Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

 Cum asortezi bijuteriile cu diverse variante de coafuri

 Cum asortezi bijuteriile cu diverse variante de coafuri

Coafura este un element important, fiindcă reușește să redea acel plus aspectului nostru și totodată combinată cu bijuteriile potrivite, va scoate la suprafață look-ul ideal.

Ce este potrivit pentru părul lung?

Părul lung aduce un mare avantaj oricărei femei, atunci când vorbim despre selectarea coafurii. Spre exemplu, dacă ai părul lung, poți opta pentru modelul “Fishtail” (“Sirena”), fiindcă îi redă părului volumul și strălucirea necesară, iar în egală măsură, este o coafură accesibilă din punct de vedere al timpului și al efortului necesar pentru a arăta bine în fiecare dimineață. Pe lângă strălucirea acestei coafuri, poți opta pentru accesoriile potrivite acesteia și să alegi dintre acele coliere damă, rafinate, care să aducă un plus stilului tău. Totodată, te poți orienta spre acea pereche de cercei, simplă, care să se asorteze într-un mod spectaculos cu colierul selectat.

O altă coafură de care poți dispune dacă ai părul lung, este intitulată “Barbie Hairstyle”. Această coafură este perfectă pentru că dă volum părului. Se potrivește oricărei rochii, indiferent de lungimea sa și alături de o brățară strălucitoare și un colier simplu, însă pe placul tău, ai certitudinea că vei străluci în ziua respectivă. Colierul bine ales poate scoate în evidență diferite aspecte, precum culoarea ochilor, culoarea rochiei, machiajul, printre multe altele.

Coafura “Woven Crown” este wow, așa cum mulți ar define-o, punându-te într-o lumină bună, fiind perfectă pentru ca trăsăturile tale faciale să fie cât mai bine puse în evidență.

Ce este potrivit pentru părul mediu?

Pentru părul mediu regăsim, de asemenea, o serie de coafuri și de accesorii avantajoase, precum coada împletită, ușor ondulată: este perfectă oricărui tip de eveniment, oferindu-ți un aspect plăcut și rafinat. Această coafură este accesibilă, iar în același timp, îți dă șansa să fii creativă, deoarece poți opta pentru anumite accesorii pe care să le prinzi de șuvițele părului tău, precum elementele florale sau chiar și perle albe.

O altă coafură potrivită pentru părul mediu se referă la acele împletituri, prezente în partea stângă sau dreaptă a feței, în zona tâmplei, după preferința ta, lăsând urechea să fie liberă: această coafură îți oferă avantajul de a-ți pune în lumină într-un mod ideal trăsăturile faciale, iar totodată, având la îndemână perechea de cercei potrivită, asortată cu rochia pe care o vei alege cu grijă, ai certitudinea că look-ul tău va fi strălucitor.

Coafura descrisă mai sus, specifică părului mediu, îți permite să îți dai frâu imaginației, putând-o accesoriza cât mai bine cu ajutorul unor accesorii cu elemente florale sau cu ajutorul celor care să conțină mărgele și perle strălucitoare. Ai putea alege și un colier care să dețină elemente asemănătoare, ce îi poate reda și mai mult rafinament aspectului tău.

Ce este potrivit pentru părul scurt?

Pentru părul scurt poți opta pentru o împletitură în jurul capului, sub forma unei bentițe. Această coafură îi va oferi stralucire feței tale, dar este în același timp simplă, astfel că poți să o combini cu numeroase accesorii, așa cum ar fi un un set format din colier, cercei și brățară, care să redea simplitate și rafinament.

Coafura “Edge Undercut” este o alta recomandată pentru părul scurt, care îți va permite să fii îndrăzneață atunci când faci selecția rochiei, fiindcă coafura, în sine, este adecvată atât rochiilor lungi, cât și celor scurte, indiferent de modelul sau de accesorile sale. În aceeași ordine de idei, această coafură va ieși într-un mod ideal în evidență, cu atât mai mult dacă optezi pentru a o accesoriza cu ajutorul unui lănțișor la baza gâtului, însă simplu, care poate fi, spre exemplu, asortat cu culoarea rochiei pe care alegi să o porți.

Așadar, putem spune că bijuteriile și diferitele accesorii pe care îți doreșți să le porți nu sunt greu de integrat în outfit-ul tău, fiindcă, ai ajutorul unei coafuri bine alese. De aceea, mai înainte de a merge la coafor cere sfatul stilistului, optează pentru ceea ce te pune cât mai bine în evidență și mai mult ca sigur vei găsi acea soluție optimă pentru tine.

 

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!