Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Colier bărbați – pentru ce ținută e potrivit?

Colier bărbați – pentru ce ținută e potrivit?

 

Accesorii pentru o ținută masculină completă – tu ce alegi?

Indiferent de preferințele vestimentare pe care le ai, fie că ai un stil clasic sau modern, un accesoriu este mereu potrivit pentru a-ți personaliza look-ul. Pe site-ul nostru – dargen.ro - poți să găsești accesoriul care îți spune propria poveste. Avem o multitudine de accesorii din care îți poți găsi favoritul. Colierele pentru bărbați simple sau strălucitoare sunt pregătite pentru a personaliza ținuta ta. Povestea look-ului tău  poate fi exprimată printr-un simplu obiect, de un colier masculin care să te scoată din anonimat. Acesta poate fi elementul central al ținutei. Un colier ar putea însemna stări sau amintiri pentru cel care îl poartă. De la o simplă amintire cu un loc anume, la o aventură, o călătorie până la un moment special din viața ta colierul îți poate da șansa de a retrăi momentele frumoase care au trecut. Alege-ți colierul și crează-ți o amintire de neuitat.

Ești conștient că la purtarea unui colier transmiți un mesaj? Îți dorești toată atenția îndreptată asupra ta? Sau îți dorești să treci neobservat? Cu ce vei purta colierul? Înainte de a-ți alege colierul gândește-te la răspunsul acestor întrebări. 

Pentru a adaugă un colier de bărbați la o ținută casul, sport, elegantă sau luxury, design-ul trebuie să fie unul minimalist, simplu, astfel încât prezența lui să fie subtilă. Un bărbat își emană masculinitatea prin accesorii fine, care să poată trece ușor neobservate. Când privești colierul trebuie să te reprezinte, să spună ceva despre tine și personalitatea ta, despre lucrurile care te pasionează și despre caracterul tău.

Culoarea colierului este și ea la fel de importantă. Aceasta trebuie să se potrivească cu ținuta pe care vrei să o alegi. Fie că este vorba despre un colier din pietre semiprețioase sau de unul din oțel inoxidabil trebuie să fie în acord cu jocul de culori din vestimentația ta și cu accesoriile celelalte. Ținuta sport sau elegantă, simplă sau sofisticată, trebuie să aibă o poveste.

Te consideri un bărbat curajos? Te-ai gândit vreodată să porți 2 tipuri de colier bărbați în același timp? Este complicat să iți alegi un singur model care să ți se potrivească, dar cel de-al doilea te va face diferit. Îl porți purta deasupra unui tricou sau discret pe sub cămașă sau tricou. Sfatul nostru este să alegi 2 coliere din materiale și cu texturi diferite pentru un plus de rafinament, iar povestea ta să fie spusă cu stil. Unul dintre coliere poate să fie din oțel inoxidabil, iar celălalt din pietre semiprețioase pe o culoare la alegere, cu șnurul din bumbac 100%.

Pietrele semiprețioase ale colierelor bărbătești au o simbolistică aparte. Fiecare dintre culori aduce ceva inedit ținutei tale. De azi poți uita de bijuteriile costumelor clasice. Crează-ți propria poveste cu un mic ajutor din partea designerilor vestimentari și dă-ți frâu liber imaginației combinând și creând stilul perfect pentru tine. 

Se spune că un bărbat nu petrece la fel de mult timp precum o femeie în fața unei oglinzi. De cele mai multe ori, aceștia contrazic afirmația. Deosebit de mulți bărbați sunt preocupați de aspectul lor fizic.

Indiferent de natura locului în care mergi, fie că este vorba despre o îmbrăcăminte de zi, botez ori nuntă sau poate un outfit de petrecere trebuie să ți-l accesorizezi cu stil. Prima impresie contează în societatea de astăzi. Ești judecat de cele mai multe ori după felul în care te îmbraci. Ți s-a întâmplat vreodată ca o persoana să își schimbe atitudinea după felul vestimentar pe care îl aveai? Fie că este vorba despre o persoană cu care ai intrat în contact, colegii de la serviciu sau angajator, aspectul fizic este o nouă carte de vizită pentru fiecare dintre noi. Un colier bărbați adăugat în ținuta ta dă un aer de nou și diferit din prisma persoanelor cu care iei contact.

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!