Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Cum alegi geanta și pantofii? Trucuri pentru un outfit de week-end.

Cum alegi geanta și pantofii? Trucuri pentru un outfit de week-end.

Dacă e week-end, asta nu te împiedică din a arăta bine! Un outfit bun nu se referă doar la ce este elegant, ci este suficient ca articolele vestimentare să fie integrate și combinate plăcut.


Spre exemplu, combinația dintre geantă și pantofi te poate ajuta să te evidențiezi. Iată care sunt trucurile pe care noi ți le recomandăm pentru un outfit de week-end:

  • Alege pantofii și geanta de culori diferite!

Deși tendința este de a purta totul asortat, adevărul este că geanta și pantofii pot reprezenta un ansamblu plăcut chiar și dacă au culori diferite. Spre exemplu, poți opta pentru o geantă de culoare metalizată sau argintie, alături de o pereche de pantofi negri, cu toc subțire. Alături de aceste brățari damă, întreaga ta ținută va fi demnă de apreciere. Nu mai sta pe gânduri! Această ținută este potrivită pentru tine și te vei putea bucura de momentele frumoase. 

  • Combină nuanțe ale aceleiași culori!

Dacă nu îți surâde ideea de a opta pentru culori diferite atunci când îți alegi pantofii și geanta, un alt truc de care poți ține cont se referă la a combina nuanțele diferite ale aceleiași culori. Acest truc te va ajuta să te bucuri de o imagine plăcută! În acest mod, vei reuși să conturezi frumos întregul outfit. Doar imaginează-ți! Rochie lejeră neagră, geantă verde și pantofi cu toc de culoare verde smarald. Ce combinație poate fi mai bună de atât? Acest truc îți permite să optezi pentru orice culoare dorești tu, fără să îți mai faci griji de cum se vede geanta în contrast cu pantofii și invers. Alege cu încredere ce culoare crezi că te avantajează pentru tine și încearcă chiar acum acest truc! 

Dacă ești brunetă, culorile de toamnă, precum auriul, roșul, portocaliul sau chiar și verdele sunt ideale pentru tine. Pentru femeile blonde recomandăm culorile calde, precum portocaliul, rozul sau chiar și roșul. La fel de bine, femeile roșcate sunt frumos puse în evidență cu ajutorul negrului și bejului. 

  • Alege aceleași imprimeuri! 

Atunci când vine vorba de alegerea pantofilor și a genții, este recomandat să optezi pentru același imprimeu pentru ambele articole vestimentare. De exemplu, dacă optezi pentru o geantă care are motive florale, poți opta pentru o pereche de pantofi care să conțină culorile accentuate și vizibile ale genții tale. Mai precis, dacă geanta are motive florale mov, pantofii pot fi aleși cu o nuantă asemănătoare de mov sau chiar puțin mai închisă. În acest mod, vei avea parte de un contrast plăcut al ținutei tale. Vei deveni o adevărată sursă de inspirație pentru toate prietenele tale! Vor fi plăcut surprinse de outfit-ul tău. Acum este momentul să strălucești!

  • Combină ce este simplu cu ce este complex!

Un alt truc se referă la a combina ce este simplu cu ce este complex. Dacă optezi doar pentru articole vestimentare ce au detalii complexe, atunci riști să ai un outfit încărcat. În schimb, dacă optezi pentru un articol vestimentar simplu și unul complex, vei obține acel outfit plăcut la care ai aspirat. Drept exemplu, poți alege ca geanta să aibă perle sau alte accesorii pe ea, alege o pereche de pantofi care să fie simplă. Ținuta ta va părea organizată și va avea un aspect plăcut. Fii pregătită de toată aprecierea pe care o vei primi!

Iată ce simplu este să combini în mod plăcut geanta cu pantofii! Nu este nevoie de mult efort, totul este simplu și rapid. Aplicând unul dintre aceste trucuri, ai siguranța că outfit-ul tău de week-end va fi apreciat de toți oamenii cu care te vei întâlni. Încearcă chiar acum și bucură-te de ținuta fabuloasă pe care o vei avea! Este momentul tău să strălucești. 

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!