptuită prin ce este ea zi de zi.


Indiferent de vârsta pe care o avem, nu trebuie să uităm să ne îngrijim, nu trebuie să dăm mereu vina pe trecerea timpului și pe urmele pe care acesta le lasă pe fața și pe corpul nostru. Important este să ne hrănim sufletul, să fim pozitive iar această stare de bine trebuie să iasă la suprafață. Vârsta nu a fost vreodată o piedică în calea modei, însă, din respect pentru anii care au trecut peste noi trebuie să purtăm ținute adecvate.

         Problema se pune, de cele mai multe ori, pentru femeile ce trec de vârsta a doua. În mare parte consideră că viața trece mult prea repede, timpul nu mai este suficient, intervine acea nepăsare de cum arată, dar este total greșit. Ca femeie nu trebuie să renunți vreodată la a fi tu, cea care în perioada tinereții radia de frumusețe, ținutele și aspectul fizic fiind prioritatea ta. Dacă vrei îți poți găsi timp pentru tine, trebuie doar să îți dorești să redevii femeia de altădată, preocupată de cum arăți la exterior, de cum te privesc cei din jur și sigur ți se va imbunătăți starea interioară.

           Deși ai părul cărunt, nimic nu te împiedică să fii frumoasă. Fie îți aplici o vopsea care se potrivește foarte bine tenului tău, fie păstrezi culoarea naturală. Tunsoarea sau coufura, elemente cheie în înfățișarea ta, trebuie și ele să fie potrivită formei feței. Poți aplica un machiaj ușor, natural, un anticearcăn și nelipsitul fond de ten care estompează petele și într-o oarecare măsură, cutele fine care s-au așezat în ani pe fața ta.

        Dar mai vizibil între toate este ținuta. Ea trebuie să fie simplă, delicată, în nuanțe calde, de lungimi midi sau maxi și frumos accesorizată. Femeia zilelor noastre renunță destul de greu la ocupația ei pentru a se dedica în totalitate gospodăriei, este o femeie de carieră și dacă a ajuns la o anumită vârstă trebuie să își mențină în continuare un stil vestimentar îngrijit. La fel ca persoanele tinere, și femeile trecute de vârsta a  doua  trebuie să adapteze ținuta în funcție de eveniment, locația unde merg sau ocupația pe care o au. 

       Ținută de serviciu

        Mergi la serviciu, la un birou, într-o firmă, atunci trebuie să îmbraci un costum taior, cu o camașă de culoare deschisă, cu rever mic, sau o bluză dintr-un material delicat, în culori neutre de gri, bej sau ușor pastelate. Fusta poate avea o dimensiune midi, pantofi din piele cu toc mediu, poșeta de dimensiune medie, asortată cu încălțămintea și toată ținuta accesorizată cu bijuterii din aur sau platină, cercei de dimensiuni mici, inele sau brățări damă. Poți îmbrăca o rochie uni, de culori deschise, iar peste poți purta un sacou până în talie de o culoare contrastantă, pantofi sau gheată cu toc, dar și un pantalon cu talie normală sau înaltă cu cămașă sau bluză cu jabou. Tot ce trebuie să faci este să ții în frâu ținuta pe care o abordezi, din culori , aplicații și dimensiuni, în rest tot ce e la modă este și pentru tine, indiferent de vârsta pe care o ai.  

       Ținută pentru petrecerea în oraș

       Dacă participi la un eveniment care se desfășoară într-un Pub sau un club, cu colegii de serviciu sau prietenii nu te sfii să îți pui o ținută mai tinerească. Te va ajuta să te integrezi mai ușor și nu te vei simți niciodată stânjenită, considerând că te afli într-un loc care nu corespunde cu vârsta pe care o ai. Îmbracă încrezătoare o pereche de pantaloni cu talie înaltă, drepți sau ușor bufanți, cu o camașă cu revere adânci, legată în talie, cu pantofi cu toc mediu, accesorizată cu un colier delicat și brățări damă. Încearcă și un machiaj un pic mai îndrăzneț, nu va fi foarte vizibil dar nu vei trece fără a fi remarcată și admirată de cei din jur. Poți purta o pereche de jeansi lejeri cu un tricou sau o bluză cu imprimeuri și în picioare o pereche de sneakersi, pantofi sau gheata cu toc mic.

    Ținută pentru un eveniment de familie 

     Un eveniment în familie a reprezentat mereu un bun prilej de a revedea persoane dragi, dar și acel moment când ținuta ta trebuie să strălucească. Chiar dacă nu mai suntem tinere, chiar dacă nu mai avem acea siluetă de invidiat, trebuie să fim frumoase, să învățăm să ascundem acele imperfecțiuni care apar pe fața și corpul nostru. Fiind un eveniment, îmbracă o rochie lungă, simplă, ușor decoltată, lejeră, care să nu îți ascundă formele, dar care nici să nu te ducă spre extravaganță. Rochia ar fi indicat să fie uni, în culori blânde, de preferat negru, simplă sau cu aplicții de dimensiuni mici, accesorizată cu bijuterii prețioase, pantof din piele, poșetă de dimensiuni mici. Referitor la machiaj, poți aplica puțin blush pe pomeți, un fard în nuanțe de bej, piersică sau maro și un ruj nude. 

         Fii încrezătoare, îmbracă-te cu stil, arată că din femeia frumoasă de altădată au rămas acele trăsături specifice, îmbogățește-ți starea de bine și ai mereu o atitudine pozitivă. 

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!