Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Cum să adopți un stil creativ prin ținutele tale?

Cum să adopți un stil creativ prin ținutele tale?

Stilul vestimentar reprezintă un nou element de comunicare interpersonală care vorbește despre tine fără a fi nevoie ca tu să spui vreun cuvânt. Indiferent de ocazie, stilul pe care îl adopți îți definește personalitatea, astfel tu alegi piese vestimentare nu doar pentru a arăta formidabil, ci și pentru a te simți uimitor. Stilul vestimentar reprezintă modul în care fiecare persoană își exprimă creativitatea prin alegerile sale stilistice, de la accesorii la îmbrăcăminte, dar și machiaj și coafură, astfel combinate se crează ținuta perfectă.

O dilemă a multor persoane este „Cum să adopte un stil creativ prin ținutele sale?”, iar noi, în următoarele rânduri, te vom ajuta prin câteva sfaturi stilistice în alegerile pe care le faci, fie că ai o întâlnire romantică cu bărbatul visurilor tale sau este o zi obișnuită în care trebuie să ajungi la birou. Iată cum să adopți un stil creativ prin ținutele tale:

Fii creativă și originală prin accesorizare

Stilul casual se observă prin vibe-ul relaxat, dar totuși rafinat pe care îl emană. Piesele vestimentare pe care le îmbraci în combinație cu atitudinea ta te introduc în cercuri sociale sau în anumite situații de ordin profesional. Stilul creativ și personal te diferențiază întotdeauna prin accesorizarea pentru care tu optezi. Aceasta, pentru multe persoane, reprezintă baza unei ținute realizate corect. Un accesoriu poate avea o istorie aparte, o însemnătate emoțională sau poate reprezenta un anumit trend care este la modă.

  • Folosește accesoriile pentru a transforma orice ținută

Accesoriile au puterea de a da viață oricărei ținute, de a schimba radical tot esteticul acesteia. Dacă ești adepta unui stil simplu, în culori simple de alb sau negru, o pereche de pantofi sport în culori vii sau cu accente deosebite vor schimba întreg outfit-ul. Stilul minimalist poate ieși în evidență printr-un accesoriu extravagant care să te caracterizeze. 

Pentru a adopta un stil creativ prin ținutele tale poți combina piese vestimentare și accesorii din două lumi diferite și astfel te vei exprima într-un mod foarte simplu printr-o apariție deosebită. Îți poți contura ținuta prin bijuterii creative, precum cele găsite în aceste seturi damă.

  • Ținute creative prin adoptarea propriului stil cu elemente statement

O ținută creativă este aceea creată prin propriul stil, cu ajutorul elementelor pe care le ai, indiferent de trendul care este la modă în acea perioadă. Fiecare trend este trecător, iar stilul personal, din momentul în care ai reușit să-l definești, devine o semnătură a creativității tale. Accesoriile potrivite te vor ajuta să realizezi acest lucru, cu ajutorul pieselor statement pe care le poți adăuga în orice ținută, precum bijuteriile găsite în aceste seturi damă. Piesele statement pot fi alese din nenumărate variante, iată câteva: eșarfe, un model de pantofi sport, ochelari de soare sau ochelari de vedere, dar cea mai bună variantă este reprezentată de accesorizarea prin bijuterii. Cu ajutorul acestora trebuie să creezi echilibrul între piesele vestimentare care ies în evidență într-un mod special cu elementele statement. Pentru a găsi accesoriile potrivite statement trebuie să explorezi mai multe site-uri și să descoperi articolele vestimentare care te pun în evidență reprezentându-ți personalitatea.

Iată câteva exemple de ținute care pun în evidență creativitatea prin combinarea de stiluri și accesorizare cu elemente statement:

  • Alege să îmbraci o rochie cu imprimeu floral în combinație cu un sacou bărbătesc și o pereche de pantofi cu șiret, accesorizată cu ceea ce îți place ție mai mult,
  • Alege să porți o rochie din dantelă, cu volane, accesorizată cu teneși unisex sau cu o pereche de pantofi cu inspirație bărbătească, alături de o eșarfă,
  • Poți încerca o pereche de pantaloni din denim  alături de o cămașă din mătase sau voal combinate cu un sacou din satin, mătase sau brocard.
  • Poți alege o pereche de bocanci accesorizați cu o pereche de șosete din dantelă sau cu desene haioase.
Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!