Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Cum alegem încălțămintea de iarnă?

Cum alegem încălțămintea de iarnă?

Care sunt cele mai recomandate variante la care poți face apel? Care sunt noile tendințe? 

Sezonul rece este mereu imprevizibil și a reușit din nou să ne surprindă, temperaturile scăzând brusc, trecând de la zile însorite, la zilele în care căderea fulgilor de zăpadă aduce o dorință tot mai mare de a rămâne în casă, privind tabloul minunat. Însă, acest lucru fiind imposibil, din cauza sarcinilor pe care le aveam de realizat, ne obligă să ne pregătim din timp pentru a face față situației. Astfel, suntem nevoiți să avem multă grijă în privința stării de sănătate pentru a avea o imunitate eficientă care să ne ferească de apariția diverselor afecțiuni de sezon. Așadar, garderoba noastră trebuie să fie pregătită din timp și să cuprindă toate piesele vestimentare care să ne ajute să ne ferim de temperaturile scăzute, și în același timp, accesoriile necesare. Chiar dacă este frig afară, în continuare ne putem accesoriza ținutele cu seturi pentru femei, pentru a ne completa ținutele.

   Hainele pe care le avem în dulap nu ni se par niciodată suficiente și este posibil ca uneori să nu ne înșelăm, ci să avem dreptate în această privință. Tocmai de aceea este bine să verificăm în prealabil dacă ne bucurăm de o garderobă completă, ce obiecte de vestimentație nu mai sunt pe placul nostru, ce nu ni se mai potrivește și ce îmbunătățiri am putea aduce. 

   Combinarea corectă a hainelor este dificilă de cele mai multe ori, mai ales atunci când ești nevoit să porți cât mai multe pentru a-ți asigura confortul și pentru a te feri de frig. La aceasta, însă, se mai adaugă și alegerea unei perechi de încălțăminte care să se asorteze și care să fie adecvată vremii. 

În funcție de ce criterii alegem încălțămintea de iarnă?

   Fiind atât de diversificate modelele, materialele și întrebuințările lor, alegerea devine și mai greu de făcut. Pentru a-ți ușura munca este nevoie să te informezi puțin înainte și să te gândești la ce te caracterizează, ce stil ți-ar plăcea să abordezi și care sunt locurile în care vrei să mergi. 

Încălțămintea călduroasă

   Este evident că temperaturile scăzute necesită utilizarea unor obiecte vestimentare din materiale mai groase și încălțăminte realizată din materiale care să mențină temperatura normală a corpului, indiferent de cum este vremea afară. În special atunci când faci o drumeție la munte sau stai afară mult timp si ești nevoit să suporți temperaturile mult prea scăzute, ai nevoie de o pereche de încălțăminte care să îți încălzească picioarele, în ciuda frigului din exterior. 

    Materialele impermeabile

   De asemenea, materialele perechilor de încălțăminte pentru iarnă nu trebuie să permită ca zăpada sau ploaia să împiedice menținerea picioarelor uscate. Temperaturile nu sunt constante, ele tind să oscileze, iar odată ce se încălzește puțin, zăpada si gheața se transformă în apă, motiv pentru care încălțămintea ta trebuie să fie rezistentă și să te protejeze. 

   Tălpile perechilor de încălțăminte

   Un alt aspect important de care să ții cont este reprezentat de talpa perechilor de încălțăminte, care poate să fie una practică, sau din contră, să aducă numeroase dezavantaje. Este utilă încălțămintea cu talpă cât mai groasă, care să nu fie plată, uniformă, întrucât nu te va ajuta să îți menți echilibrul, putând exista, astfel, accidente grave. 

  Alegerile făcute în funcție de calitate

  Încălțămintea de iarnă poate să fie uneori costisitoare, însă aceasta merită investiția dacă este de calitate. Materialele utilizate și felul în care este realizată sunt factorii care fac diferența. Pentru a fi de calitate, încălțămintea trebuie să fie cât mai rezistentă, să poată fi purtată cât mai mult timp și în condiții mai puțin prielnice. Sunt indicate perechile de încălțăminte din pânză impermeabilă și piele pretratată care să nu permită apariția petelor din cauza sării. 

   Indiferent de ce ai purta, amintește-ți să îți alegi și o ținută adecvată pe care să o accesorizezi cu seturi damă, care pot fi formate din brățări, coliere, cercei sau orice alt accesoriu care ți se potrivește.

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!