Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Cum alegi ținutele în funcție de culoarea părului?

Cum alegi ținutele în funcție de culoarea părului?

În alegerea pieselor cu care ne facem ținutele trebuie să ținem cont adesea de anumite reguli, pentru a nu da greș.

Mereu ne întrebăm la ce soluții mai putem apela pentru a aduce îmbunătățiri stilului adoptat, astfel încât să nu avem un look specific unor vremuri mult prea îndepărtate, care să arate demodat. Deși nu este obligatoriu și nici nu este recomandat să te rezumi la ceea ce este considerat la modă, totuși îți va fi util dacă vei ține pasul cu aceste detalii. Cu timpul, după testarea mai multor stiluri, vei ajunge să îți dai seama care te descrie cel mai bine și vei putea să îl adaptezi la orice situație de viață.

   Problema este că fără a căuta toate informațiile necesare, este foarte greu să ajungem la ținutele ideale. Deși, de multe ori, le avem clar conturate în minte, atunci când trebuie să punem ideile în practică, nu mai iese ce ne dorim. Din acest motiv este esențial să știm și să ținem cont de o varietate de aspecte. Pe lângă înălțime, greutate, locația în care mergem, eveniment și dress code-ul său, atunci când este cazul, un alt lucru important care poate să accentueze sau din contră, să strice aspectul unei ținute, este culoarea părului.    

  Culori adecvate părului blond

  Ținutele potrivite pentru părul blond sunt cele în nuanțe calde, pastelate sau pământii. Culorile adecvate care să te scoată în evidență sunt roșu, portocaliu, galben, crem sau maro. Nuanțele de miere și caramel, așa cum mai sunt ele denumite, se vor potrivi perfect cu părul tău. Dacă îți dorești cu adevărat să atragi toate privirile asupra ta, poți opta pentru obiectele vestimentare roz, în special în nuanța fucsia, o nuanță vibrantă și puternică. Persoanelor cu părul blond nu le este recomandată purtarea negrului, ci înlocuirea acestuia cu o culoare apropiată, fapt pentru care bleumarinul este des utilizat. În schimb, ele pot purta cu ușurință haine albe și ivory, cu ajutorul cărora este ușor de realizat o ținută la modă. Dacă optezi pentru această variantă, este de preferat să adaugi look-ului tău și o pereche de cercei care să accentueze stilul abordat, evitând ca ținuta să devină banală. 

   Culori adecvate părului șaten

    Culorile care se potrivesc de minune cu părul șaten sunt culori tari, precum turcoazul, roșul, galbenul, portocaliul, auriul și verdele. La acestea se adaugă și culorile neutre, albul, griul și negrul. În cazul persoanelor cu un ten deschis la culoare, nu este indicată folosirea nuanțelor nude, iar cele pastelate nu se potrivesc oricui, motiv pentru care trebuie să acorzi o mare atenție stabilind dacă îți vin bine hainele în aceste culori. Persoanele cu părul șaten și cu tenul deschis la culoare trebuie să poarte nuanțe vii, puternice, cum ar fi roz fucsia, albastru navy, bleu deschis, violet și argintiu. La polul opus, persoanele cu părul șaten, dar cu o nuanță pielii mai închisă, pot purta cu ușurință nuanțe de piersică și verde măsliniu.

   Culori adecvate părului brunet  

    În funcție de culoarea părului va fi aleasă și saturația culorilor pe care le vom utiliza pentru ținutele noastre. Așadar, părului brunet i se potrivesc obiectele vestimentare negre, albastru închis, violet și cele verde smarald. În același timp, deși la polul opus, cu mare ușurință reușește și albul să scoată din anonimat o ținută și să accentueze împreună cu părul, trăsăturile feței. Indiferent dacă optezi pentru culori calde sau culori reci, vei reuși să arăți întotdeauna bine, dacă le vei și adapta corespunzător stilului tău vestimentar și locație în care mergi. Verdele este secretul persoanelor brunete. În special pentru ținutele de seară, verdele smarald este ideal, transmițând atât de multă eleganță și punându-ți ochii în evidență, împreună cu negrul părului tău. 

    Culori adecvate părului roșcat  

     Pe cât de frumos este părul roșcat, pe atât de greu este de găsit ținuta potrivită acestuia. Atunci când vine vorba despre persoanele cu această culoare de păr, este evident că nu li se recomandă ținutele mult prea încărcate și mult prea colorate, iar atunci când sunt alese culorile, trebuie acordată mare atenție. Verdele este culoarea vedetă, fiind potrivită și pentru părul roșcat. De asemenea se potrivesc de minune nuanțe de bej, maro și negrul, fiind de evitat în schimb, culoarea galbenă. 

     Desigur că pe lângă toate acestea contează și alte aspecte în alegerea hainelor, însă cel mai important este să le purtăm cu încredere și să le accesorizăm pentru a avea întotdeauna o ținută completă. În funcție de culoarea părului poți alege și perechea de cercei care să se potrivească și să te facă să strălucești. 

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!