Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Cum alegi un colier în functie de forma decolteului?

Cum alegi un colier în functie de forma decolteului?

Bijuteriile inseamna o tinuta cu stil, rafinament si eleganta, dar mai ales accesorii bine asortate cu vestimentatia. Fie ca alegi coliere dama, fie ca alegi un inel sau o pereche de cercei ar fi bine sa tii cont de tot ceea ce porti, de stil vestimentar, de locul unde urmeaza sa ajungi, ba chiar si de forma decolteului.

Diversitatea bijuteriilor este mare, astfel intalnesti inele, cercei, coliere dama, ba chiar si bratari de picior. Toate acestea trebuie bine alese in asa fel incat sa nu supraincarci tinuta, sa nu dai senzatia de prea mult, dar mai ales trebuie alese astfel incat sa aduci o nota aparte vestimentatiei tale.

Colierul este acea bijuterie care ofera stil tinutei tale. Fie ca alegi coliere din pietre semipretioase, fie pe cele din perle, bine asortate, aceste coliere dama pot transforma orice tinuta dintr-una simpla, într-una cu stil, plina de rafinament. 

Iar atunci cand te afli la primele incercari de acest gen, atunci cand nu stii ce coliere dama sa alegi asa incat sa se potriveasca perfect tinutei tale, mai mult ca sigur este bine sa stii ca un colier trebuie asortat, printre altele si cu forma decolteului.

Lungimea colierului

Colierele au o lungime aparte. Acestea pornesc de la 30 cm si ajung pana la 90-100 cm. Collar, cocker, princess, matinee, opera, rope – toate acestea arata dimensiunea unor coliere dama. Asa cum aminteam, acestea pornesc de la o dimensiunea mica, fiind infasurate in jurul gatului si pana la o lungime mai mare – chiar de 100 cm. 

Porti bluze pe gat – iata ce colier sa alegi!

Daca porti o bluza pe gat, mai mult ca sigur te gandesti ca poate nu e cazul sa porti coliere. Nimic mai gresit. Unei bluze pe gat i se potriveste un model chocker, ba chiar si un model rope, de 100 cm. Ceea ce este bine sa ai in vedere este sa reusesti sa creezi contrastul, prin culoare, forma si material.

Bluza la baza gatului – care este colierul potrivit?

O bluza la baza gatului inseamna atentie acordata unor coliere de dimensiune medie. Ai putea opta pentru princess, matinee si rope, toate acestea aflandu-se mai in jos de gulerul bluzei, pentru a iesi mai mult in evidenta.

Decolteu rotund – ce coliere dama poti asorta?

Asa cum este de asteptat, un decolteu rotund are nevoie de un colier in forma rotunda. Ceea ce este bine sa ai in vedere este ca lungimea colierului sa se opreasca deasupra decolteului. In functie de acest lucru ai putea alege modelul princess de 45-50 cm sau cocker, ceva mai mic, de 40 cm. Pentru a da senzatia de alungire, poti alege modelul rope, care sa vina pe deasupra decolteului.

Decolteu in V, colier in V

Asa cum am exemplificat si mai sus, ai un decolteu in V este bine sa mergi pe acelasi tip de model. Colierul ales va fi si el in V. Ai in vedere lungimea acestuia, care ar fi bine sa se incadreze pana deasupra decolteului.

Bluze si rochii fara bretele – modele variate

Modelele de coliere dama pentru bluzele si rochii fara bretele sunt variate. Poti opta pentru collar, cocker, princess si matinee, toate avand o lungime potrivita. Daca modelul de decolteu al bluzei este drept, alege coliere rotunjite, iar atunci cand este in forma de inima, alege coliere in V sau rotunde.

Atunci cand alegi un colier de dama este bine sa tii cont de forma decolteului si astfel sa optezi pentru un model care sa fie pana deasupra sa, urmand forma rotunda sau in V. De asemenea, un alt aspect de care este bine sa tii cont este acela al senzatiei de alungire. Cu cat colierul va fi mai lung, precum modelul rope, cu atat vei oferi aceasta senzatie. 

Pe dargen.ro gasesti numeroase modele de coliere, din pietre semipretioase, numai bune de a fi asortate diverselor variante de decolteuri.

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!