Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Culori potrivite pentru vestimentația de business

Culori potrivite pentru vestimentația de business

Există culori potrivite pentru vestimentația de business? Există acele nuanțe care să te ajute să îți crești numărul de clienți sau să contribui la consolidarea brandului personal? Cu siguranță, da!

Ori de câte ori te afli la cârmele unui business, atenția ta se împarte peste tot, fiind îndreptată spre detaliile care fac diferența. Pornind de la cifre și buna analiză a acestora și până la soluțiile legate de resursa umană, greu gestionată în ultima perioadă, un antreprenor trebuie să acorde atenție și rigurozitate la tot. În plus, ținuta de business nu este nici ea deloc de neglijat. Aceasta înseamnă stil, eleganță și rafinament, iar dacă treci puțin dincolo de aceste extreme ai putea ajunge într-o zonă total nedorită.

De această dată, aducem în discuție culori potrivite pentru vestimentația de business. Iată ce îți propunem:

Negrul în vestimentația de business

Se cunoaște de ceva vreme că negrul face parte din garderoba unui om de business. Această culoare denotă seriozitate, încredere și siguranță. Se încadrează lejer în stilul office, astfel că un costum negru, asortat cu o cămașă de culoare albă și o pereche de pantofi înfundați, simpli, tot negri, ar putea crea acel dress code obligatoriu pentru un om ce vrea să se arate ca fiind o persoană preocupată de business și nimic altceva. Și totuși vei ajunge să te întrebi cum anume reușești să îți construiești altfel identitatea, cum poți fi acea persoană unică, cu valorile și preferințele tale? De această dată, pune accentul pe bijuterii. Fine și rafinate, ai putea alege dintre acele coliere femei care să se potrivească cu decolteul fin al ținutei. De asemenea, o pereche de cercei sau un inel bine ales s-ar putea să creeze acea notă diferită pe care vrei să o arăți celorlalți. De această dată, prin bijuterii, te vei diferenția, vei ieși din acea „uniformă” cadru în care te afli, din prisma dress codului de tip business, unde negrul se numără printre culorile preferate. 

Bleumarin, o altă nuanță acceptată

Iată o altă nuanță acceptată în dress code-ul de business. Bleumarin-ul ar fi o altă opțiune pentru un antreprenor care se respectă.

Deși este o nuanță mai „colorată” și de această dată transmite greu căldura pe care adesea femeile o caută. Ai putea alege să o asortezi cu o cămașă albă pe dedesubt, cu guler, dar să încerci să o asortezi cu un lănțișor la baza gâtului care să te scoată destul de mult în evidență.

Gri – prezent în office

Gri-ul nu transmite foarte multe, ba mai mult decât atât am putea spune că toți cei ce poartă gri ar putea transmite acea energie „gri”. Nu este nimic greșit, dar și de această dată dă-i look-ului de antreprenor un farmec aparte, asortând gri-ul cu o cămașă albă, cu o pereche de pantofi înalți și de ce nu, cu un set de bijuterii rafinate, sofisticate, care să te ajute să ieși din gri spre colorat, mult mai ușor.

Dress code-ul de business este sobru și de aceea, atunci când cadrul evenimentului îți permite optează pentru stilul casual business, ușor mai lejer, ce poate fi definit ca mult mai colorat, desigur rafinat, în același timp. Nu putem spune că pleci dintr-un cadru și ajungi în cu totul și cu totul altul, dar de această dată ți se permite să fii mai jucăuș, să alegi ținute ușor mai colorate, dar nu foarte pronunțat și nici cu numeroase imprimeuri. Tot aici, sunt permise și bijuteriile elegante sau casual care îți pun și mai mult în valoare ținuta, dar mai ales pe tine.

Alege să porți ceea ce te reprezintă, dar întotdeauna ține cont de cadru, de tipul evenimentului, de dress code, nu te „aventura” să ieși prea mult din rând și mai mult ca sigur vei stârni interes și vei atrage mulți simpatizanți în direcția ta.

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!