Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Criterii de care să ții cont înainte de a alege rochia pentru eveniment?

Criterii de care să ții cont înainte de a alege rochia pentru eveniment?

Rochia elegantă nu trebuie să lipsească din garderoba oricărei femei deoarece aceasta se află în topul listei de piese vestimentare pentru ocazii speciale. Cheia spre o ținută spectaculoasă este reprezentată de rochia elegantă, indiferent dacă este scurtă, lungă sau midi, cu design îndrăzneț sau cuminte. Alege o rochie spectaculoasă și rafinată care să îți scoată în evidență toate atuurile.

Pentru un eveniment cu dress code, ținuta aleasă poate reprezenta o adevărată provocare pentru că nu sunt importante doar tematica și tipul de eveniment, ci și forma corpului pe care o ai. Fiecare doamnă a trecut la un moment dat prin dificultatea de a găsi rochia potrivită și care să îndeplinească toate criteriile la care se gândește deoarece, o rochie pentru un eveniment poate reprezenta o adevărată provocare. În următoarele rânduri îți vom prezenta câteva criterii de care să ții cont înainte de a alege rochia potrivită pentru evenimentul la care participi:

  • O rochie potrivită pentru orice eveniment

O rochie care se potrivește indiferent de eveniment este o rochie asimetrică. Acest tip de rochie este o piesă vestimentară foarte lejeră din voal combinat cu broderii și dantelă. Cu acest tip de rochie vei avea libertatea de care ai nevoie, te vei simți în largul tău, vei putea să dansezi fără a te simți inconfortabil și vei arăta uimitor. O rochie asimetrică are beneficiul de a te simții confortabil, precum într-o ținută de zi cu zi, și îți oferă un aer fresh care te ajută să atragi toate privirile. Această rochie avantajează orice siluetă. Alege să încalți o pereche de pantofi cu design minimalist pentru ca rochia să fie vedeta outfit-ului. Completează look-ul cu bijuterii fine, alege o pereche de cercei damă care să îți exprime feminitatea.

  • O rochie potrivită pentru o nuntă

O rochie de seară elegantă, neagră, va fi întotdeauna cea mai bună alegere. În lumea modei, această non-culoare nu va avea niciodată un rival, mai ales în acele cazuri în care eleganța trebuie să fie pusă pe primul loc. Rochia neagră, poate fi purtată la orice ocazie, de la cele casual, la cele mai deosebite, dar vei observa că această rochie se potrivește în deosebi la o nuntă. Alege să porți această rochie cu o pereche de pantofi cu tocul înalt și cu o pereche de cercei damă, iar astfel nu vei mai avea nevoie și de alte bijuterii. Acest look, te va face să arăți feminină, misterioasă și sofisticată, iar dacă îți dorești să te faci remarcată, rochia elegantă neagră, nu ar trebui să lipsească din garderoba ta.

  • O rochie potrivită pentru botez

Acestei ocazii speciale pline de căldură și bucurie i se potrivește de minune o rochie de seară, elegantă midi. Pentru ca ținuta să reflecte aceste stări, alege o rochie cu imprimeuri vesele, florale. O rochie midi din voal combinat cu dantelă și cu aplicații romantice cusute manual reprezintă cea mai inspirată alegere. Această croială lejeră te va face să te bucuri din plin de fiecare moment. Pentru a completa ținuta alege o pereche de pantofi nude, sau cu o nuanță de albastru pătrunzător pentru o apariție de efect. O rochie midi se potrivește perfect pentru femeile cu o siluetă de tip clepsidră pentru că le pune în valoare toate atuurile, dar se potrivește și pentru celelalte tipuri de siluete.

Pentru fiecare eveniment la care trebuie să participe, femeile sunt puse în dificultate deoarece nu se pot prezenta cu hainele pe care le poartă în fiecare zi, dar nici cu orice tip de piesă vestimentară. O rochie cu un model și o croială care te avantajează, accesorizată cu bijuterii strălucitoare îți va garanta întotdeauna că nu vei trece neobservată, indiferent de evenimentul la care vei participa.



 

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!