Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Cum alegi un rucsac potrivit pentru tine? Idei de care să ții cont!

Cum alegi un rucsac potrivit pentru tine? Idei de care să ții cont!

 În vacanță, la plimbare, în drumeții, la școală, la muncă sau la o întâlnire casual, rucsacul este un accesoriu util pentru oricine.


El este  ușor de purtat și este potrivit atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Mereu la modă, util și cu un design aparte, rucsacul reprezintă mai mult decât un simplu accesoriu în care poți pune lucrurile utile pentru tot parcursul zilei. 

   Varietatea de modele și culori le fac practice pentru multe stiluri vestimentare, putând fi integrate în diverse ținute, în funcție de ocazie.  Rucsacul a devenit un must have, pe lângă restul accesoriilor, precum inele, coliere, brățări femei și ceasuri. Cu un stil vintage sau modern, el poate schimba în totalitate aspectul unui outfit, indiferent dacă acesta este sport, casual sau chiar clasic. Cu forme și culori versatile, adaptate la orice fel de personalitate, au devenit extrem de populare pentru toată lumea, femei sau bărbați, copii sau adulți. 

     Există rucsacuri potrivite pentru orice fel de activitate, la birou, la școală, facultate, în timpul liber sau pentru diverse sporturi. Totuși, diversitatea modelelor, poate să te pună în dificultate atunci când trebuie să decizi ce să alegi. Uite câteva criterii după care să te ghidezi în alegerea rucsacului perfect pentru tine. 

  • Alege dimensiunile rucsacului tău

Optează pentru modele compartimentate corespunzător nevoilor tale. Este de preferat ca numărul compartimentelor să fie mai mare pentru o organizare mai bună a lucrurilor, dar ține cont să rămână suficient spațiu în interior. Sunt suficiente două sau trei compartimente care să aibă fermoare rezistente și o căptușeală de calitate care să nu se uzeze după primele utilizări.

  • Gândește-te la utilitatea acestuia

  Știm deja că este la modă, dar trebuie să fie și funcțional. Ia în considerare un rucsac rezistent, care să aibă curele cu o ajustare simplă și rapidă pentru a nu întâmpina probleme atunci când te grăbești. Curelele ajută la susținerea greutății și la menținerea poziției rucsacului, tinându-l cât mai aproape de spate. Ele nu trebuie ajustate prea mult, astfel încât să producă o stare de disconfort.

  • Materialele oferă rezistență, dar și un aspect mai plăcut 

   În funcție de buget, poți alege pielea naturală ecologică sau o imitație de piele de înaltă calitate. Prelucrarea materialelor și cusăturile trebuie să fie realizate cu mare atenție și profesionalism.  Este de preferat să eviți piesele cu elemente din plastic și să le alegi pe cele cu elemente metalice pentru că oferă o rezistență mai mare și un aspect mai plăcut.

  • Culorile potrivite și un design corespunzător

   Alege rucsacul în funcție de locurile în care îl vei purta și de stilul vestimentar adoptat. Culorile și design-ul trebuie alese cu grijă. Pentru job este de preferat un design cât mai simplu, în culori închise precum gri, bleumarin sau negru. Rucsacul potrivit pentru activitățile din timpul liber poate fi extravagant, colorat și în forme cât mai moderne. Nu uita să alegi modelul care să reprezinte personalitatea ta. Persoanele nonconformiste au posibilitatea de a alege un model cu o forma inedită, printuri mai încărcate, cu modele abstracte și culori puternice.

  • Asortarea cu alte accesorii

    Pe lângă funcționalitate, rezistență, materiale utilizate și preț, asigură-te că rucsacul este potrivit pentru stilul adoptat de tine. Deși practic, nu este întotdeauna ușor de purtat. Un look complet cuprinde mai multe accesorii și necesită multă atenție. Asortează rucsacul tău cu diverse modele de brățări femei, inele, ceasuri și alte accesorii care îți plac. 
 

 După ce ai ales un model care să corespundă așteptărilor tale, învață cum să îl porți corect. Dacă înainte era considerat „cool” purtarea rucsacului pe un singur umăr, acum lucrurile stau cu totul altfel. Postura este extrem de importantă, fapt pentru care este necesar să porți rucsacul pe ambii umeri, ca el să urmeze forma coloanei vertebrale, evitând, astfel, problemele ulterioare.  

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!