Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Cum alegi o rochie potrivită pentru tine în funcție de culoarea părului?

Cum alegi o rochie potrivită pentru tine în funcție de culoarea părului?

Pentru a avea rochia potrivită nu trebuie să ai tendința de a o alege pe cea care îți atrage atenția. Înainte de a cumpăra rochia perfectă trebuie să ții cont de anumite lucruri esențiale, precum: forma siluetei tale, stilul vestimentar pe care îl ai și nu în ultimul rând, culoarea părului pentru că acesta poate influența în mare măsură ținuta pe care o realizezi. După cum ai observat, paleta de culori este foarte variată și tocmai acest lucru trebuie să te facă foarte atentă când vine vorba de nuanța rochiei care te avantajează.

Alegerea rochiei potrivite în funcție de culoarea părului îți poate schimba aspectul în totalitate. Dacă ești adepta stilului clasic, vei alege culori cuminți, iar dacă îți place stilul modern alege culori vibrante, atât pentru rochie, cât și pentru bijuterii. Aceste Seturi damă reprezintă o alegere porivită în orice ocazie care se ivește.  În următoarele rânduri îți vom prezenta cum să alegi o rochie potrivită pentru tine în funcție de culoarea părului:

  • Părul blond

Fie că nuanța părului tău este blond natural sau cu tente de gălbui, cele mai bune alegeri pentru o rochie potrivită este reprezentată de culorile puternice, dar nu de cele țipătoare. O rochie într-o nuanță de verde smarald, albastru ultraviolet sau imperial este ideală pentru tine, dar trebuie să eviți, pe cât posibil, galben fosforescent, roz neon sau orange.

Dacă părul tău este într-o combinație de culori, precum suvițe platinate sau nuanțe de blond perlat, alege rochiile în nuanțe neutre, precum: gri  petrol sau taupe. Pentru aceste culori ale părului, se potrivesc perfect și rochiile în nuanțe de piersică, roz prăfuit, albastru azur sau turcoaz, iar dacă tenul tău prezintă un mixt de subtonuri reci și calde, cu siguranță, ai ales rochia perfectă.

  • Părul șaten

Nuanțele de șaten sunt nenumărate, iar pentru a alege rochia perfectă care să te pună în evidență, trebuie să ții cont de nuanța pielii tale. În timp ce nuanțele pielii calde sunt măsliniu și galben, pielea rece are nuanțe de albastru și roz. Iată recomandările specialiștilor:

 Pentru nuanțele pielii calde, alege o rochie în culoarea bronzului care te va face cu siguranță să strălucești. Nuanțele de portocaliu mango, galben ocru, verde salvie și culoarea cafelei sunt de nelipsit din piesele tale vestimentare. În sezonul cald, poți opta cu încredere pentru rochii în nuanțe de alb perlat sau culoarea fildeșului.

Pentru nuanțele reci ale pielii poți opta pentru rochii în culori de magenta și roșu aprins, deoarece îți vor pune toate trăsăturile în evidență.

  • Părul roșcat 

Dacă părul tău este într-o nuanță de roșu aprins, roșcat închis sau roșu arămiu, vei arăta uimitor în rochii în tonuri pământii de bej, verde olive, maro, roșu portocaliu, arămiu și auriu. Pentru părul roșcat nu se vor potrivi niciodată culori precum roz, gri sau albastru închis. 

Părul de culoare blond roșcat sau roșcat deschis se potrivește de minune cu rochiile de culori primăvăratice, precum roz somon, piersăciu, galben auriu sau azuriu.

  • Părul brunet

Cu părul negru ca abanosul se potrivesc perfect rochiile în nuanțe roșiatice, începând de la roșu aprins, rubin, până la marsela. Și pentru că niciodată nu este prea mult pentru părul brunet, poți alege piese vestimentare în nuanțe puternice de verde, albastru sau mov. Dar, să nu omiți niciodată rochiile cu tonuri neutre de gri sau alb. Negrul este un simbol al eleganței, dar nu avantajează pe toată lumea, pentru că tenul poate părea mai deschis la culoare decât nuanța lui reală.

După ce ai ales rochia perfectă în funcție de culoarea părului, completează întreg outfit-ul cu seturi damă pentru a exprima feminitate și naturalețea eleganței pe care o scot la iveală bijuteriile feminine.

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!