Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Combinații de culori care îți fac ținuta mai elegantă

Combinații de culori care îți fac ținuta mai elegantă

Vrei să te numeri printre acele femei observate de departe, ca având o ținută cochetă, sofisticată și elegantă? Pune accent pe culori și combinații de culori!

Adesea, privim spre femei greșit asortate, astfel că nu ai cum să nu observi că tot ceea ce au așezat în ținută, pornind de la vestimentație și până la accesorii, sunt greșit puse. Desigur, vedem și femei bine asortate care ne fac să ne întrebăm: „oare cum de nu m-am gândit chiar eu la acest lucru?” Totul pare simplu pentru ele, descriindu-le în totalitate. De exemplu, una dintre aceste brățări pentru femei, cu pietre semiprețioase ar putea întregi ținuta. Și nu îți trebuie nimic mai colorat. De aceea, fie că alegi dintre brățări femei ieftine sau din cele mai scumpe, alege-le perfect atât după material, cât și după combinația de culori.

Este deja bine de știut că anumite nuanțe și combinații de culori reușesc să transforme ținuta într-una mai rafinată. De aceea, optează pentru ceea ce se poartă, dar mai ales alege totul cu grijă pentru ca nuanțele să te reprezinte 100%.

Există ceva potrivit sau mai puțin potrivit în acest an atunci când vorbim despre culori? Este incitant să privim către ceea ce ne spun designerii în materie de cromatică pentru a ne găsi variantele potrivite din dressing pe care să le purtăm și să le combinăm fie la o simplă ieșire în parc, fie la o ținută office sau mai elegantă. Indiferent cum, culorile ne aduc acea notă de rafinament, ne spun despre persoana care le poartă că are stil și eleganță, că a reușit să identifice corect și mai ales să le combine pentru a transforma ținuta într-una ireproșabilă.

Iată mai jos câteva combinații de culori pe care să le iei în considerare atunci când îți alegi ținuta:

1. Negru și pastel

Fie că vorbim despre lila, turcoaz sau bleu, acestea se pot combina ușor cu negru. Reușesc să creeze contraste, dar mai ales reușesc să îi ofere unei ținute închise la culoare acea „dulceață” de care are nevoie. În plus, oferă o notă în plus de feminitate. De aceea, alege întotdeauna din dulap această combinație de culori și mai mult ca sigur se va vedea diferența.

2. Gri și galben

Institutul Pantone a declarant griul și galbenul culorile anului în acest an, în materie de amenajare. De aceea, dacă vrei ca ținuta gri să capete acea aura personală, adaugă galben și mai mult ca sigur te vei simți minunat. Vei fi elegantă, privită și admirată. Și nu uita – alege și o brățară femei 7 Chakra, la fel de colorată, dar cu o simbolistică aparte, perfectă pentru atragerea de energie.

3. Crem și mov

Se poartă în acest an și bejul sau cremul cu nuanțe de mov, așa numitele nuanțe ale lavandei. De aceea, optează pentru neutru, transpus prin bej, care oferă o notă de eleganță, iar combinat cu mov, nuanța lavandei, va aduce o notă în plus de feminitate și dinamism. Rezultatul va fi mai mult ca sigur observat de cunoscători și mai ales te vei face remarcată.

4. Crem și nude

Te vei întreba probabil dacă poți combina cremul cu nude-ul, iar noi îți vom spune că se poate. Chiar dacă sunt nuanțe asemănătoare, în realitate, acestea creează contraste. De exemplu, ai putea să optezi pentru o rochie sau o bluză cu dungi de nude și bej de diferite intensități cromatice și astfel îi vei aduce ținutei acea notă fresh de care are nevoie.

5. Negru și alb

Se poate spune despre această combinație de culori că nu dă greș niciodată, că este de-a dreptul nemuritoare, dar mai ales foarte elegantă. Atunci când poți, optează pentru aceste non culori, bine combinate și vei aduce acel rafinament aparte vestimentației tale.

Acum că ai aflat care sunt combinațiile de culori recomandate, optează și pentru acele accesorii care să te reprezinte și care să întregească ținuta.

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!