Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Cum accesorizezi o ținută lejeră?

Cum accesorizezi o ținută lejeră?

Îți dorești o zi relaxantă în care să îmbraci o ținută lejeră, dar nu știi cum să o accesorizezi? Ținutele casual sunt cel mai simplu și ușor de accesorizat și asortat. Dacă ești în căutare de inspirație pentru accesorizarea ținutelor tale, în următoarele rânduri îți vom prezenta câteva idei care cu siguranță îți vor fi de folos.

Un stil vestimentar lejer este preferatul multor persoane, de la vedetele de la Hollywood și până la oamenii mai puțin celebri. Acest stil este foarte popular și tocmai de aceea poate fi puțin complicat de accesorizat dacă ai dorința de a ieși în evidență, purtându-l. 

Ținutele lejere pun accentul, în principal, pe combinații cu o mare libertate de mișcare și care sunt foarte comode. Acest stil definește persoanele care îl adoptă ca având o personalitate complexă și o viață activă. Aceste piese vestimentare reprezintă o modalitate perfectă de a te exterioriza și de a experimenta lucruri noi. 

O ținută lejeră este foarte versatilă, dar nu poate fi purtată la evenimente în care este impus un anumit dress code. Ținutele lejere combină piese vestimentare basic pe care fiecare persoană le are, cu siguranță, în garderoba sa, de la tricouri, blugi, fuste și până la hanorace. Iată câteva ținute lejere și accesorizarea perfectă care să te inspire pentru crearea look-ului perfect:

  • Accesorizarea unei ținute lejere de efect

Un tricou simplu este o piesă vestimentară care te poate scoate din orice încurcătură, fie că mergi la supermarket sau într-un club. Pentru o ținută lejeră de zi îl poți combina cu o pereche de pantaloni din denim și o pereche de încălțăminte sport, dar nu uita să alegi accesoriile care să te reprezinte, cercei, brățară sau chiar și un colier pentru un efect strălucitor, iar look-ul tău va fi în același timp chic și relaxat.

  • Accesorizarea unei ținute lejere cu cea mai comună piesă vestimentară

Nu există o ținută mai lejeră decât cea formată dintr-o pereche de bugi asortată cu un tricou sau un top chic. O pereche de pantaloni din denim cu un model clasic te va scoate din orice încurcătură. Crează o ținută lejeră dintr-o pereche de blugi și o pereche de sneakersi, balerini sau sandale joase. Pentru o întâlnire de seară alege un top drăguț sau o cămașă, dar și câteva accesorii finuțe, precum un colier damă care să îți exprime feminitatea.

  • Accesorizarea unei ținute lejere romantice și feminine

Dacă ești adepta unui stil feminin și romantic, fustele au un loc special în ținutele lejere. Chiar dacă fusta ta preferată este foarte pretențioasă sau elegantă o poți purta în combinație cu un tricou alb și cu un hanorac sau o geacă din denim și astfel, ai obținut o ținută perfectă pentru orice ocazie întâlnită pe tot parcursul zilei. Completează acest outfit cu accesorii care să te reprezinte! Ce părere ai de un colier damă care să îți reflecte feminitatea și romantismul?

  • Accesorizarea unei ținute lejere lipsite de efort

Ești în întârziere? Nu vrei să te schimbi de hanoracul confortabil pe care îl porți deja pentru a ajunge la întâlnirea cu prietenii? Fii creativă! Înlocuiește pantalonii de trening cu o fustă sofisticată și alege perechea ta preferată de pantofi. Hanoracul este o piesă foarte versatilă care se integrează într-un mod perfect în orice ținută de zi. Accesorizarea reprezintă un lucru esențial într-o ținută, alege bijuterii feminine și pline de stil.

Care este ținuta ta preferată? Fii creativă și alege piese vestimentare pline de stil și feminitate chiar și pentru o ținută lejeră. Bijuteriile au rolul de a ne arăta că merităm tot ce este mai bun și mai frumos în viață. O bijuterie de calitate va dăinui în timp și îți va trezi cele mai frumoase amintiri petrecute alături de persoana iubită.

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!