Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Cum alegi o ținută, în funcție de forma corpului?

Cum alegi o ținută, în funcție de forma corpului?

De ce trebuie să ții cont atunci când alegi o ținută? La ce să fii atent, pentru ca ținuta aleasă să fie potrivită pentru tine?

O ținută vestimentară aleasă corect este foarte importantă și tocmai de aceea, aceasta trebuie să fie într-o armonie perfectă cu conformația corpului, dar și cu împrejurările în care este purtată. Iar, acest lucru constă în eleganță. O ținută aleasă corect nu constă în prețul toaletelor, copierea ținutelor create de designerii de modă, ci acest lucru constă în alegerea materialului de cea mai bună calitate, care să aibă croiala corespunzătoare și puterea de a fi adaptată în mai multe ținute și să reziste foarte mult în timp.

Pentru o femeie, alegerea unei rochii este foarte importantă, deoarece aceasta trebuie să aibă croiala armonizată cu aspectul fizic. Femeilor cu tenul palid li se accentuează culoarea, îmbrăcând haine cu nuanțe de verde sau galben, iar femeilor corpolente și de statură mică nu li se potrivesc rochiile plisate, cu dungi dispuse orizontal sau rochiile cu o croială scurtă. Femeilor înalte nu li se potrivesc rochiile cu dungi dispuse vertical. O bijuterie elegantă, precum un colier damă, face orice ținută să strălucească.

La o ținută care să te avantajeze, indiferent de evenimentul la care participi, secretul constă în forma corpului, iar acest lucru face orice femeie să se simtă încrezătoare în fiecare moment. Iată câteva sfaturi pentru a te îmbrăca întotdeauna în ținuta care să te avantajeze:

  • Forma corpului clepsidră

Forma de clepsidră se caracterizează printr-o talie îngustă, mai mică decât umerii și șoldurile. Orice piesă vestimentară pe care ai alege-o trebuie să fie cu aceeași dimensiune atât în partea de sus, cât și în partea de jos. O talie mică are și un dezavantaj, aceasta poate avea nevoie de o mărime mai mică. Pentru o astfel de formă a corpului se potrivesc de minune fustele scurte sau lungi asortate cu o bluză elegantă cu umerii goi și un colier damă.

  • Forma corpului pară

Această formă este definită prin umerii care sunt mult mai înguști decât șoldurile. Forma de pară are avantajul de a crea iluzia unei talii foarte bine pronunțate. Pentru a crea ținuta perfectă, alege o bluză cu guler în formă de V sau guler pe gât și mâneci bufante. Secretul pentru ținuta perfectă este crearea unui echilibru de proporționalitate, astfel adăugând mai multe elemente în partea de sus pentru a se crea această iluzie.

  • Forma corpului dreptunghi

O caracteristică a formei corpului dreptunghi este definită de valorile similare între talie, umeri și șolduri, iar măsura bustului este foarte apropiată de cea a taliei. Pentru a avea o ținută perfectă, secretul este să alegi o geantă cu o mărime mică spre medie, purtată în mână.

  • Forma corpului măr 

Forma acestui tip de corp este caracterizată prin talia care are cea mai mare dimensiune în comparație cu șoldurile și umerii. Un avantaj al femeilor care dețin un astfel de corp este reprezentat de picioarele cu gambe subțiri și foarte bine conturate. Pentru ca ținuta pe care o alegi să te avantajeze, alege să achiziționezi haine, pentru partea de sus, cu o dimensiune mai mare, în timp ce în partea de jos, cu o dimensiune mai mică. Crează un echilibru vizual, adăugând în partea de jos volane sau alte volume.

  • Forma corpului triunghi cu vârful în jos

Acest tip de corp este definit prin mărimea umerilor mai mari față de talie și șolduri. Pentru a crea o iluzie care echilibrează forma corpului poți alege să porți bijuterii mari, coliere sau brățări rafinate. Avantajul femeilor cu un astfel de corp este că pot purta orice model de rochie, de orice mărime, cu bretele sau nu, și chiar nuanțe întunecate și dungi verticale.


 

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!