Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Cu ce te îmbraci atunci când urmează să fii invitată la o cununie civilă?

Cu ce te îmbraci atunci când urmează să fii invitată la o cununie civilă?

Urmează să fii invitată la o cununie civilă și realizezi în cele din urmă că timpul zboară și că nu îți mai rămâne atât de mult timp până ce trebuie să te prezinți la cel mai însemnat eveniment din viața prietenei tale?


De această dată, îți recomandăm să te oprești pentru câteva momente și să îți dai seama că lucrurile nu sunt atât de grave pe cât par. Din punct de vedere vestimentar, dress code-ul pentru o cununie civilă este deja stabilit – pretențiile nu sunt unele într-atât de mari. Ceea ce este bine de observat este tematica evenimentului. În acest fel, vei putea completa mai ușor ținuta cu unele accesorii care să se potrivească specificului său.

Iată mai jos câteva detalii importante!
 

Alege bine lungimea rochiei

Cununia civilă nu este un eveniment al cărui dress code este black tie – deci nu este nici pe departe atât de sofisticat. Ca atare, este bine să iei în considerare alegerea unei rochii de lungime medie sau scurtă. Nu opta pentru o rochie lungă, de seară întrucât evenimentul  - cununia civilă se petrece în mod deosebit ziua și nu seara. Nu sunt potrivite nici decolteurile foarte adânci, chiar dacă ar fi completate de acele coliere damă supradimensionate sau de bună calitate. De această dată, optează pentru o ținută mai simplă, pentru o vestimentație elegantă, dar nu extravagantă. Mai mult ca sigur vei avea spre ce modele să te îndrepți, fie că vei opta pentru cumpărăturile online, fie pentru cumpărăturile fizice, direct în magazine.

 

Optează să schimbi rochia cu o salopetă sau un costum

 

Iată un alt „artificiu” pe care poți să îl ai în vedere. Nu este greu să renunți la rochia de cununie civilă și să o înlocuiești cu un costum elegant, cu pantaloni sau cu o salopetă. Potrivit designerilor vestimentari, nu se poartă întotdeauna rochii la cununia civilă, așa că dacă ai fost invitată la un astfel de eveniment, poate că ar fi bine să iei în calcul și un alt tip de vestimentație, pentru acel „altceva” care să atragă mai ușor privirile cunoscătorilor.

 

Culorile deschise, premise la cununia civilă

Renunță la negru, auriu sau argintiu, la burgundy ori la nuanțele prună. Sunt în sine rafinate și spectaculoase, potrivite mai ales pentru ținutele de seară. Încearcă să le înlocuiești cu nuanțe mai deschise, cu nuanțe pastel, potrivite pentru petrecerile de zi. Evită totuși ținutele mult prea stridente și poate că ar fi bine să le înlocuiești cu nuanțe neutre, nude, pe care să le pui în evidență cu ajutorul unuia dintre acele coliere femei cu pietre semiprețioase sau cu ajutorul unor pantofi înalți de culoare roșie.

 

Machiaj și coafură naturală

Renunță la machiajul de seară și la cocurile mult prea sobre. De această dată, sunt premise, coafurile jucăușe, machiajul simplu, de zi, care să îți pună în evidentă cât mai bine ochii. Discret înseamnă rafinat pentru o cununie civilă, la fel cum și puțin înseamnă mult în materie de bijuterii. Așadar, optează pentru tot ceea ce este simplu și mai mult ca sigur te vei simți minunat cu alegerile tale.

Eleganța, simplitatea, rafinamentul, culorile discrete și machiajul de zi – iată secretul pentru o petrecere de cununie civilă perfectă, pentru o ținută mai mult decât inspirată. Nu uita: cununia civilă nu înseamnă petrecere de seară, chiar dacă evenimentul se termină târziu, în noapte, ci înseamnă petrecere desfășurată ziua. Ca atare, este bine să adaptezi ținuta la una de zi și mai mult ca sigur nu vei da greș cu alegerile tale, mai mult ca sigur vei cuceri la propriu întregul eveniment prin tot ceea ce alegi să porți.

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!