Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Cum îți poți avantaja calitățile cu ajutorul ținutelor?

Cum îți poți avantaja calitățile cu ajutorul ținutelor?

Modul în care o persoană își crează ținuta transmite o mulțime de informații despre personalitatea ei și, cu precădere, acest lucru este foarte important când este vorba despre o primă impresie. Fiecare ținută creată ne reflectă starea de spirit, emoțiile, ambițiile, tipul de personalitate și nu în ultimul rând, obiceiurile fiecăruia în timpul cumpărăturilor.

O întrebare auzită frecvent din partea multor doamne și domnișoare este: „cum îți pot avantaja silueta cu ajutorul ținutelor?”. În următoarele rânduri te vom ajuta cu cele mai bune sfaturi pentru a crea ținute care să te avantajeze:

  • Ține cont de atuurile corpului tău

Pentru ca ținuta ta să transmită eleganță și feminitate, alege corect hainele, astfel încât atuurile corpului tău să fie puse în valoare, iar imperfecțiunile să fie estompate, în timp ce creezi un echilibru al proporțiilor. În primul rând, trebuie să înveți să îți accepți calitățile și defectele, iar pentru acest lucru trebuie să îți cunoști corpul. Odată făcut acest lucru, vei învăța să alegi care sunt hainele care te avantajează și care sunt piesele vestimentare la care trebuie să renunți. O rochie retro cu două numere mai mari nu te va avantaja niciodată, dar nici articolele vestimentare care sunt prea mici, deoarece acestea nu vor face altceva decât să îți evidențieze zonele cu imperfecțiuni. Pentru ca orice articol vestimentar să ți se potrivească trebuie să îți cunoști corpul, iar astfel poți alege cu ușurință culorile, modelele și imprimeurile care să te avantajeze.

  • Accesorizarea unei ținute

Accesoriile, indiferent de natura lor, trebuie alese cu atenție, deoarece acestea au rolul de a completa ținuta. În funcție de evenimentul la care participi poți alege nenumărate bijuterii, de la brățări și coliere și până la cercei damă. Pentru un eveniment special, la o rochie elegantă, se pretează un colier supradimensionat, în timp ce pentru o ținută lejeră în stilul casual este ideal să alegi un lănțișor subțire și o pereche de cercei damă, deoarece în acest fel vei evita un outfit încărcat care să te dezavantajeze.

Geanta are o importanță majoră pentru ținuta creată, iar tocmai de aceea trebuie să alegi genți mari pentru outfit-urile de zi, simple sau cu imprimeuri, în timp ce pentru ocaziile speciale alege o geantă mai mică din materiale speciale. Materialul este foarte important, alege să achiziționezi genți de calitate, din piele, deoarece acestea nu își vor schimba aspectul de-a lungul timpului.

  • Piese vestimentare neutre și versatile

O femeie cu stil se observă din modul în care asortează articolele vestimentare. Un articol vestimentar atemporal stă la baza garderobei feminine, deoarece cu o astfel de piesă vestimentară se pot crea nenumărate ținute pentru orice eveniment. Fiecare dintre noi am stat cel puțin o dată și ne-am întrebat cu ce să ne îmbrăcăm, dar cu ajutorul pieselor vestimentare neutre poți crea ținute pentru orice ocazie, ușurându-ți foarte mult alegerile. Pentru a-ți pune în evidență calitățile trebuie neapărat să ai în gaderoba ta: jeanși clasici, fără aplicații sau modele, cămăși albe, în diferite modele, paltoane în nuanțe neutre, fuste cloș, rochii negre, pantofi negri, dar și eșarfe din mătase.

  • Culorile stridente sunt un dezavantaj?

Deși creatorii de modă încurajează alegerea culorilor stridente și extravagante, acestea nu sunt potrivite pentru un stil elegant, clasic și bine conturat. De cele mai multe ori, alăturarea imprimeurilor și a culorilor stridente indepărtează feminitatea și dau impresia de un look inestetic. Dacă îți dorești să fii elegantă și feminină, evită alăturarea de nuanțe puternice, precum: galben, albastru, roșu și verde, dar poți opta pentru nuanțe neutre la care poți să adaugi aceste culori.

O ținută corect realizată transformă orice femeie și tocmai de aceea trebuie să alegi ținute care să te avantajeze și care să emane eleganță și stil. Pentru a arăta impecabil, alătură piese vestimentare atemporale în nuanțe neutre indiferent de evenimentul la care participi.


 

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!