Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Costumul bărbați, elementele de bază în crearea unei ținute chic

Costumul bărbați, elementele de bază în crearea unei ținute chic

 Moda feminină este mult mai des dezbătută, apărând tot timpul reguli noi de combinarea a materialelor si culorilor, ori de combinare a pieselor vestimentare si accesorizare alea acestora. Din acest motiv, adesea, este considerat că femeile sunt cele care acordă mai multă atenție stilului în care aleg să își poarte hainele, în timp ce bărbații sunt mai neglijenți și au interese mai accentuate în alte domenii

      Aceasta sunt doar mituri. În realitate, foarte mulți bărbați sunt pasionați de tot ce înseamnă stil și atunci când vine vorba despre înfățișarea lor, își doresc să fie pus la punct fiecare detaliu, oricât de mic ar fi acesta.

      In ceea ce privește vestimentația lor, schimbările nu apar într-un ritm atât de alert, însă atunci când apar noutăți, ei trebuie sa înceapă informarea necesare pentru a avea ținute prin care sa impresioneze orice persoana. Felul in care te îmbraci reprezintă oglinda ta, arătându te exact așa cum ești, prin faptul ca transmite caracteristicile personale. Ceea ce îmbraci transmite informații importante despre ceea ce reprezinți, aspectul fizic evidențiind 

      Astfel, indiferent dacă ești femeie sau bărbat, stilul vestimentar nu trebuie ignorat si este important sa îl alegi in funcție de situație și de regulile impuse de acestea. Ai crede că e simplu pentru un bărbat să-și construiască o ținută, dar nu e așa deloc. Spre deosebire de o femeie, care are la îndemână mult mai multe posibilități să-și creeze o ținută, bărbații dispun de mult mai puține elemente în această direcție.

     Însă, cu puțină imaginație, și tu, ca bărbat poți arăta chic. Important este să îți potrivești din punct de vedere cromatic și al texturilor folosite toate obiectele vestimentare care îți compun ținuta.

     

Costumul barbați – de purtat în multe situații cheie 

Costumul bărbătesc a reprezentat dintotdeauna elementul cheie pentru a arăta chic, pentru a întoarce priviri, pentru a te simți mereu în largul tău și niciodată jenat că nu poți face față cu brio evenimentului la care te afli. Îl poți purta fie la serviciu, la o ieșire la restaurant, la o aniversare sau la un eveniment monden. Indiferent de situație, costumul te scoate din anonimat, dar trebuie avută multă grijă în ce zonă vrei să duci ținuta ta în funcție de restul elementelor pe care le combini precum și în funcție de accesoriile folosite. 

      Dacă mergi la serviciu, costumul bărbătesc poate fi purtat cu o helancă din material delicat, cu guler înalt sau la baza gâtului în sezonul rece, cu o cămașă clasică și cravată sau cămașă slim accesorizată cu un colier bărbați de dimensiuni mici, în sezonul cald. Costumul îl poți asorta cu o pereche de pantofi din piele și centură în aceeași culoare. Mergi la un cocktail cu colegii sau prietenii tăi, poți îmbrăca de asemenea un costum compus dintr-o pereche de pantaloni slim, un sacou ușor cambrat, sneakerși comozi din piele sau ghete, după caz,  împreună cu un tricou ușor mulat de culoare deschisă ori neutră, sau o cămașă slim .

    Costumul trebuie neapărat să facă parte din ținuta ta dacă participi la un eveniment în familie. De această dată trebuie accesorizat cu papion sau cravată, cămașă clasică, pantofi din piele și poți purta și vesta, care de obicei se achiziționează odată cu costumul. Poți folosi, în funcție de importanța evenimentului, costumul cu o cămașă clasică fără papion sau cravată, deschisă la primul nasture și accesorizată cu un colier bărbați sau o cămașă cu guler cazac. 

      Pentru evenimentul la care participi sau situația în care trebuie să îți compui o ținută care să scoată în evidență charmul masculin, dar care să fie și comodă, ușor de purtat, costumul va reprezenta mereu soluția. Dă o eleganță aparte oricărui bărbat, te ajută să alegi cu multă ușurință restul elementelor ce fac parte din ținută și în mod garantat vei fi în centrul atenției. Alege să îmbraci costum, restul se va rezolva de la sine.

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!