Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Cum poți transmite un mesaj prin ținutele tale? 

Cum poți transmite un mesaj prin ținutele tale? 

Ți-ai făcut vreodată o părere în legătură cu o persoană în funcție de piesele vestimentare pe care le purta? Chiar dacă răspunsul tău este nu, cu siguranță ai făcut-o. Fiecare persoană își face o primă impresie despre o alta, la prima întâlnire datorită modului în care și-a ales ținuta, chiar înainte de a vorbi. Stilul vestimentar pe care îl abordezi într-un anumit context poate arăta chiar și respectul pe care îl ai față de cei cu care te vei întâlni.

Stilul casual este foarte răspândit pentru ieșirile în oraș, cu prietenii, dar cu toate aceastea, în cazul unor evenimente speciale, chiar și cele legate de cariera ta profesională, este foarte important să abordezi un stil mai sobru, mai conservator, cu accesorii discrete precum un colier damă, cu scopul de a transmite o recomandare despre persoana de încredere și profesionistă care ești.

Cum poți transmite un mesaj prin ținutele tale?

Fiecare stil vestimentar sau o abordare personală a acestuia va transmite întotdeauna un mesaj concret despre tine și personalitatea ta, iar în următoarele rânduri îți vom vorbi despre cât de importantă este ținuta pe care o alegi pentru ca persoanele din jurul tău să nu interpreteze un mesaj greșit despre tine:

  • O personalitate îndrăzneață și rebelă, care își dorește ca mesajul transmis să fie interpretat chiar în acest mod, va alege întotdeauna pantalonii din denim rupți, tricouri cu diferite mesaje accesorizate cu bijuterii metalice sau din piele.
  • O atitudine relaxantă și tinerească este caracterizată de un stil comod alcătuit din pantalonii din denim asortați cu un tricou simplu.
  • O persoană lipsită de griji, care nu pune accentul pe modul în care se îmbracă, căreia nu îi pasă de carieră și de părerea celorlalți va purta întotdeauna haine uzate, pătate sau care nu sunt asortate.
  • O persoană nesigură și care încearcă din răsputeri să fie în centrul atenției va alege întotdeauna piese vestimentare care aparțin diferitelor brand-uri.
  • Dorința de a atrage toate privirile asupra corpului său  și nesiguranța cu privire la propriile puteri este transmisă de persoanele care poartă piese vestimentare care expun mai mult corpul decât ar trebui, și astfel, aleg haine prea mulate, care arată prea multă piele sau care sunt prea scurte, uneori arătând poate chiar vulgar.
  • Încrederea de sine, bună voința și dorința de a câștiga respect prin profesionalism va fi transmisă întotdeauna de stilul business casual. Sacoul alături de pantaloni sau fustă, împreuna cu o cămașă și accesorizat cu o pereche de pantofi cu toc, eleganți și un colier damă, va emana întotdeauna profesionalism și seriozitate.
  • O personalitate veselă care nu își dorește să fie confundată în mulțime, care vrea să fie altfel, va alege întotdeauna pantofi funky, o geantă într-o nuanță elecrizantă, dar chic, sau o cravată în același stil.
  • Dacă ești o persoană care nu își dorește să capteze atenția deoarece îți lipsește încrederea de sine vei alege întotdeauna haine în nuanțe neutre care nu ies în evidență.
  • O personalitate lejeră, care își dorește întotdeauna o stare relaxantă va alege piese vestimentare sport, confortabile, accesorizate cu pantofi specifici.

Modul în care alegi piesele vestimentare și accesoriile transmite multe informații despre persoanele care le poartă și despre statutul lor social pentru că acestea sunt încărcate cu simboluri de putere socială, precum uniformele polițiștilor, medicilor, pompierilor, și nu numai.

Specialiștii au demonstrat că modul în care alegi ținutele are un impact foarte mare asupra percepției persoanelor din jurul tău, dar și asupra stării tale de spirit. Astfel, tu trebuie să alegi haine care să te reprezinte și care să transmită mesajul pe care tu chiar îți dorești să îl expui.

Ținuta vestimentară joacă un rol foarte important în crearea primei impresii, despre cine suntem, despre persoanlitatea noastră, despre cine ne-am dori să fim.


 

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!