Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Creativitate și stil în ținuta unui bărbat

Creativitate și stil în ținuta unui bărbat

 Credeai că femeile sunt singurele care își fac multe griji în ceea ce privește felul în care arată?

Te-ai înșelat, pentru că acesta este un aspect la fel de important și în rândul bărbaților. Indiferent de categorie sau de evenimentul la care ne prezentăm, înfățișarea noastră contează extrem de mult. Ținutele alese sunt cele care ne conturează personalitatea și ne ajută să ieșim în evidență. La o primă întâlnire, un interviu, ori un eveniment memorabil din viața noastră sau a persoanelor dragi, mereu trebuie să arătăm impecabil. Prima impresie contează mai mult decât te aștepți și poate fi destul de greu de schimbat în timp. Din acest motiv este necesar să alegem ținutele corespunzătoare momentului și locului în care vom merge. 

   Adesea, deși petrecem timp îndelungat pentru a ne gândi ce piese vestimentare să alegem și cum să le asortăm cât mai bine, în final ajungem să avem totuși, o ținută nereușită, pe care nu mai dorim să o purtăm. Astfel, o luam de la capăt și ne tot întrebăm unde greșim, ce trebuie schimbat, ce nu facem corect și unde trebuie să aducem îmbunătățiri. Cu toate că avem obiecte vestimentare pe placul nostru, îmbinarea lor nu este mereu ușoară. Din acest motiv este util să ne informăm și în domeniul modei, și să ținem cont de ceea ce descoperim, pentru un look reușit. 

    Atenția este îndreptată mai mult asupra vestimentației specifice sexului feminin, datorită diversității și a noutății date de tendințele schimbate în mod constant. Inclusiv în spațiile comerciale se găsesc mai multe magazine cu articole destinate femeilor. De asemenea, în majoritatea magazinelor, zona cu obiecte vestimentare feminine, sunt în număr mult mai mare, zona dedicată bărbaților, părând de multe ori, parcă uitată. Cu toate acestea există interes si pentru stilul lor vestimentar. 

   Ce trebuie să știe un bărbat pentru a avea o ținută cu stil? 

  • O garderobă amplă

  Întrucât  hainele pe care le poartă le oferă încredere de sine, siguranță și eleganță, ele trebuie alese cu mare grijă. Este importantă diversitatea. Cu toate că majoritatea oamenilor, când se gândesc la un bărbat cu stil, au în minte costume și cămăși, felul în care se îmbracă un bărbat nu trebuie să fie caracterizat de atât. La fel ca în cazul femeilor, și ei trebuie să aibă o garderobă care să cuprindă elemente vaste.

 

  • Piesele care trebuie să fie nelipsite

   Garderoba nu trebuie să fie săracă și este indicat să conțină elemente specifice oricărui timp de eveniment sau situație. Cele mai importante trei stiluri abordate de bărbați sunt casual, sport și office. Ținutele casual sunt printre cele mai utilizate, ele putând fi adaptate aproape oricărui context, atât la o întâlnire, o ieșire cu prietenii ori familia, cât și la o petrecere. Stilul office este specific situațiilor care necesită transmiterea eleganței, a puterii și a seriozității. Ele pot fi utilizate la locul de muncă sau la evenimente specifice. Este important să ai în garderoba ta, minim două costume, ale căror piese să fie realizate din aceleași materiale. Pentru a le completa și a putea atrage atenția mai ușor, poți opta pentru accesorizarea cu un ceas sau un set de brățări bărbați.

 Ținutele sport, comode și la îndemâna oricui, asigură libertatea de mișcare și confort. Trebuie să fie nelipsite hanoracele, jachetele și pantalonii sport. Le poți utiliza împreună cu tricouri asortate, care să aibă culori, modele și texturi potrivite.

  • Mărimea hainelor

Măsurile hainelor trebuie să fie ales, în conformitatea cu structura corpului. Mulți bărbați, cu o constituție atletică, optează pentru hainele foarte strâmte, tocmai pentru a scoate acest aspect în evidență. De asemenea, persoanele cu o structură mai solidă utilizează haine mulate, crezând că vor părea mai slabe. Nimic mai greșit! 

  • Accesoriile

   Indiferent de ținuta aleasă, accesoriile ocupă un loc important. Atât la stilul casual, cât și la cel elegant, poți utiliza cravata, o curea corespunzătoare, un ceas sau brățări bărbați. Nu uita că accesoriile trebuie să fie alese și ele cu grijă și nu este indicat să fie utilizate în număr prea mare, pentru a nu încărca ținuta.

    Dacă vei ține cont de ce ai aflat până acum și vei lua mereu în considerare să fii îmbrăcat corespunzător conformației și personalității tale, dar și a locului în care mergi, vei atrage privirile tuturor și vei fi considerat un bărbat stilat și creativ.

   

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!