Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Costum masculin - tu cum îl alegi?

Costum masculin - tu cum îl alegi?

Costum masculin – alegerea ideală pentru fiecare bărbat.

Evenimentele formale sunt o dilemă în materie de vestimentație masculină. Prima întrebare pe care bărbații și-o adresează în legătură cu ținuta este despre cum să arate costumul. Oare cum îmi aleg costumul potrivit? În dulapul unui bărbat este esențial să găsești un costum, problema este alegerea lui. Fie că ne place sau nu, în viață suntem obligați să participăm la anumite evenimente care includ purtarea unui costum. 

Cum îmi aleg costumul? 

Este o întrebare foarte complicată pentru un bărbat. Cât de importantă este alegerea costumului masculin având în vedere că femeile sunt foarte implicate în alegerea rochiei perfecte? Ei bine, costumul este  esențial pentru fiecare bărbat pentru că îi oferă prestanță! Alegerea costumului trebuie să fie bine făcută pentru că tu să arăți fermecător. După ce am ales costumul perfect trebuie să îl accesorizezi și bineînțeles poți opta pentru aceste seturi bărbați ca fiind cea mai bună opțiune când vine vorba despre bijuterii masculine. 

Încă din cele mai vechi timpuri bărbații au purtat costum, acesta fiind considerat singura haină formală din garderoba masculină. Când vine vorba despre cumpărarea unui costum ne simțim copleșiți din cauza faptului că există o multitudine de modele, croiuri și stiluri. Pentru a alege costumul ideal trebuie să ai în vedere locul în care o să-l porți. 

Tu trebuie să știi care stil ți se potrivește pentru ca să poți să-l alegi pe cel potrivit. Ar trebui să îți alegi de la bun început culoarea, modelul, țesătura și numărul de nasturi, în funcție de evenimentul sau locul în care mergi.

Costumul casual

Între costumul formal și cel casual este o mare diferența, iar fiecare se utilizează în funcție de ocazie. Prin urmare, fiecare bărbat trebuie să cunoască diferența. Costumul casual este confecționat din țesături lejere: bumbac, poliester în combinație cu unele fire naturale, catifea; astfel că în funcție de stil și personalitate îți poți alege materialul preferat. Culoarea costumului este dată de propria ta preferință, dar sfatul nostru este să alegi culori puternice de verde, albastru, galben. Pentru bărbații extrovertiți sunt recomandate imprimeurile discrete care să îți dea un plus de extravaganță. Dar ce ținută este aceea fără accesorizare? Pentru ca aceasta să fie completă este ideal să integrați bijuterii din aceste seturi bărbați care să dea o notă personală stilului tău unic.    

Costumul formal

Costumul formal este de calitate, astfel este confecționat din materiale durabile, ceea ce ar putea însemna o achiziție costisitoare, dar pe termen lung. Alege un costum din țesătură fină, din lână combinată cu cașmir sau lâna cu mătase. Costumul formal trebuie să aibă o culoare discretă, sobră. Sfatul nostru este să alegi o culoare de albastru sau gri, deoarece sunt mai ușor de purtat, în comparație cu nonculoarea negru care este potrivit pentru un eveniment sau situații formale. Croiala costumului se așează mai frumos pe corp datorită materialului din care este confecționat, decât cele folosite la un costum casual. Te-ai gândit vreodată ce reprezintă numărul de pe eticheta costumului formal pe care îl porți? Pe etichetă scrie Super alături de 100, 110, 150, 200, acest lucru fapt reprezentând câte fire de lâna se regăsesc într-un centimetru pătrat de material. Numărul cel mai mare reprezintă cât de delicat este materialul și cât de bună este căderea acestuia pe corp, iar acest fapt determină și creșterea prețului costumului.

Alegem un costum din 2 sau 3 piese? 

Pe lângă elementele clasice ale unui costum bărbătesc, sacoul și pantalonii, mai există și vesta care poate părea cea mai complicată alegere. În majoritatea timpului, vara, vesta poate părea un obiect vestimentar care poate lipsi, dar nu mulți stiu că aceasta poate înlocui cu ușurință sacoul. Această informație îți poate fi de folos la alegerea unei ținute puțin mai relaxate și totuși elegante. Dacă purtați costumul din 3 piese, complet, trebuie să aveți grijă la evidențierea vestei, deoarece aceasta trebuie să fie vizibilă, atunci când sacoul este închis la nasturi, doar în zona reverului, iar când situația permite poți renunța complet la sacou. Pentru ca ținuta să fie completă, accesorizeaza-o și fă-o completă cu personalitatea ta îndrăzneață.

Tu ești cel care își alege stilul, alege un costum care să ți se potrivească și care să te scoată în evidență indiferent de ocazia cu care îl porți. Accesorizeaza-ți fiecare ținută cu bijuterii masculine și fii unic. Alege ca tu să fii bărbatul către care femeile se uită cu apreciere.

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!